PICS

Shit va trött jag är!! Men vill inte gå o lägga mig. Leif är här och vi sitter o äter godis och spelar xbox. :)

Vi åt en makaronigratäng med kyckling till middag idag. Jim va såå skeptisk! haha.. Men han åt mest till slut:P Men den va riktigt god faktiskt! Inte särskilt nyttig me tanke på makaronerna, men men.. :P

Jag sitter o fixar med photoshop, men det går långsamt!
Kollade igenom bilderna från middan hos Linn i lördags. Faan, man ska inte ha systemkamera och sprit ihop! Alla är ju suddiga! haha.. :P

Men lägger upp några stycken som är någolunda. Gillar verkligen inte suddiga bilder, men faan..


Kvällens värdinna! :) ♥


Elin, Amalie och Maria. :)


Linns goda tårta som hon gjort alldeles själv!:D





Gillar ni Linns Strumpbyxor?;D


Och nu börjar kvällen bli suddig.. :P


Maria och Elin sjunger så vackert!;)


medans Amalie sitter fint.. :)


Plötsligt satt vi och åt mat.. Igen! haha..


Och hade massor va kuligheter!:)


Linns fina dukning.:)

Ja, det va några av dom bilder jag har.. Resten är bara suddiga.. Nästa gång blir det kompaktkameran!

Åh, måste visa min fina orkidé oxå!:)




Den är verkligen cool mot den turkosa väggen!:D  Me Love! Vill ta närmare bilder, men dom börjar vissna lite så dom är lite skrynkliga:P

Nä, nu ska jag ta en bubblis sen dra filten över benen. :)

Natti gott folk!!


NINEN:)

Fan flera dar sen jag skrev ngt ju! Men blir väl så ibland..

Biologin startade i måndags. Så har läst massor och sovit typ dom här dagarna.. Är så jäkla trött asså!! Längtar tills det blir lite varmare och man kan sitta ute på balkongen o plugga! Frisk luft och ljust, kan inte bli bättre för studie-hjärnan! :P

I söndags så hittade min mamma och en granne till henne 4st vädurskaniner i skogen. Utkastade av någon. Dom va ju vättskrämda stackarna!! Så dom tog hem dom och dom fick mat och vatten. Sen hittades en till, ensam stackare.. :( Han undrade ju säkert vart hans lilla familj va!
Så i måndags åkte vi till Viltjouren ute på Ekerö för o lämna dom. Jag kan säga att dessa kaniner va då inte små!! Den största va lika stor som mammas katt (norsk skogskatt/bondkatt) och vägde därefter! När mamma sa att dom va stora så förstod jag inte, men när jag såg dom! Shit asså! Heeeeeeelt sjukt! haha.. Jag blev ju självklart förälskad i en liten av dom ..:) Han va så söt o mjuk... :)
Men icke nå kaniner här hemma inte! Räcker med 3hundar:P
Men nu har dom det iaf bättre än ute i skogen. Förstår inte hur en människa kan ha hjärta o kasta ut ett tamdjur i naturen! Trodde dom att kaninerna skulle överleva eller+?!!! Galenskap!! Fan skulle kunna klappa på den jävel som gjorde detta asså! Blir så förbannad!!!


Kolla va söööt han är!!:D


Han gillade mig;) hihi


Asså, tyvärr så ser man ju inte hur stora dom egentligen är! Men denna bur är 50x100cm.
Så det kanske ger lite mer perspektiv på deras storlek! :P


Igår va jag o klippte mig lite snabbt mellan läsningen. Hon klippte av ca 8cm på det längsta. Så nu är allt nästan jämnlångt. Blev riktigt bra!! Är så skönt o vara nyklippt! Det känns lätt och fräscht!:)



Nää, gott folk! jag måste fortsätta plugga nu. Ska snart åka till Ica med mamma och handla lite. :)

VOTE VOTE VOTE!!

Gillar du min design, rösta i så fall på min bikini! :)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


ÄNGAR..

Sitter och läser Biologi. Ganska intressant faktiskt vad svenska jordbruket gör med våran natur!
Konstgödslar och tar bort viktiga partier i naturen som gör att djurarter försvinner.. Varför kan det inte vara som förr??
Då hade vi massor av ängar o hagar och skog. Nu är det bara åker så långt ögat kan nå..


Lite som förr..


Och idag... åker så långt ögat når..



Är så sjukt trött idag!! Gick upp halv åtta och har fortfarande inte piggnat till, trots dusch och promenad med hundarna.. Suck! Vill sova!!! Men det sköna med o vara så trött är ju att jag kommer somna tidigt ikväll! Nu börjar det nya hårda livet;) haha..

Hoppas alla har en super måndag!! Det är ju faktiskt ganska fint väder ute idag. :)

VÅTT BLEV TORRT IGEN!

Igårkväll va jag hemma hos Linn. Det va ju tjejtväll/inflyttningsfest. Hon bjöd på nyttig middag (bulgur/kycklingsallad) och vin. Såå gott! :D Jag va lite nervös, eftersom Linn va den ända jag kände. Men det va super roligt!! Vi va 6 tjejer varav 2stycken norska tjejer. Alltid härligt o höra lit norsk;)
Vi drack och snackade sex hela kvällen typ;) haha.. Underbart roligt!! Va länge sedan sen sist. :)
Jim va snäll o hämtade mig vid 12 tiden. Då va jag lagom rund under fötterna. :P Han bara skratta åt mig! haha..
Jag har, under våra tre år, aldrig sett honom full! Och jag har väl vart full några ggr iaf. Så jag tycker ju alltid att det är lite pinsamt! Försöker ju alltid spela nyktrare än va jag är:P Det är ju liiiite svårt ibland!! :D haha..

