ÄNTLIGEN!!

Han är hemma!!:D Såå härligt!!:D

Mamma kom o hämtade mig igår efter hennes jobb, vi skulle åka till Bagarmossen för att gå på sjukgymnastik med Aslan. Kommer på när vi är på väg dit att Jim inte hade några nycklar hem. haha! Men det löste sig, skönt!

Hos rehab gick det skitbra!!:D Vi kommer inte behöva åka dit något alls. Han tyckte han var så pass fin i benet och rörligheten att det räckte med att göra småövningar hemma. :) Ska även sy små vikt"bälten" till hans små ben, som sedan ska viktläggas med 50öringar. :P Det ska vi promenera md i terräng varannan dag. :) Sedan har jag några andra övningar oxå. Men såå skönt att inte behöva åka dit och spendera massa pengar!
Är så glad att min kille blir bättre och bättre i benet!♥

När vi kom hem så stod husse och väntade på oss. Skrållan såg inte att det var Jim först, men sedan blev hon sååååå glad!!:D Zorri blev oxå jättejätteglad! hihi.. Tom Aslan vart glad! Jag vart oxå jätteglad!:D Äntligen äntligen!
Han packade upp lite smågrejer och jag fick min reflexskärm och min ringblixt (som jag tyvärr inte kommer kunna använda förens jag har en riktig blixt) och så fick jag smink och några tröjor. Sååååå glad!:D Lilla julafton!
Resten av kvällen hade vi det riktigt trevligt och somnade gott;D

Idag ahr vi vart o handlat. Jag har vart hos jobbcoachen och så har vi uträttat lite andra ärenden oxå. Nu håller han på o packar upp det sista och jag ska kolla på en serie och krypa ner under filten. Börjar bli förkyld.. :(

Imorrn väntar massa samtal och jobbsökning. :)



LÄNGTAR!

Längtar såå tills imorrn!! Då kommer min Pim hem!:D Ska bli underbart!!:D
3½ vecka har gått ganska fort måste jag säga. Trodde det skulle bli värre.

Fick precis sms från honom, att han fått checka in allt bagage och fått en bra plats på flyget. Såå skönt då han haft problem med att kunna köpa en större stol och extra bagage! Snart är han på väg... Så skönt att stormen dragot förbi på östkusten oxå, så han kan flyga över i lugn o ro! :)

Jag ska ta o vika lite tvätt nu och sedan blir det nog sängen.. Natti på er! :)


SPONTANT BESÖK:D

Fick idag ett trevligt besök av Pessin:) Mitt i ständandet ringde hon o fråga om hon kunde komma förbi. Det var trevligt! catcha upp lite om livet.

Har fåt en förfrågan om att fota gravidmagen igen, ska bli jätteroligt!! Men jag blir alltid lika nervös när det är folk man inte känner på ett sätt, jag vill inte ge folk för höga förhoppningar... Men som Leif sa, hon har sett dina bilder och gillar dom. Annars hade hon ju inte frågat.. Jaa sant! Så nu börjar lite planering i mitt huvud! Hon ska ha om 34 dagar, så det är lite stressigt! Måste fota nästa vecka!! Ska bli roligt iaf!:D
Ska försöka få henne att göra det som ingen av mina två tidigare vågat göra;D

Annars idag så har jag tvättat (eller håller på) plockat här hemma och ska dammsuga och damma sen. Blev så slö efter att Pessin gått.. Börjar bli förkyld, så är väl det som spökar oxå..

Nu ska jag rensa en grillad kyckling och göra nån form av middag:)


vi- sommar 07. haha!

VARMT!

