MEMORY LANE...

Shit asså!

Tänkte att jag skulle packa en kartong när Hanna hade åkt hem. Tömde tv-bänken, mycket tidningar och filmer. Hittade även min dagbok. Öppnade den och bläddrade lite.. Shit asså! Började skriva i den 2001!! Jag har bilder, brev, tankar och tårstänk på sidorna... Bläcket har suddats ut och jag ser, genom att bara bläddra lite snabbt hur jag mått.. Upp & ner, upp & ner... Hur vänner har svikit, hur pojkvänner har lämnat, hurjag har blivit kär, hur min mamma har ställt upp:)

Jag har nog inte skrivit dagbok sen tidigt 2007. Visst, bloggen. Men herreguuuud, inte ens hälften står ju med här. :P
Tror jag ska börja skriva igen. Fortsätta i den jag haft sedan 2001.

Var tvungen att stänga igen den för att jag ärligt talat började gråta... Töntigt kanske, men när jag läser det så dyker allt upp igen. Jag ser bilder svischa förbi innanför pannbenet...

När vi flyttat och jag har packat upp den kanske jag ska skriva något litet stycke här..

Snart kommer Jim och svärmor, måste fräsha upp mig lite;)

FREDAG, VECKORNA GÅR SNABBT!

Trötter-grisen ligger brevid mig och snarkar.. jaa, jag pratar om Bella.:P
Hon är en riktig slöis! :P

Vi var o hämtade Hanna på dagis för lite mer än en timme sen, lämnade henne på hemspråket. ska hämta henne vid 14. Då får hon hänga med hem hit och mysa lite.:)

Ikväll spelar Arvingarna på fryshuset, skulle ha gått men känner inte att jag har tid..=/

imorrn blir det en riktig pack-lördag!! Men det är skönt.:) Bella kommer vara här några timmar oxå, medans husse och matte åker o handlar.:)

på söndag ska vi åka till nya lägenheten och måla vårat nya sovrum:D hihi..

TRÖTTER...

Några sista dagar i "frihet" sen är man i AMS-fällan!

Jag kommer börja på något som heter "jobbgarati för ungdomar". Skit kul.... kommer gå på nå seminarier och inviduella möten för att förbättra mitt cv typ.. Hoppas hoppas hoppas jag kommer in på SLU!!!

Idag ligger jag i soffan, under filten och sover.. Har inte mått nå bra dom senaste dagarna.. :(

Imorgon kommer Bella hit. Ska ensamhetsträna lite. :) Sen på kvällen kommer Jims mamma hit oxå. Hon ska hjälpa oss med köket i helgen.

Jag ska nu slå på en film och mysa med mina egna hundar. :) Hoppas alla har en bra torsdag:)

...

Tiden tickar på, som vanligt... Idag är Bella hemma, husse är sjuk. Så stängde av larmet tjugo i sex och sov vidare. Jim klocka ringde vid 07, då gick han upp o duschade. När kockan va halv nio klev jag upp, ont i magen... fortfarande.. :( Hade ont hela dagen igår! Nu känns det lite bättre iaf.

Jag har faktiskt inte gjort något alls idag. Kollat på några serier och plockat ihop lite grejer som ska ner i en kartong sen.

Igår va jag o Jim på ica och handlade. Köpte så lite grejer som möjligt, så man slipper o flytta massa matvaror oxå! :)

Har fortfarande inte fått nå svar på mitt matteprov. men har ju inte gått så många dagar. Åh, hoppas verkligen att jag klarat det!!!

Har inte så mycket o skriva, så ska väl packa istället. :P

Hepp på er;)

FALCOR- MY STATUE

Idag när jag skulle packa ner lite inredningsdetaljer här hemma, så tog jag en sak, dammade av den och tittade på den.

Det är en väldigt fin sak som jag älskar väldigt mycket! :) Jag fick den i julklapp/födelsedagspresent av en vän till mig o mamma, det var väl 2003-2004 eller något sånt.:) Den är handgjord och det är mycket kärlek nerlagd i den. Det är det finaste jag fått av någon måste jag säga! Mycket speciell. :)









STRESS

Faan va dagarna går snabbt!! Om en vecka håller jag på o packa upp kartonger i mitt nya kök! Det betyder att om exakt en vecka har vi flyttat in i nya lägenheten!:) hihi..

Mitt prov kändes inte alls bra i fredags... Det var rent ut sagt pinsamt att lämna in det till min lärare!! =/ Men hoppas på att jag klarat det iaf! 12poäng var godkänt, så jag hoppas hoppas!!