Men kvällen va verkligen toppen!!! Tack Linn!!
Hade med mig kameran, men vart inte så mycket bilder. :P (Kommer upp senare)

Idag har vi köpt en ny regnoverall till Skrållan. Inte lika snygg som den dom haft tidigare, men fortfarande snygg! :) Hon hatar ju o ha den på sig, så hon hoppar ju som en hare när hon ska gå framåt.  haha, så roligt o se! Ska filma sen så ni får se! Skälet till att vi köpte ny är för att hennes gamla va lite liten. Så Zorri fick ta Skrållans gamla. :) Vi ska inpregnera dom ordentligt så kanske den gamla håller ett tag till. Zorri springer som en tok när hon har sin overall på sig, så hon blir verkligen jääääääätte blöt! Så hoppas den kan hålla ett tag till! :)


Våra gamla overaller. (och världens finaste hund) :D


Skrållans nya overall. :) Tango och Laika har oxå denna variant.

Nu ska jag äta. :) Vi hörs!!

RUND!

Våfflor för hela slanten idag! :) Köpte ett paket som räckte till 15(tror inte att det blev så många men..) våfflor typ och allt är slut!

Vi åt middag vid 19. Vart super gott verkligen!! Nästa gång ska jag ha bulgur till.:) Vi åt våfflor runt halv tio typ. Pratade politik och skrattade massor. :)

Grabbarna sitter o spelar "kryss-låda" och skriker. haha.. Jag ska snart gå o lägga mig tror jag.. Känner mig så trött och slö.. Hoppas verkligen det blir soligt imorrn! Saknar så mycket!!

Imorrn är det fredag, veckan har gått snabbt! Imorrn kväll händer det nog inget spec. Men på lördag kväll ska jag hem till min Linn på tjejkväll/inflyttningsfest! SKa bli roligt!! Hon och hennes boy har flyttat in i en nybyggd lägenhet i skälby. Ska bli intressant o se hur det ser ut! :)

Nä, ni. Nu ska jag ta en vända me hundarna och sedan sova..

God natt på er cyber-friends;)

KYCKLING:)

Tänk va svårt det ska vara o komma på middagsideér varje dag... Skönt det skulle vara om man kunde ta en tablett som innehöll allt som man behövde och så slapp man laga mat!:D

Nä, men idag så blir det Kyckling i dragon sås med ris och sallad. Leif kommer hit på besök oxå. Ska bli trevligt!

Skulle ju ha gått på möte idag, men behövde inte göra det. Sååååå skönt!!

Nu ska jag tina kyckling och göra sallad. :)

VÅFFELDAGEN:)

Idag är det ju en riktigt bra dag! :) Ska fan äta våfflor heeela dagen;) haha..

Nä, men vi ska äta våfflor till lunch idag. Väntar på att Jim ska komma hem.



Ieftermiddag ska jag på introduktionsmöte på skolan. Har ingen större lust, för det ska handla om hur jag ska hantera elevwebben. Och den har jag koll på. Men har jag tur så kanske vi pratar lite om kurserna oxå. :)

Nä, ni är för ofokuserad på o skriva. Vi hörs senare! :)

VARDAGSROOOMSBORD

Känner mig väldigt trött och slö idag.. :( Hade ingen större lust att gå upp alls idag.
Åt iaf lite frukost, tog en vända med hundarna. Sen åkte jag o Jim in till Kungsholmen, vi skulle till en inredningsbutik på Hantverkargatan och kolla på ett bord. Dom hade inte så många, men alla va såå snygga!! Hittade iaf ett ovalt bord. Som vi har beställt i valnöt och vitt. :D Vi hoppas veeeerkligen att det blir snyggt! haha..

Såhär ser modellen ut ungefär.



Jag tog ett bad för en timme sen typ. När jag kliver ut ur karet så är det typ vatten på hela golvet.. Suck!! Så va bara o ställa sig o torka..
Ska strax gå till konsum o köpa bröd. Ikväll blir det varma mackor till middag. Orkar inget annat och så åt vi sen lunch.

Blir en tidig kväll ikväll känner jag.. Ställa klockan på halv 9 och gå upp o sätta sig o läsa. Skulle läsa idag, men va alldels för mycket störningar runt om kring. Så jag hoppas verkligen Jim ska vara i skolan nästa vecka!! :P

Nä, nu blir det påklädning för o gå ut. :)
Herrååå!

FLOWERS

Idag har det vart ganska lugnt o skönt här hemma. :)

Jag har planterat min blomma och kollat igenom datum. Hundarna fick mat på förmiddagen idag och dom slukade i sig snabbt! Va bara det att Aslan åt lite av Skrållans mat.. haha.. Så han har sett ut som en köttbulle hela dagen!! haha.. Riktigt rund och hård om magen! Så bara hoppas att han bajsar en vända till innan sängdax! :P

Här kommer lite bilder på mina nya blommor:)


Den lilla murgrönan ner planterad.:)






Där får den stå och så ska vi se vad som händer.:) Där ser man oxå hur liten min orkidé är:D




Söt va?!:D




Här är den stora orkidén i vardagsrummet:) Blev bra!