Tänk att vi har fått några sista sommardagar!:)

Inatt var det såå varmt! jag var ju hos mamma, likaså mormor. Så jag o mamma sov på soffan, det gjprde även 8 hundar! Eller inte alla i soffan.. Men i rummet. Det var såå varmt!! Vi hade alla fönster öppna och det var skönt när det fläktade lite:)

Idag kom jag hem till mig o Jim. Han kommer ju på tisdag, så ska städa och tvätta tänkte jag.
Men blev inte mycket gjort idag inte.. Var mest skönt att komma hem. Så ikväll blir det mys med tända ljus och filmen Water for elephants:) Soom jag längtat efter den! :D

Hoppas på att min karl ska vakna snart där borta, så jag får prata med honom! Dom här 3½veckorna har snaart rullat förbi och det ska bli så skönt att han kommer hem! Men det har gått fort denna gång tycker jag! Och så känner jag att jag börjar bli van att han åker bort några veckor. Fortfarande jobbigt, men inte alls som i början! Det är skönt!:)

Igår var jag hemma hos Tusse en sväng. Vi pratade om, sist jag var där, att det skulle vara snyggt med en stor canvas på hennes köksvägg. Så igår var jag där och fotade. Blev inte alls nöjd med resultaten, så ska göra om det.

När jag kom hem idag så såg jag att min trogne fotovän (min orkidé) har tappat alla sina blommor nu.. Hoppas den bättrar på sig snabbt! Mamma säger att dom har en viloperiod under hösten, men jag vill inte det! haha! Har aldrig lyckats ha en orkidé så länge som denna, hela 7 månader har den överlevt här hemma! Och den blir ju faaantastisk på kort!:D haha
Funderar på att någon dag köpa lite snittblommor och fota. Gillar o fota blommor, det blir så harmoniskt och lungt på nå sätt.. :)

Iaf, här är en bild från igår. Den ENDA jag blev nöjd med och den är inte ens perfekt...



tog även några bilder på mammas 10 åriga orkidé senare på kvällen. Den har lite udda färger och var rolig o fota:)




Den här gillar jag!

Haha, om jag skulle framkalla alla bilder som jag gillar (när det gäller ordentligt nerlagt jobb, inte bara "vanliga" bilder) så skulle jag fan inte ha nå väggar kvar snart! Skulle behöva en atelje kanske.. Hmm.. LEJPH- va säger du? :D


...

Hos mamma nu igen, va hemma igår hela dagen och fixade lite. På söndag blir det stoooorstädning hemma;D Så det glittrar när min Jim kommer hem!

Imorrn blir det jobbcoach igen. Sedan hem till hundarna:)

Har lagt ut lite nya bilder på min fotosida. Kolla in den vettja;D

Nu ska jag fortsätta kolla på True Talent:) Hade inte så mycket o säga idag..

FOTOSIDA

Kolla in min fotosida, där kommer det endast komma upp bilder jag tagit, som du även kan köpa om du är intresserad:)

http://lillafiffilina.blogg.se/fotografier

HOS PAPPA

Guuuud vilka sköna dagar jag haft hos pappa!
Pappa och syster hämtade mig och hundarna i söndags. Då åkte vi mot Djurö, men vi skulle först möta upp syrrans sångpedagog, hon skulle plåtas för en tidning och pappa skulle visa en plats han trodde kunde passa.
Så det slutade med att jag fick vara assistent åt Mikael Engström, en känd fotograf. Det var riktigt roligt!!:D
Carina Jaarnek, som är sångerska och syrrans sångpedagog, har jag träffat tidigare och hon är väldans trevlig!:)
Bilderna som är från Backstage är på mobilen för tillfället. Men kommer nog smyga upp dom här sedan;)
Nu längtar jag efter resultatet i tidningen!:D

Måndagen spenderade jag o syrran i soffan. Det regnade och var trist väder! Så blev soffmys med film:)
På kvällen gick vi över till grannen, som även är vår syssling och kusiner osv.. Var trevligt att träffa dom!:) Var länge sedan!

Igår var det molnigt till en början. Men det var uppehåll, så jag försökte hålla mig ute så mycket som möjligt:) Vovvarna sprang runt i gräset och njöt:) Gick även ner till stranden och njöt! Underbart vart det då! DÅ kom solen och värmen! Det var verkligen helt underbart att bara sitta där och ta det lugnt.. Höra vågorna slå och fickmåsarna sjunga♥
Då kändes allt perfekt! Nästan iaf.. Min Pim saknades ju;)
Men det var så stillsamt och skönt! Ville inte gå hem..