Under helgen har jag vart hemma hos mamma. Jim har bytt däck och vi gjorde inte så mycket.. :)

Idag har jag Bella här hemma, vi ligger just nu i soffan och myser. :) Hon är så varm och gosig! hihi..
Jag har vart en sväng på AMS, har nu blivit inskriven i något som kallas "jobbgaranti för ungdomar". Så kommer att börja på nå jobbcoachning. Får vi se hur det blir! =/

Jag ska snart väcka busan här, ut o kissa dom alla och sedan packa lite. *stress*

Vad gör du en dag som denna?? Jobbar, pluggar, mellan jobb, sjuk?? :)

JAG SER DET

snöar!! När jag gick upp klockan sex för att gå ut o hämta Bella så möttes jag av en vit syn:P
Nä usch asså.... Jag vill inte ha snö än!! Blä blä blä!!

Inatt har jag knappt sovit alls.... Somnade nog inte förns vid halv 2.. vilket då gav mig ca 4½timmes sömn... Om 3 timmar är det dax för prov, önskar jag drack kaffe! =/

Nu ska jag försöka äta något.. Vi hörs!

LITE NERVÖS.....

Prov om exakt 11 timmar och 30minuter.
Måste gå o lägga mig... Bella kommer klockan 06 imorrn bitti... Men det är bra då kommer jag upp ordentligt, i tid. Hinner och duscha och plugga lite till. :)

Är sjukt nervös över provets upplägg!=/ Hoppas verkligen jag klarar det!

under kvällen har jag faktiskt inte pluggat mycket alls.. Kände att jag ville tänka på annat. Så vi har ätit god middag här hemma, framför The mentalist, cougor town och Midern family. Vi har även ätit choklad (från chokladmässan) och druckit cola. :P


EN DAG UTAN INTERNET VAR INGE ROLIGT.....

Tänk att vi har haft två riktiga höstdagar nu! Regnar och blåser... Hudarna tycker inte alls att det är roligt.. Inte jag heller för den delen;)

Under dagen idag har vi inte haft nå internet. Vi har ju begärt en flytt av vårat internet till nya lägenheten, och det slutade då fungera igårkväll. Alltså 12 dagar förtidigt.. Så idag har jag inte kunnat plugga alls.. Så jag o Jim har på färgaffären, köpt en till färg till sovrummet. Blev en moccafärg-tyvärr... Lite tråkigt. Men lugn, harmonisk och varm. Jag vill fokusera på tavlorna som kommer att komma upp på väggarna istället. Då blir nog dessa färger bra. :)

Imorse var vi hos veterinären med Zorri.Hon fyller ju 8år i November. Så jag ville ha en kontroll på henne.
Veterinären kollade ögon, öron, mun, lungor och hjärta. Tog blodprov för lever och njurar och allt va det nu är. Hon har en inflammation i öronen, som hon fick antibiotika och smärtstillande. Hon har ju även sår på sidorna runt munnen, som vi har behandlat förut men det har inte blivit bättre.. Vet sa att han ville ta ett Leoshmania-test, bara för att utesluta det (eftersom hon kommer från spanien). Mitt hjärta slog några extra slag när han sa det... Jag tror inte hon har det, det borde ha kommit för flera år sen tycker jag.. Men man vet ju inte egentligen... Men jag hoppas hoppas hoppas verkligen!! Vet inte vad jag gör om hon har det....
Vi får svaret nästa vecka och jag hoppas tiden går fort!

Nu ska jag sätta mig för att plugga.. (för Jim har fixat att vi har internet igen, så duktig så;))

RÄKNAR!

Sitter här i soffan och räknar. Jaa, jag är tyvärr tvungen att sitta på kvällen och plugga.. Provet är på fredag och jag måste sitta så fort jag kan!!

Idag har jag haft Bella. Vi sov i soffan på morgonen, så de andra fick sova ifred i sovrummet. :P
Men det var så mysigt så:) Där låg vi under filten och mös. :) hihi..

När det gäller mitt prov och hur jag pluggar inför det så är det så bra, för på hemsidan till matten så får man övningar att öva på. När det är simuleringar och bra tal på alla delar jag räknat dessa 10 veckor. Har även fått nationellaprov från 2005 att träna på.

Idag hämtade vi ut min blåa tapet oxå:D Faan snart flyttar vi! haha.. Underbart!!
Ska imorrn åka o titta på en till färg till sovrummet. Vi struntar i tapet där inne, så svårt o hitta det vi söker..

Imorrn vid 10 ska vi vara på Väsbys veterinärmottagning. Zorri fyller 8år den 16november, så jag kände att jag ville göra en hälsokoll på min gumma. :) Så man har lite koll. :)



Nu ska jag fortsätta räkna, hoppas ni alla har en bra tisdagskväll!

FRITID, VAD ÄR DET??