Eller va tycks? :)

PICTURES

Här kommer bilderna från i fredags. :)

Nu ska jag ta o planera min blomma inför Biologin. :D






























Som ni ser va det lite svårt att få bra bilder eftersom vi sitter typ bakom honom. :P

Men satan vilken bra kväll!!:D hihi..

BLOMMOR:)

Min första skoldag är över.. Ska snart gå o lägga mig. Är sjukt trött! Blev sent igår, så somnade inte förens vid två tiden. Hade ställt klockan på 9.30 men det gick inte.. suck.. Så jag o Jim kom upp vid halv 11 istället. :P haha..

Jag duschade och gick med hundarna. Jim gjorde frukost. Seeen- pluggade jag!:)
Skulle skriva en raport om hur jag ser på mina distans studier. Mål osv.. Har gått super! Skrev klart den och väntar på att Leif ska godkänna den oxå. :)

Eftersom jag blev klar så snabbt så åkte jag o Jim till Plantagen, köpte lite grejer som jag ska ha till min första inlämning på Biologin. Köpte även en stor orkidé som jag har ställt i vardagsrummet. Och en liiiiten orkidé i köksfönstret. :) Tar bilder imorrn. :)

Har även vart på Ica och vi köpte till största delen bara ekologiskt idag:) Blev inte såå mycket dyrare än vanligt. Så vi får väl se hur det går o hålla och komma ihåg att handla ekologiskt!:)
Så nu har vi iaf ett kylskåp fuullt med massa mat och grönsaker. :)

Nä ni, nu ska vi kolla på tv en stund sen sova..:)

ATT KÖPA VALP

Jag läser en blogg på Aftonbladet som heter DogNews. När jag gick in där idag så hittade jag ett bra inlägg. Men kan tänka mig att dom som faktiskt behöver läsa det där är inte inne på deras blogg.
Så tänkte att jag lägger ut det här oxå. :)


Att tänka på vid köp av hundvalp

Här följer lite allmänn information om vad du som valpköpare skall tänka på då du skaffar en hund, det är viktigt att du vet vilka papper som din hundvalp/hund skall få med vid köpet.

Då du köper en hundvalp skall du alltid begära köpehandlingar. I handlingarna ska det framgå var hunden kommer ifrån, vem som säljer den samt att hunden är besiktigad av veterinär, grundvaccinerad och frisk.

Man bör också kräva att få besöka modertiken i dess hemmiljö för att försäkra sig om att det rör sig om en svensk uppfödning.

Hundar över fyra månader ska vara ID-märkta.

Rashundar ska levereras med stamtavla.

En uppfödare i Svenska Kennelklubben levererar valpen tidigast vid åtta veckors ålder med:

  1. ett registreringsbevis, som är hundens identitetshandling
  2. ett veterinärbesiktningsintyg som inte är äldre än en vecka och som bland annat anger valpens avmaskningsperioder
  3. ett köpeavtal, underskrivet av båda parter. Där uppfödaren upplyser dig om valpen är vaccinerad och/eller försäkrad
  4. Valpen ska också levereras ID-märkt, blankett för att anmäla ditt ägarskap till SKKs Ägarregister medföljer och är redan betald av din uppfödare.

Källa: Jordbruksverket och Tullverket

och SKK

Från:
http://blogg.aftonbladet.se/11171/

SNÖ?!?!!!!

Va det vår jag sa igår?? Måste ha drömt.. För det är ju fan fortfarande vinter ute!! suck... Igår kändes det som att det va en dag närmare sommaren, idag-annan dag jul! Jippi! =/ Grr!!

Ida va hos oss igår. :) Mycket trevligt! God mat åt vi och sedan en jätte skum film med Nicolas Cage, inte att rekomendera! "The bad lieutenant" hette den.
Vi hann iaf prata lite skit och mysa. :) Nästa gång får vi se till o sparka ut Jim oxå, så man kan prata ordentligt!:P haha..

Idag är jag hos min mor. Vi gör köttbullar! Hon gjorde mest, men jag ärinte så duktig:P Men sjuuuukt goda vart dom! :P hihi.. SKa frysa in dom sen och ha snabbt tillgängligt hemma.:) Sluta med färdig köpta frysta köttbullar. Bara skräp!

Nu ska jag röra om i köttfärssåsen! :)

Hoppas alla har en bra snö-dag! :P

VÅR!

En vacker och varm lördag. :)
Riktigt mysigt! Vi har vart hos morfar idag, han fyller år imorrn, så vi har fikat.
Jag hade med mig kameran, men batteriet dog efter en stund.. Så typiskt!

Ikväll kommer Ida o Tuffe hit!:D Ska bli trevligt!! Har funderat lite på vad vi ska äta.. Men blir en ganska enkel variant.. Fläskfilé, frasig potatis och beasås och sallad. :)

Igår va ju jag, Jim, Leif och mamma i bowlinghallen och bowla, åt mat och såg på Betnér. Asså denna karl är heeelt otroligt bra!! Han är lite väl grov ibland, men faan asså. Jag har träningsvärk i kinderna idag! haha..
Tyvärr så har Jim kameran med bildera från igår med sig idag. Så bilder från igår kommer upp senare. :)

Här är bilder från idag!


Gullunge!!