En drös med bilder från igår. :)




















































I´VE GOT THE MOVES LIKE JAGGER!

Underbar låt!! Eller visst va?;D

Fredag idag, har inte skrivit på några dagar. Vart hemma hos mamma och inte haft datorn med mig.
Nu är jag hemma en sväng och fixar lite. Kommer åka till min kära far på söndag och stanna tom tisdag. Ska bli trevligt att vara där ute några dagar:)

Igår var jag och mamma iväg till Flemmingsberg. Vi skulle hjälpa en ägare att lappa lite efterlysnigar och checka av lite områden. Det är nämligen en liten Chihuahua bortsprungen..:(
Lilla lilla vännen.. Usch, skulle aldrig klara av om några av mina sprang bort!

Lilla Anita är 2år, väger 1.3kilo och lillmatte saknar henne något fruktansvärt!



När vi lappat och kollat runt en stund, så kom Metro på besök. Blev en intervju, som vi ville skulle bli riktad mot ANITA! Men dom rikta den heeeelt åt Bosses Hundhjälp, som vi arbetar med. Blev så ledsen när jag såg artikeln idag!:( Det enda som stod om Anita var att hon var borta.. Men ingen information ALLS om vart hon sprungit bort, vad mans ka göra om man ser henne eller något.. Usch! Så mamma mailade in till dom, så det enda dom gjorde då var att lägga till bilden som är ovan på artikeln på nätet. Nu vet iaf folk hur hon ser ut!

Vi fick oxå vara med på bild, kändes väldigt konstigt att arrangera en bild på att vi letade efter Anita! =/


Artikeln hos Metro

Så är DU intresserad av att hjälpa till att dela vidare att ANITA är borta är du välkommen in på våran Facebook grupp Bosses Hundhjälp eller in på Anitas evenemang! Du behöver inte delta i sökande om du inte vill. Men att dela till ens vänner, så folk vet att det är en liten vovve som är borta, eller om man ser en ensam liten vovve på gatan så kan man minnas detta!
Vill du även ha efterlysningslappen- klicka här!! ---->



När jag kom hem idag så drog jag av mig mammas jeans, (som jag snodde på mig imorse;) kom då på att jag inte prövat mina gamla jeans på ett tag.
Så gick in i klädkammaren, öppnade nedersta lådan där alla mina gamla jeans ligger och väntar på mig;) Drog på mig mina gråa GinaJeans och vet ni!! :D JAG FICK PÅ MIG DOM!!! Det var underbart!!
Det var lite trångt, men tror dom alltid suttit så tight! hihi..

I samma ögonblick kommer Maroon 5´s låt "moves like Jagger" på Spotify och jag blev såååå ännu mer glad!!:D Låten är ju grym och får mig på såå bra humör!:D

Detta är en gammal modell från Gina, med riktigt låg midja och dom låga fickorna på rumpan. Så måste ju ha ngt långt linne p åmig, vill ju inte visa rumpan (som man alltid gjorde FÖRR) när man sätter sig ner;) Rumpan känns sjukt platt oxå i dessa byxor.. Hmm.. MER rumpövningar helt enkelt!:D






GLAAAAD! :D


DREAMS (COME TRUE)

Regnet öser ner!! Skulle precis gått en längre promenad med hundarna, men det är ju ingen idé nu! Så dom får vänta en stund till:)

Önskar att alla som är ute på gården kan gå in, så jag kan öppna balkongdörren och njuta av regnets droppar.. Men tror nog inte man kommer kunna njuta ordentligt förens man har hus:)

Guud va jag längtar tills den dagen! Dagen då man kan öppna dörren ut till ens bakgård och hundarna springer ut och leker. :) Man kan gå genom gräset-barfota och känna nattens dagg. ♥
Att kunna sitta på sin veranda och njuta av lugnet och ha skogen som närmsta granne, det är livet det:)

Jag har en låt som det ständigt nynnas på i huvudet när jag dagdrömmer:) "Dreams come true" med Westlife. Den har satt sig fas där inne och kommer nog alltid nynnas på;)



