B-DAY;)

Japp, nu är man 24 år. Shit alltså vilken förändring det blev! haha.. noooot. :P

Dagen var bra! Jag hade ställt klockan på 10, men va svårt det var att gå upp.. när det hade gått 40 minuter så frågade jag Jim om jag skulle behöva vänta länge på frukost på sängen. "va? ja, juste.. det sk aman ju ha ja.." haha.. alldeles nyvaken! :P Så söt!! Så jag låg där en stund till, sen kommer han in med en smoothie. hahaha.. Ingen smörgås med juice och ljus o blomma inte, utan en smootie! haha:D Underbart! Jag låtsades sova och han sjöng:) Perfekta morgonen;)

Sen var det bara o åka o handla mat inför kvällen. Samt att köpa en present till lilla Hanna:) Blev en liten blomsteraffär med Hello Kitty till henne.

I söndags hade vi ju middag med mormor, Bea, Sergio och Hanna i viksjö för o fira oss lite. Så måndagen var helt min egen så att säga:P

Mamma kom hit vid 17 tiden, då stod jag o fixade med en kladdkaka. Sen var det laga mat som gällde. Det blev ravioli med grädde korv och chili. Såå gott! Pappa, syrran och Leif var oxå här. Så det var fullt runt bordet! Så trevligt så!:)

Av mamma fick jag en fin lykta att ha ute på balkongen. Riktigt stor var den! Av pappa och syrran fick jag 2000kr (som ska gå till skänken vi vill köpa) och av Jim fick jag min klocka som jag tittat på. :)

När det bara var Leif kvar så spelade vi lite xbox och sedan halv somnade jag i soffan.. Så en mycket trevlig med lugn dag!:)


Min klocka, likadan som Jim fick av mig. Fast mindre och vit;)


Idag har jag Bella här hemma, Hon sover just nu got brevid mig här i soffan. Hon börjar bli så stor nu!:D hihi.. Gullan!

Åh, det är så skönt! Jag får sova på nätterna, det visar att hostan är på väg att släppa. Hostar nästan ingentiiiing på dagarna, såå skönt! Det betyder oxå att jag kan träffa Ellie snart och pussa på henne! hihi..

Jim är och meckar bil idag, får se hur länge han blir borta. Men hoppas på inte allt för länge!
Nu ska jag äta lunch och forstätta titta på Rädda Willy 2! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0