Påskliljor


Tulpaner:)




Den sockriga tårtan=/ :P


Nyfiken flicka:P


Kakor


Hanna fick blåsa ut ljusen












Såå skönt att man slipper o ha vinter jackan på dagarna!:D

Nu ska jag faktiskt vila lite i soffan, är sjukt trött!

Är det någon som ska se Körslaget ikväll?? Jag är lite nyfiken! Men får se vad vi hittar på. :)

FREDAG:)

Åh, va sur jag blir!!!! Varför ska blogg.se krångla för?!!! Hade skrivit ett inlägg med skiten fungerar ju inte. Men dom brukar ju spara inläggen i utkast. Jodå, det hade det. Men inte hela.. suck..

Ikväll är det Betnér och bowling med mamma, jim och leif. Kommer bli super!!:D

Nä, har ingen lust o skriva mer nu.. Less på att allt hade försvunnit... Suck!

Herrååå!

FJÄDRAR:)

Gud vilket trist regn väder det är ute idag! Blött, slaskigt och ruggigt.. Hundarna blev dyngsura, så nu är det dax för kläder igen. Iaf på dagarna. Suck...

Nu på morgonen har jag pratat i telefonen med AMS, A-kassan och f-kassan.. Så mycket jag måste hålla koll på så inget blir fel med ersättningar och icke ersättningar... Det viktigtaste nu är att inte glömma att jag måste gå till AMS igen första dagen efter kurserna slutat! Annars blir det problem med min inkomst senare.. Men det löser sig nog. :)

Tog fram en bit lax ur frysen för en liten stund sen. Ska göra den till lunch tänkte jag. :) Med potatis och sås.
Planen va o träffa Ida idag, men har inte hört något.. Tråkigt.. Men då får jag massa andra grejer fixade istället! Ska ta o tvätta sängkläderna. Önskar jag hade någon som gjorde det åt mig! Fatta skönt det skulle vart! Men får väl skaffa det när man har större hem och mer pengar;D haha..
Funderar på om jag ska ta o försöka flytta vetrinskåpet idag. Jim ville vänta till helgen, men jag vill ha bort det nu och göra iordning här inne i vardagsrummet. Har värsta planen!!:D
Längtar lite till påsken oxå! SKa ta in lite kvistar och sätta fjädrar i!:D Har en perfekt vasgrejs o ställa dom i på golvet.

Har inte riktigt uppskattat påsken på flera år.

När jag va liten älskade jag påsken! Vi va ute på landet med farmor o farfar. Åt massa god mat, godis och hade det mysigt. Ser huset framför mig, allt pynt och påskliljor.. Saknar det!

 


Nu ska jag pocka disk! Vi hörs gott folk! :)


HOHOO, SOLEN VART ÄR DU?

17singen oxå... Vart är solen idag då?? :( Jag ville ju sitta ute på balkongen med filt och en kopp med varmt mysigt te!

Vaknade vid nio idag. Låg o drog mig en stund. Sen ringde telefonen, då va det ortopeden som ringde. Läkaren hade fått förhinder. Så inge besök där idag inte.. Fick en ny tid den 9april. Kuul, får vänta ett tag till.. suck..
Men mitt knä känns bättre idag iaf! Det är skönt.
Men däremot så har jag en jäkligt irriterande ret hosta idag. Hoppas det går över snabbt!

Idag blir det lite plugg tror jag. Börjar ju inte förens på måndag. Men skadar ju inte att kolla lite o se vad som ska göras. :)

Imorrn ska jag träffa Ida. Va ett tag sen nu, så det ska bli roligt!!:D

Nu ska jag gosa med Aslan.♥

TULLAR

Jag o Jim har diskuterat att ta bort skåpet i vardagsrummet för att få lite mer yta. Känns så trångt. Det jobbiga med det? Jo, för att där i står dom 32 (har 35stycken totalt) stycken som är viktigast efter min familj! haha..

Mina Tullar!!

Känner att vi behöver mer plats i vardagrummet och att dom inte riktigt har en given plats. Så då får dom gå ner i ide ett tag. Tills det att vi hittat en plats där dom kommer få stå resten av mitt(och förhoppningsvis mina barns) liv:)

Alla mina nallar har en stor betydelse för mig! Minns nästan alla tillfällen jag fått en nalle på! :) Min första första nalle köpte jag till min första pojkvän, men vågade aldrig ge den till honom. :P haha.. Men min första egna riktiga nalle, han har hängt med i vått o torrt! Han har vart med mig nästan överallt! Fram tills jag träffade Jim, då vågade jag inte ha med mig min nalle jämt.. :P Men han mår bra hemma i hyllan;)

Jag kommer packa ner ungefär 32nallar, och massa andra Tulle grejer. Så som kort, muggar och prydnadsfigurer.
Kommer ha mina bästa nallar framme. Min första nalle (2000), en jag fått av Pessin i Alla Hjärtans Dag (2006) och min Alla Hjärtans Dag nalle från Jim (min första från honom, 2010).


Nästan alla Tullar:)


Ja, detta höll ju inte...


Love!


Min Pessin Tulle!♥


Min nötta vän!♥ Han är små nött överallt! :P


Den "stora" nallen framför den största är min första egna!:)


Sötis!:)




En liiiten Tulle.