Idag har jag o mamma vart i Jakan en sväng. Jag jagade n¨ån som kunde plocka och färga mina bryn med skulle kosta från 220-450 kr för både och. Så jag skiter i o färga och ska imorrn till en salong här i centrum och få mina bryn plockade. Jag är så otroligt lat på det och hatar att göra det! Så då betalar jag hellre någon som kan;)

På onsdag är det dax för en intervju hos jobbcoachen! Ska bli så spännande!!:D Är sjukligt nervös! Men hoppas på att det går bra:)
Har köpt ett par till chinos (blåa) och en tröja som jag ska ha på mig. Känner mig redan fräch i det, trots att jag inte provat det tillsammans än;D

Är riktigt shoppingsugen och vill köpa allt jag ser!! Vill gå ner de sista kilona nu och få ett jobb-så man kan shoppa med gott samvete;D
Jim har köpt några mysiga hoodies till mig och jag längtar såå efter dom:D hihi..

Sitter här och funderar på om jag ska kolla på en film eller fortsätta kolla på en serie som jag påbörjat och nästan är ikapp på... "The Big C" heter den och handlar om en kvinna som får cancer och försöker leva in i det sista med roligheter:)
tror det blir den faktiskt!

Sov gott sen allihopa!

SLAPPDAG- PÅ RIKTIGT!!

Imorse var det upp tidigt-igen! Mamma skulle åka till LokaBrunn, så alla hundar och micke hängde med hem till mig. Vi har legat på soffan heeela dagen! Menar allvar, vi har inte gjort ett skit! haha.. Såå skönt! :P

Till middag så blev det hemmagjorda hamburgare (som vi grillade) och Christer var snäll o handlade tillbehören på Konsum:) Så dom har nyss åkt hem. Så ska gå med alla 6 hundar nu och sedan titta på en film:)

Som svar på en fråga; Jo jag har försäkring på mina hundar. Men den täcker bara upp till en viss summa, sen är det pengar från egna plånboken som gäller! Hade 25000 i försäkring och den summan gick på mindre än en vecka. Det är riktigt dyrt att ha hund och om något händer!

Tess; Usch, låter inge roligt!:( Var det oxå en Cocker?
Jaa, man gör verkligen allt!! ♥ Underbar ålder på din Roy nu då:D Tränar du o tävlar oxå eller? :)
Hoppas du har en bra Lördagskväll!

Eller ja ni allihopa så klart!;D

Kraaaaaam!

SWEETHEART!

Åh har precis lagt på efter ett samtal med Jim. GAAAH va jag vill vara där med honom! Saknar honom... :(
Jag hade hoppats på att få jävlas med honom om vädret. Men vi har lika kallt som dom- nu när vi fått höst! hahaha! FAAAN!

Känns helt okej att få lite höst faktiskt! Men vill verkligen inte ha vinter! SKulle inte säga nej till en hel vinter i SF! Slippa snön!

Idag fick jag samtal från Aslans veterinär. Inga glada nyheter..:(
Han hade tittat på bilderna och sett att det inte har läkt någonting.. Han sa att på längre sikt är detta inte alls bra, då plattan och skruvarna kan lossna.. Så om fyra veckor är det dax för röntgen igen. Har det inte läkt tills dess så kommer han vara tvungen att operera igen. Man kommer då ta en flisa ben från någonstans på honom och sätta i käken och hoppas på det bästa.
Så det blir fortsatt lugn o ro här hemma.. Ingen lek, ingen hård mat.. Inget alls! :(

Fan är så trött på det här!! Jävla skit!! Och inte blir det billigare med operationer och återbesök... Varför har vi inte klippkort och högkostnads kort för hundar för? :(
Jag känner mig så ledsen när jag tittar på min hund.. Vill ge honom allt han behöver men kan inte! Skulle ALDRIG ta bort honom för detta.. men vart ska man hitta pengarna?! Blir tokig!! Hittills är vi uppe i veterinär kostnader för 50 000 kronor. Blir det en operation till så kan vi antagligen lägga till 12-15 000, om det ens räcker... Sen är det rehabiliteringen som ska göras hos Pierre på Bagarmossen sen... 500kr/tillfälle...