Helgen har som vanligt bara rusat förbi... Har spenderat den i matteboken, samt i flyttkartongerna..

Igår tog vi en paus och åkte för att beställa tapeter till vardagsrummet (min blåa som jag redan har här hemma. :), skulle även försöka hitta en till ena sovrumsväggen, men det finns för mycket! och den vi ville ha kostade 1800kr/rulle... Jaaa, va roligt! Noooooot...
resten av söndagskvällen satt jag med matten...

har suttit nu på morgonen oxå. Är klar med min inlämning och ska skicka in den.
Ska strax åka till sjukhuset, för o träffa min psyko. typ sista gången tror jag. Ska bli skönt! :)
Seeen hem igen och rååplugga!

Matteprovet är på fredag, jag hoppas verkligen att jag klarar det!! Jag kräääks på matte just nu!!=/

Nu ska jag sminka mig och sedan åka. :) Hoppas alla har en bra måndag!! :D

CHOKLADFESTIVALEN

Idag har jag räknat, sen blev det att packa en kartong och en påbörjad oxå.
Vid 17 åkte vi till Kallhäll för att träffa en tjej och hennes hundar. Ska vara dagmatte till dom sen när vi flyttat. :)

Efter det åkte vi till färgaffären. Köpte en 10 liters hink med färg(till sovrummet). Kollade lite på tapeter oxå. Hittade en skiiit cool!


Från InTrade -Twilight. Cool va?? :D

Runt 18.30 var vi framme inne på Djurgårn, Nordiska Museet. Det  är chokladfestival där i helgen. Så vi tajmade in att åka dit nu på kvällen. :)
Och jääklar vad häftigt det var! Choklad överallt!! Gillar man choklad så är det ju underbart! Jag gillar det inte särskilt mycket. Men några föll mig i smaken. :) Tror vi handlade choklad, te och cupcakes för 500 spänn! Men då är det ju fin choklad oxå! :)






Sago konstverk


dessa fick man tyvärr inte smaka på. Meeeeen så goda de ser ut!!






En hatt från Alice i underlandet. :)








Jim vill ju ha en Porsche, tror ni detta duger??







The cupcakes (som förövrigt inte var särskilt goda.. alldeles för mycket för min smak)


Chokladfontän med vit och brund choklad. :) Tyvärr hade dom bara marsmallows och inga jordgubbar...




Detta är hur en kakao ser ut!:D Coolt va!!? Man fick smaka på en sån där plupp, den smakade inte kakao, utan typ melon. Den var len och saftig. :)




Te´t vi köpte. Provade kärleks och heta chokladdrömmar nu på kvällen. Kärlekste var riktigt gott!


våra sockriga cupcakes


lite olika chokladpraliner. :)


nogat kakor, nån marsipan grej och en typ mumsmums. :)

Var riktigt trevligt att göra något annorlunda och ensam med min pojkvän! :)


Nu ska jag gå o lägga mig.. God natt!!

LOKKILOKKIIII

Fan blev jäkligt nöjd måste jag säga!! :D Lite nytt och frächt-igen. :)

Bella kom hit vid 06 imorse. Sen dess har hon vart vaken och levt rövare! haha.. Hoppas hon somnar snart.. :P

Ikväll ska jag o Jim iväg på Chokladfestivalen. :) Ska bli otroligt mysigt och roligt att göra något nytt:)

Nu MÅSTE jag sätta mig och räkna! Prov om en vecka!!


Soo, you like my new design??;)

JIPPIIIIE!!

Jag har nu bestämt vad vi ska ha för färg i sovrummet. :) Den heter Tender Desert och är en vit färg med beige ton. Ganska så ljus, men inte vit vit. Kommer nog bli bra då jag vill ha mycket tavlor.
Hade först tänkt att ha en fondvägg med någon färg, men faan va svårt det är!! Så kände att jag skiter i det och tar fyra väggar med samma färg. :) Kommer nog bli bra!

Skulle ju oxå hitta min blå tapet, tog ett tag - meeen vi hittade den tillslut!!! TJOHOOO!! :D hihi.. Så i veckan så ska vi åka till lägenheten och mäta lite, så jag kan beställa tapeten.:) hihi..



Imorrn kommer några vänner hit, vi ska fira att Jim fått jobbet. :) Ska bli trevligt!
Annars så MÅSTE jag plugga imorrn! Blev inget idag, dagen blev inte alls som vi hade planerat riktigt.. Men så blir det ibland. :)

Jag ska strax gå o lägga mig och läsa Harry Potter. Tvingade Jim att sitta vid sin dator en stund så jag kunde kolla en serie;P Jag brukar alltid säga att han ska stänga av den, men nu tjata jag att han skulle sätta på den istället. haha.. Men faan, så mycket på dagarna nu. Så hinner ju inte se de då! Så blev senaste One Tree Hill. :) Såå braaa! :D

Näni, ska gå o lägga mig nu. Läsa ett kapitel och sedan soooooova!
Gooodnatt!!