En annan hjärtegull från Pessin!:)


Sötnooosen!:)




BLOMMOR OCH POTATIS

Åh, vill plantera blommor och potatis på balkongen nu! Är så sugen nu när det är så fint väder! Men får nog vänta ett tag till me tanke på att det fortarande är så kallt på nätterna.

Vill ha massa fina blommor och krukor! Men har ju inte så stor balkong, men får göra det bästa av det hela!;)
Ska nog få med mig mamma till plantagen någon dag o kolla lite. :)




SOL!!

Gud vilket härligt väder!! :D Va ute o haltade med hundarna för en stund sen, dom hade bråttom men fick allt gå i min lååångsamma takt!:P haha..

Nu ligger dom ute på balkongen och solar lite. Måste nog fixa lite där ute! Fågelnätet med mat i gick sönder igår, så ligger lite mat överallt:P haha.. Jätte fint!

Igår kollade jag o Jim på en dokumentär om mat från USA. Riktigt äckligt! Orkar inte förklara allt. Men nu kommer vi försöka köpa ekologiskt, kött från en kompis förälder och se till att allt är frächt och närproducerat!
Vill inte dö pga dåligt kött! =/
SItter o kollar på Efter Tio, där handlar det om fetma. Dom pratade precis om jojo-bantning. Visade en tabell om olika varianter. En jojo-bantning gör ju att man snabbt går ner i vikt, men så fort man slutat med den så går man ganska så snart upp den vikt (o lite till) man tappat. Övert i tabellen låg "ett kilo om dagen" och nederst "Rikshospitalets". Jag har många ggr funderat på o göra nån sån grej. Men kan inte! Det går inte för mig.. Jag tycker man ska äta det man vill, men att alltid komma ihåg att det är mängden det handlar om! Man behöver inte slänga i sig 200gpasta till köttfärsen. Jag ville ett tag ta bort kolhydrater helt, men det är för gott. Så tar hellre mindre än va jag egentligen vill ta. ca 50-70g pasta är lagom. Ser jätte lite ut, men det räcker! Och göra rejält med sallad till maten får man ju inte glömma!
Jag tror inte på att det fungerar o bara säga STOP till allt gott man tycker om. För det håller i några dagar o sen trycker man i sig allt det man sa stop till..
Man får sätta upp mål istället!:) Men inte för stora.. Små små steg.. :)

Näni, nu skajag göra lunch och sedan ringa lite samtal. :)



SMÄRTA I KNÄ OCH FOT! JIPPIII!=/

Suck... Pluggandet har inte ens börjat än och jag måste redan nu börja fundera på sommar kurserna.. Va fan gör jag om jag inte hittar nå kurser under sommaren?! suck suck suck..

Har ringt runt lite nu på dagen här. Men måste få tag i Järfälla VUX för o få svar. Så får helt enkelt vänta tills imorrn..
Väntar även samtal från Bowling hallen. Så jag kan boka in mamma och Leif med oss på Betner på fredag. :)

Igår skulle jag ha gått på båtmässan med pappsen och syster. Men påväg till tåget så rasade jag på den där j**la isen här ute. Mitt knä for i någon konstig vinkel och ont som faan gjorde det! Kunde stödja på det lite och kom till slut upp. Mamma kom ner o hämtade mig med bilen o så åkt ejag upp dit. Drog av mig kläderna för o kolla knät och ja- det va rött svullet och smärtade! Så blev ingen mässa.. :(
Smärtan har bara blivit värre o värre, kan knappt stödja på benet och så fort jag rör lite på det så gör det ont.. Faan! =/ Har pratat med min sjukgymnast och VC, dom tyckte jag skulle åka in till närakuten. Men det har jag faan ingen lust med... Så väntar tills imorrn o får se hur det känns då. Har fått en tid hos ortopeden oxå, på onsdag. Så kanske dom kan titta på det.. Så slippe rjag åka in o vänta på akuten i timmar på hjälp.......

Känns inte som om att detta är mitt år på nå sätt.. ? haha..

Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och sedan ta mig ut med hundarna. Dom får just nu bara gå utan för dörrn o kissa.... Stackarna! :(

Men det är iaf vackert väder!! Så något kan vi ju vara glada över!!:D

SÖNDAG

Tänk att vi har fått ha solen så här länge?! :D Det är hur underbart som helst ute! Jag skulle behöva städa här hemma idag, men det tänker jag verkligen inte göra!! Pratade med pappa igår, han frågade om vi skulle gå på båtmässan idag. Så det ska vi nog göra.:)

Så Anna vann igår... Hmm.. Vet inte vad jag tycker egentligen. Låten är ju jäkligt bra! Men hur långt tar hon sig i Eurovision? Det va svårt igår, alla låtar (förutom Jessicas) va bra!
O hur kul va det inte att Björn Gustavsson gick in på scen o "spela" piano när Salem sjöng?! :D haha, underbaaart roligt!!! hahahahahaa..



Undra hur dom kom på att han skulle komma upp o sätta sig där!? :D haha..

Ja, iaf. Hoppas verkligen att Anna kommer långt i Eurovision!!!

Nä ni, nu ska jag ut med hundarna och sedan fixa mig för o åka!! :D

Hoppas alla får en toppen topppen söndag!!!

VACKERT OCH VÅRIGT!