Hatar att klaga! Men när han ringde och sa att det inte såg bra ut idag så kände jag hur luften gick ur mig... :(

Vill ha en frisk pojke! Som tur är, så är han iaf pigg och glad! ♥


På väg hem, vi hämtade ut en väldigt glad kille!:D Underbart det iaf!


Aslan är man nog att bära rosa! ;D


HAHA! I tallriken! :P

Nu blir det sängen (läs soffan hos mamma) sedan upp tidigt imorrn för att åka hem och ha alla hundarna hos mig. Mamma ska på släktkalas, vill oxå med!

Tess; Jag har tre hundar. Zorri (den svarta) Skrållan och Aslan:) Det är underbart att ha många hundar!:D hihi.. Fler blir det en vacker dag!

Nattinatti!!

HELLO!

Har vart hemma i några timmar idag. Fixat lite o så:)

Annars har jag sovit hos mamma. Hon har ju semester, så vi passar på att umgås på dagarna:)
Har stigit upp tidigt varje dag denna vecka och jag är sååå trött!!

Idag var vi uppe kvart i sex, eller jag låg fortfarande i soffan, men då var det dax att vakna. Vi skulle köra Aslan till veterinären i Bagarmossen. Det är idag dax för hans andra röntgen av käken, och jag hoppas över allt annat att den ser fin ut och att han får börja leka och äta ordentlig mat igen! Dessa två månader har inte vart roliga..:(
Han vart inte glad när han förstod vart vi var och att vi skulle lämna honom.. =/ Han fick ett litet halsband och sen gick dom iväg. Så nu väntar jag på att dom ska höra av sig så vi kan åka o hämta honom igen!



Igår åkte jag o mamma till VideoButiken, hyrde två filmer. Blev Mamma Mia och en annan som jag ine minns namnet på. Vi satt o rös och sjöng med! En riktigt bra mor och dotter film!:D Känner igen oss ganska mycket i den tror jag;) hihi..♥


Tess; Jaa frågan är om dom kommer komma med större sen? Dom är verkligen snygga!! Har ännu ej fått min, men väntar med spänning!:D


2011-08-08

Måndag och soligt:) Lite kyligt ute bara, men inte så konstigt när det regnat..

Idag ska jag till Jobbcoachen en snabbis, måste få min närvaro påskriven. Vilket betyder att man får pengar snart!:D
Mamma är snäll o kör mig, så får vi se vad vi hittar på efter det:)

Jim väckte mig idag, vid tjugo i nio. Var skönt att komma upp "tidigt" och att få vakna "med" honom:)


Tess; Äggkorgen heter pEi Pod och är egentligen till katter (och andra smådjur). Så tror inte det finns någon för "stora" hundar.. :( Men sök på pEi Pod på Google. Jag köpte min från en kattbutik på nätet.
Men här är hemsidan till tillverkaren; http://www.peipod.com/

Och tack för tipset om slingor, ska nog fan göra det!!:D hihi..


Jag och Skrållan myste till det igår;) hihi..

MY WEEKEND

Har haft två toppendagar!:D

I fredags morse åkte ju Jim och jag hade en lång dag fylld med sömniga ögon;) Vid 16 tiden kom Pessin och hämtade mig och då åkte vi till Tusse:)
Där blev det köttfärspaj och så drack jag faktiskt lite cola! Mycket gott:P
Det var en kväll fylld av snack och mys!:D

Tack Tusse!!♥

Efteråt gick jag hem till mormor och Bea och sov där.
Vaknade upp till grått och kallt väder!=/ Och jag hade bara shorts och linne med mig! Kuuuul! =/
Mamma kom och hämtade mig vid elva, då åkte vi mot Gnesta/Järna. Vi åkte ju till valpen Ove, som blev stulen och med lite hjälp av bla mamma så kom han hem igen:D

Det var en underbar plats vi åkte till! Mannen som har Ove, har kennel och även stuteri. Så det var verkligen underbart att se allt! Jag o mamma fick riktiga drömmarögon:P
Och valparna, gaaaaah!!! Tre småttingar kvar hade han. En vit, Ove och sedan två små söta flickor. ÅH!! Va såå mysigt att få gossa med valpar!! Som tur är vill jag inte ha en cocker spaniel( vill ha en Aussie ju), så vi inte fick med oss en hund hem;D hahaha! Men riktigt mysigt var det!