Lördag förmiddag. och jag har redan varit i Jakan, Outlet och kommit hem;) hihi.. Vaknade kavrt i 9 och till min förvåning va jag pigg! Så va lika bra o gå upp;) Så mamma hämtade mig kvart över nio så åkte vi till Jakan o mötte mormor, Bea och Hanna.:)
Kom hem för en liten stund sen och har ätit frukost. Kollar på Lets Dance, som jag missade igår, och tycker Willy är sååå cool!!:D

Annars idag då? Jo, ska hem till mamma sen. Är ju melodifestivalen ikväll! HEJJA HEJJA SALEM!!!:D:D:D
Jim ska till skolan snart. Tenta på måndag. Så mycket plugg nu!! Så ser inte mycket av honom i helgen. Men gör inget, han vill ju inte se melodifestivalen iaf;)

Nä, nu ska jag ta en dusch och sen drar jag nog upp till mammsen. :)


FIRST DAY!

Idag är det fredagen den 12 Mars! Underbar dag måste jag säga! Är trött som en 3åring som är inne i andra andningen. Men glad!
Började dagen med besök hos sjukgymnast, för foten. Hon klämde o kände lite. Vi pratade och jag fick en krycka som ska avbelasta trycket för foten lite. Känns konstigt o gå med en krycka, har aldrig gjort det tidigare. Men skönt ute nu när det är såå halt! För jag har ju en sån där uuuundebaaar pigg under! Så jag har hela tiden stöd för o slippa o halka! hihi.. Plus att jag har en väsk hängare! Kan ju bara hänga min påsväska där på o gå. :P
Gick även till AMS när jag va klar på sjukan. Aktiverade mig som arbetssökande igen och gick sedan in i centrum. Väntade på att mamma skulle få lunch.
Hittade ett plast underlägg i samma motiv som dom jag har i tyg. Så blev ett sånt. (eftersom mitt barn-JIM-dräller så mycket han äter och förstör mina tyg underlägg) Hittade oxå en ny plånbok-äntligen!! Hoppas den känns bra.:)

Har nu varit hemma en liten stund. Och postmannen plingade på dörren oxå! Han hade paket till mig!:D





Pratade förövrigt med Miroi (där mina studier hör hemma) och börjar den 22!:D SKa bli såå roligt! Och jag är sååååå nervös!! =/:P

Jag o mamma åt lunch och pratade lite Twilight. Hon har snart läst ut första boken och är nääästan lika beroende som jag!:P haha.. Hon har beställt filmerna oxå. Jag ville egentligen vänta tills alla kommit. Men hon har ju inte sett någon av dom så. jag har ju ändå lyxen att jag har dom på datorn och kan se näär jag vill!:D

Blir ingen båtmässa idag..:( Pappsen ligger hemma med lite feber och illamående. Så hoppas det går över så v kan gå imorrn eller söndag!:)

Nä ni, nu ska jag banne mig kolla lite serier. Har ju läst hela veckan och vill bara fortsätta. Men låtsas att jag inte har den tredje boken (trots att den ligger på armstödet). Läste igårkväll ut boken. (2an) Och den slutade såå bra tycker jag! Blir så lycklig i själen!:D haha.. Ja, jag är tokig! Men har man läst dom så förstår man:P

Hoppas alla har en superduper fredag i det vackra vädret!!:D

LAST DAAAAY!

SIsta dagen, gott folk, sista dagen!! Shit, känns läskigt och främmande!!

Är 3½år sedan jag va "fri"!!

Ska snart dra mig till Gårn för min sista dag där. Hoppas på att den går fort!

Igår kväll kunde jag inte somna.. Så gick o la mig i soffan, kollade på New Moon och somnade sedan gott på kudden. :) Men känner mig liiiiiite trött idag! Så blir en lugn Torsdagsdag/kväll. :)

Vart är solen idag förresten?? :( Hoppas den kommer tillbaka till helgen!!
Imorrn väntar sjukgymnast (för foten), AMS och på eftermiddagen så ska jag, pappa och syster gå på båtmässan!:D Jag o pappa har gått på den tillsammans många gånger. Likadant med bil mässa och andra intressanta mässor. Är roligt o komma iväg o göra något tillsammans!!:D På kvällen hoppas jag att jag o Jim ska hem till Leif. Måste ringa honom sen! :)

Nä, nu måste jag sticka! Ha en super bra dag alla!!:D

SUNSHINE!

Näst sista dagen på Gårn. Känns super!!! :D
Ska snart få skjuts av mamma dit. Så måste borsta tänder och kissa hundarna lite snabbt.

Så fort jag kommer hem måste jag fortsätta läsa!! Har läst ett kapitel nu och vill inte lägga ifrån mig boken! Kan inte läsa på jobbet heller. Jag måste ha tystnad och kunna leva mig in ordentligt. Annars känns det inte lika bra att läsa.. Man glömmer på nått sätt bort vad man precis läst... Så Skynda skynda hem sen!;) hihi..

Hoppas alla har en toppen dag i det vackra vädret!! :)


?

Tankespridd dag.. Vet inte varför. Men kan inte tänka klart alls..
Håller på o lagar mat nu.. för sent som vanligt.. Blir nå kyckling med tikkasås och ris. Har ingen sallad heller... Är så trött på att salladen på konsum är så dålig......

Possitiva bettan! Japp, det är jag det! haha.. Men orkar inte just nu.

Nä, skriver nog inge mer. Så jag inte skriver något dumt.. Har mycket ilska inom mig just nu nämligen! Men vill hålla det härifrån. För mycket folk som kan se.

Hoppas alla har en bra Tisdagskväll!

FÖRÄLSKAD!

Vackert vackert väder!!! :D Jag blir helt tokig!! Om jag vistas ute nån längre stund så kommer nog fräknarna!:D
Jag tror tusan att våren är påväg!! Det droppar från balkongerna och fåglarna kvittrar.♥ Hundarna är som tokiga ute i solen! hihi.. Dom ligger alla tre här i soffan o njuter.







Här är dom gullisarna!:P hihi..


Igår läste jag ut första Twilight boken. Det är den mest underbaraste bok jag läst! Jag älskar spänningen mellan Edward och Bella. Den trånande känslan som finns... Det pirrar som tusan i magen när dom kysser varandra i boken. Det är helt galet- att man kan reagera på detta sätt över en bok! haha..

Och filmen då? Jo men jag kan nog säga att jag är sååå glad att jag sett filmen innan jag läste boken! För det är mycket som är "fel" så att säga. Så jag är glad att jag sett filmen först! Boken är ett bra komplement till filmen;D hahaa.. Så nu har jag börjat på tvåan. Filmen såg jag i fredags. Och kommer helt klart vänta med att läsa tredje boken när jag sett tredje filmen. Varför? Jo fär då kan jag inte bli besviken på fimen!:D För jag älskar film! Jag älskar älskar älskar romantiska filmer!! :) Vill då inte läsa boken och bli så besviken som jag blev när jag såg sista Harry Potter filmen. Så väntar hellre... Även om det är 100dagar kvar till premiären. :P

Men till alla som är hopplösa romantiker-Läääääs böckerna!!!:D Jag försökte få Jim o läsa den. Men han vägrade! haha.. Tänkte att han kunde få lite tips;D hahaa..


Me Love!!♥

I LOVE TWILIGHT!

Idag har jag o syster vart i jakan tillsammans. Vi åt mat och gick runt o kollade lite. Vi hittade jätte fina ögonskuggor som vi va tvugna o köpa!
Vi har en grej för oss, varje gång vi är o handlar så köper vi alltid något likadant. :)
Två ggr tidigare har vi köpt likadana tröjor och nu en ask med 6likadana skuggor;) haha.. Då kan man lixom tänka på varann när man använder dom .:)

I morse, förresten. Haha.. Vi hade duschat, syrran satt i soffan o sminka sig och jag stod i badrummet. När jag va klar och kom i satte mig i soffan så tittar vi på varann o börjar asgarva. haha.. Vet ni-då har vi sminkat oss likadant!!! haha, va är oddsen!!? :D Turkos penna över o under och lite skugga på det. :P Det va skit kul!:D

Iaf, när vi kom hem från Jakan så hoppade vi upp i soffan och skulle se en film. Och vet ni?! GAAAH! New Moon hade kommit!!! JIPPIIII! Så den bänkade vi oss framför, med hushållspapper. Fan i helvete va bra den va! Jag älskar den spänningen som är! Nu kan jag ju inte hålla mig till nästa film! Hur ska det gå?!
116dagar kvar till premiären på bio!



SNart ska jag sätta igång o laga mat. Ikväll blir det kött med klyftisar och sallad. :)
Sen ikväll blir "did you hear about the Morgans?" :)


TODAY

Jag älskar mina bryn! hahaha..
Så här ser jag ut idag. :) Känner mig pigg och glad!





SNart ska jag gå till tåget. Mamma va snäll o tog hundarna hem till sig nu på lunchen. Så slipper jag skynda hem sen!
Jag älskar min mamma massor!! :) hihi.. ♥
PUSS!

LOVE

Vilken underbar kväll det blev!!:)

Jag va inne i stan vid KTH vid sju tiden. Sen va det ju en jääävla promenad till Hard Rock därifrån... Gjorde inte alls ont i foten! haha.. Och kallt va det oxå. Jag hade strumpbyxor på mig, så va lagom röd;)
Vi fick ett mysigt litet bord och menyn. Shit va svååååårt o välja!
Jag tog iaf till slut en hamburgare (tråkigt jag vet, men gillar inte ribs) och Jim en stooor club sandwich!
Sedan blev det efterätt- brownie med glass och grädde. Mums! Men tusan va mätta vi blev!! haha..
Han fick oxå sin present, kan säga att han blev glaaaad!:D
Min present va att vi gick ut o åt, och det va heeeelt okej. :)

Hans present då, jo vi ska den 19mars gå o bowla, äta mat och se på Magnus Betnér!:D:D:D Kommer bli så jävla roligt!!! När han läste "bowla" så säger han - du vet att jag hatar o bowla va? hahaha Japp, jag vet! Men det kommer bli såå roligt!!:D
hihi..

Kvällen va iaf väldigt lyckad! Vi kom hem här vid tio tiden. Då kröp vi ner under filten i soffan och kollade på NCIS LA. Sen somnade vi gott i sängen.:)

Idag så ska jag in till stan och träffa min kära pappa och syster.:) Vi ska äta lunch och gå på bio! SKa bli mysigt!!
Blir nog Luftslottet som sprängdes. :)
Sen hänger syrran med hem hit och stannar till lördag. Så blir syster dagar här hemma nu!:)

Nu ska jag duscha, fixa mig och sedan mååååste jag städa lite här hemma!! haha..