Lilla gulliga Ove och hans syskon:)

Lördagskvällen spenderades hemma i gamla trakter. Vi Va rhemma hos ett par gamla grannar till oss och grillade och hade en riktigt trevlig kväll!:D Jag bjöd in mig själv, var egentligen bara mamma och Christer som skulle dit:P Nää, va riktigt trevligt!:)

Väl hemma så la jag mig i soffan och kollade på en serie, Teen Wolf. Pratade med Jim och sedan sängen.. Somnade väl inte förens vid halv fyra.
Att sedan vakna upp till regn idag var såååå otroligt skönt!:D Faan vilken underbar mysdag!:D

Hoppas alla har en super regn-söndag! :)

TRÖTT

Guuud va jag är trött!! Svider i ögonen.. Längtar tills jag får sova ikväll! haha..

Men först ska jag ju iväg till en kompis på middag:)

Har på mig min nya t-shirt från Gina och ett par (förstora) shorts:P


LEDSEN HUND...

Nu har min karl åkt till SF och min Skrållan är olycklig! Men hoppas det går över snabbare än tidigare! Första gångerna när han åkte så var hon olycklig hela perioden (alltså 2 vckor), nu är han borta i 3½ och jag hoppas veeerkligen att jag får en glad hund snabbt igen!

Ikväll ska jag hem till Tusse, med Pessin. Blir lite tjejkväll med mat och mys:) Ska bli riktigt trevligt!! Har sån tur oxå att Tusse bor precis vid mormor och Bea, så hundarna får vara där under kvällen och sedan sover jag där.
Imorgon ska jag o mamma åka till en gård i Södertälja(tror jag det var) och hälsa på dom som bor där. Det rä nämligen så att mamma hjälpt dom få hem sin hundvalp som blev stulen:) Så ska bli roligt att få träffa lille Ove:D


Lille Ove:)

Fiint, nu kräktes skrållan... Hepp på er!


DAGDRÖMMER

Lång dag idag och än är den inte slut! Jim kommer ju inte gå o lägga sig inatt, så vi får se hur mycket sömn jag får:P

Har gjort lite spännande saker idag, kommer vänta tills tillfället är rätt att berätta:)

Annars idag så har det vart fixande med saker inför Jims resa och så har vi vart till Jims pappa och fru för o säga hej på några veckor.

Fan, 3½ vecka.... Kommer ju gå sååå långsamt! Hoppas ju på att det rullar på så in i helvete! Men vet hur det vart tidigare! Får ha tankarna på Julen, då vi kommer åka tillsammans:) Blev ju inte så nu, med tanke på Aslan:(

Nu till en liten fråga som jag fick:)



Hej Mia, trevligt att du råka hitta hit;)
Jag gjorde det inte.. Men vill fortfarande!:) Hittade ingen som gjorde såna lockar som jag vill ha... Men var en frisör som kanske skulle få in nå liknande under Augusti, så ska gå o prata med henne igen:)

Det är en trippeltång, köpt från min mamma på Teknikmagasinet. Den heter OBH Nordica Artist Wave Curler, hos dom.
Den kostar runt 370 kr och är värd vareeenda krona:D Älskar att använda den!! Tar sån jäkla tid att locka bara! haha!

Har du oxå funderingar på att permanenta håret? :)





Kraaaaam!

MONSTEEEEER!

Hittade ett monster i min soffa!!


HAHA!! Min knäppa skrållan!:P

Här är mitt linne, blir jätteglad när jag sätter på mig det;D



Kameran på framsidan på mobilen är verkligen värdelöööös! haha.. Det är gammelrosa och jättegulligt iaf;D

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!