Hoppas alla har en bra dag!!


Detta använde jag mig av.:) (köpte allt på bokhandeln)


Inuti kortet.


Färdigt:)


Våra bowling klot!:D hahaa..


Innanför andra "kortet"-Magnus Betnér!


Så här ser det ut på baksidan. (hur jag har fäst fast andra "kortet")

:)

HALSBAND

Fick en smäll av inspiration! haha.. SÅ har suttit i !½ timme och gjort ett halsband. Kan tyvärr inte ha det på mig ikväll för att det är kedjor på min tröja. Så får ha det imorrn kanske:)


Fint med pincetten med i bild oxå;) haha..




En liten ros. :)


Ett hjärta jag fick av Kattis. :)



Blev ganska nöjd faktiskt!!:) Någon som är intresserad-säg till! :)

3ÅR

Idag är det en strålande sol ute!! är otroligt skönt ute och jag önskar att det va varmt ute, så man kunde sitta ute på balkongen idag! Underbaaart! :)
Tror det är för att det är min o Jims 3år dag. :) hihi..

Shit asså, va åren går fort! Det är idag 3år sedan jag vaknade upp hemma hos honom och frågade chans på honom. 3år sedan vi åt frukost tillsammans första gången... Ja, listan kan bli oändlig! hihi..

Till kvällen kommer jag åka in till stan o möta upp honom. Vi skulle ha gått till TGIF, men kommer gå till Hard Rock istället. Närmare från skolan. Dom har ju någolunda samma mat. :)
Kommer bli mycket mysigt tycker jag!! :) hihi..

Jag älskar dig Jim!!♥

 

 

Nu ska jag äta en god frukost och sedan duscha o allt som ska fixas. :)

 

Hoppas alla får en super bra Onsdag!!

 


MY COOL BOY!

Detta är min coola grabb;)




RÖTT!

Tisdag idag. Känenr mig hängig och huvudvärken blir bara värre o värre.
Men har kämpat med o foxat det sista på Jims present inför imorrn. :) Kan ju inte lägga ut ngt ifall det skulle hända att han kikar in. :P
Men det blev super!!:D

Det här kan jag ju visa, för det vet han ju inte vad det är för ngt;) haha..


Idag har jag vart på möte med AMS och F-kassan. Gick bra. Vi avslutade allt som behövdes avslutas och efter den 11 är jag friii:P haha.. Låter som att jag suttit i fängelse;)

På vägen hem från sumpan så åt jag i Jim i Kista. Sen hade han bråttom till skolan. Sa han lämnade mig och jag gick runt lite där. Asså, vilket kaaaaaos ställe! Blir tokig!! Såå mycket folk!!
Jag bestämde mig iaf för o hitta ngn som noppade ögonbryn. Och hittade ett ställe.
Hon va jätte trevlig! Hon plockade lite emd pincett och sedan tog hon tråd. Shit asså! Har baby rumpa vid brynen nu!:D haha.. Gjorde inte särskilt ont faktiskt. Brände lite bara. :) När hon va klar så fick jag se hur det blev. Och blev nöjd! Liiite väl smala, men jag är ju ovan. :P
Kände ju kul o gå runt i centrum sen med iiiill röda bryn! haha. Två stopp ljus i ansiktet!:P





När jag skulle börja röra mig hemåt fick jag huvudvärk och frossa.. Så skyndade mig till bussen och åkte hem.. Har nu legat i soffan och samtidigt fixat med presenten. Men nu blir det o vila lite...

Heppåer!

SNÖSTORM IDAG....

Måndag, ny månad och ny start!

Jag o Jim låg igår kväll o prata om vart alla pengar tar vägen. Så vi bestämde att från o med idag skriva upp ALLT vi handlar i ett exel dokument. Så får vi se vad det är vi köper som får våra pengar o försvinna. :)
Ska även köpa en spargris som man kan ha små pengar i. Spara till speciella tillfällen kanske. 

Idag har jag vart hos psyko. Vi pratade massor! (eller jag pratade massor) Hade mycket o berätta och va ena stunden upprörd och nästa super glad. Vi har börjat dra ut våra tillfällen o ses. Så nu kommer vi inte ses förrens i April. Känns bra! :) Och bara 1½vecka kvar på sjukskrivningen!!:D Underbaaart! Känns så otroligt skönt! Och att det känns skönt och ingen oro gör det hela ännu skönare:P haha..
Va i centrum en stund oxå. Köpte lite små grejer på Apoteket ( eller Kronan kanske man ska säga nu?)
och en ny mascara. Köpte även lite grejer som ska fixas till på onsdag. :) Läääängtar!!:P

Imorrn är det möte i sumpan med Ams och F-kassan. Sen efter det tänkte jag gå in på Åhlens o se om Sandi jobbar. :) Har man tur kanske man kan äta tillsammans. :)

På onsdag är det som sagt våran 3års dag. Då blir det TGIF och god mat.
Torsdag så ska jag träffa syster och pappai stan. Gå på bio och bara vara. :) Sen hänger syrran med hem hit o stannar till på lördag. :)
Söndag så fyller mormor år, då är det middag där som gäller.
Seeen är det bara 4dagar kvar till min sjukskrivning går ut!!:D hihi.. Underbaaart!

Nu måste jag röra om i potatisen i ugnen. Hoppas alla har en bra Måndagskväll. :)


RSS 2.0