Tog en bild härom kvällen, kändes bra fan!



Shortsen är för stora, dom åker ner vid varje steg jag tar! Linnen och t-shirts hänger fult och magen blir plattare och plattare:)

På måndag blir det gymmet och ska köra ett hårt benpass!:)
Har bestämt mig för att gå ner 1 kilo i veckan medans Jim är borta. Han är borta i 3½ vecka. Så jääävlar va jag ska köra! :D

Nu ska vi fixa lite lunch här hemma och sedan drar vi på ärendedag:)

Har på mig mitt "bra självförtroende-linne" idag:P Känns ju riktigt bra! Ska ta en bild på det sen:)

EN GLAD DAG!:D

Var trött i morse! Klockan ringde halv 8 och jag ville inte alls gå upp! Jim fick sovmorgon en stund till, då han skulle gå med hundarna runt tio för att jag skulle kunna göra några ärenden.

Jag åkte till sollentuna och jobbcoachen, som började halv 10. Vi snackade lite mål allihopa och vid 11 var vi klara. Då gick jag in i Gallerian i Sollentuna och köpte bla ett block med mappar i, för att ha på jobbcoachen. Sen gick jag in på Gina och hittade ett par byxom och en t-shirt. Det var nice att sätta på sig ett par byxor som var två storlekar mindre än tidigare:D En storlek kvar, så är jag där!
Var inne på Lindex oxå, där hade dom kläder för oss med lite dåligt självförtoende tror jag! haha.. Hittade ett jättefint linne som jag tog i en Medium, men det var sjukt stort! och jag vet att jag inte gått ner så mycket att det är Small som ska köpas. Men idag fick jag köpa det i small! haha.. Kändes bra! Kommer kalla linnet "gott-självförtroende-linnet". ;)

När jag var klar i Sollentuna så tog jag tåget in till stan och gick till Jims jobb. Vi gick sedan och åt lunch tillsammans med en vän och en kollega, var så skönt att sitta ute i skuggan:D Riktigt varmt idag!

Kom hem här för en timme sen typ och gick en kort vända med hundarna. Alldeles för varmt o vara ute o springa nu! Så nu sover dom gott:) Jag har målat naglarna i en fin rosa färg och ska strax måla tårna.:)


Min nya tröja (inte själförtroende tröjan) och nya byxor:)


Mitt nya nagellack, för den som är intresserad är det IsaDora 119- Smashy Cerise. Stark rosa med lite glitter i typ. :)


Någon som har nå tips på vad man kan göra med håret?? Det har äntligen växt ut till den längd jag vill ha (tog 4½år) så vill inte klippa av det.. Men det hänger bara, känns tråkigt och livlöst.... Vet inte hur jag vill göra med det. =/ Ska rådfråga min frisör någon dag. :)

Hoppas alla har en fin dag!

.

Hallojsan!! Fint väder idag med! :D

Blev ingen träff med stockholmsbesöket igår. Men hoppas vi hinner med det innan dom åker tillbaka hem:)
Men gjorde inte så mycket, fick världsont i magen igår! Jävla WomensWeek!=/

Just nu håller jag på att tvätta, lika bra att få det överstökat!

Åh, tittade mig i spegeln igår, på mitt hår.. Måste göras något åt det! Känns livlöst och hängigt... Blää! Det värsta är att det äntligen är i den längd jag velat ha det, men känns inte snyggt... =/ SUCK! Vilka probleeem va?! haha..

Nää, nu ska jag göra lunch! Hepp hepp!!

1 AUGUSTI!

Shiiiit! Augusti... Känns konstigt! Sommaren har verkligen bara svischat förbi!! som vanligt..

När Jim kommer hem från SF så är det ju typ höst!!! :O Han blev inte så glad när jag sa det..;)

Idag ska jag förhoppningsvis träffa en gammal vän! Var ett braaa tag sen! Han är i stockholm för några dagar och då måste vi passa på! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag åka hoppas jag:)

Hepp på er!!

RSS 2.0