FULLT UPP!

Onsdag, vädret har blivit lite halvdisigt. Men det är soligt iaf. :)

Jag och Jim ska snart åka till Jakan, jag ska till AMS på nå jobbgaranti-möte.
Sen måste vi förbi tapetaffären, jag ska kolla att min tapet finns kvar fortfarande. Vill ha den i nya lägenheten oxå:)



Igår packade vi några kartonger. Nu är våran klädkammare näst intill tom! Såå skönt.. :)


Vi har totalt packat 18kartonger... shit asså! på ett rum.... haha..

Ojoj, nu måste jag skynda mig!!

GOLDEN DAYS

Helgen flööög förbi! Shit asså. Tyckte det var fredags eftermiddag nyss. Meeen nu är det plötsligt måndagkväll!!

Helgen har spenderats med att vänner. :)
I lördagskväll hade vi Sandra och Z, leif, Johan och Dellan här hemma. Spelades lite xbox, räknades matte och åt godis!!:) hihi.. Såg även filmen You don´t know jack, mycket bra film!!
Meeeen va sent det blev... Hade tänkt o gå o lägga mig runt tolv, men stannade uppe iaf och kollade på filmen. Så klockan blev väl typ 02 innan jag släckte lampan.

På söndagsmorgon, kl 07.30 ringde min klocka. Då skulle vi upp (jag, jim och Leif) och göra oss iordning. Vi skulle vara i Norrtälje kl 09.30. Jim hade en översakning till Leif, som tack för hjälpen han fick i somras med bilen. Så vi skulle iväg på Folkrace!:D Grabbarna skulle då få pröva på att tävla i lite rally. :)
Kallt som faaan var det hela dagen, men satan va roligt det var!!
Jim kom totalt 5a och Leif 8a, av totalt 26stycken. Jäkligt bra tycker jag!! :)

Jag stod med kameran heeela dagen, så har typ träningsvärk i armarna idag! haha..
Efter att vi var klara så blev det att åka till restauranten som låg runt hörnet, där inne var det så otroligt fint, varmt och mysigt!! Jim köpte en club sandwich, jag o Leif tog en vilthamburgare och en club sandwich som vi sedan delade halva halva på. :) Vi hade sån beslutsångest för vad vi ville ha!:P hihi.. Och satan i gatan va gott det var!!!! MUMS!!!
Sen tog vi oss lite efterrätt och te/kaffe. Jag ville typ inte dricka mitt te för det var så varmt o mysigt mot händerna. :P hihi..

Efter 1½ timmes ätande så satte vi oss i bilen och åkte mot Leif föräldrar. Tog en liten promenad bland de fina ekarna och sedan åkte vi hem. Deckade i soffan och sen upp kl 06 imorse, då kom Bella:)

Här kommer några fååå bilder från gårdagen:)
Kommer komma fler bilder, men jag ooorkar inte att gå igenom alla 500bilder nu. :P

Nu ska jag och Jim gå ut och fira!! :D Han har fått sitt jobb och kommer börja den 25 oktober:D:D:D UNDERBAAART!








HÖST I LEKPARKEN



Ska strax iväg med min älskade till färgaffären. Måste hitta en snygg färg till sovrummet!! :) hihi..


GANSKA SÅ TRÖTT JUST NU....

Dagarna bara flyger iväg!! Gör inte mycket annat än att plugga, äta, plugga, äta, packa och sova...

Det är nu 3veckor och 3 dagar kvar tills vi flyttar. Jisses!
Vi var idag och köpte silkespapper, wellpapp och en tavelkartong.
Vi har totalt packat 10 kartonger och 2 resväskor. Fan, känns inte ens att man har packat undan något...=/

På eftermiddagen-kvällen har vi haft Bella här. :) Hon röjde en stund och somnade sedan gott i Jims famn. :) Så söt!!
Sedan blev det fika med husse och matte. Mycket trevligt!! :)

Idag har min moster och hennes man bröllopsdag, 9 år. :) Så när Bea gick från jobbet så stod Sergio där utanför och väntade. :) Han hade alltså åkt från Spanien för att överaska henne! hihi.. Underbart!!

Jag ska nu gå o lägga mig, läsa en stund (tills ögonen börjar flimmra och jag är på väg att somna).
Läser, för andra gången, Harry Potter och Dödsrelikerna. Vill läsa den innan jag ser filmen som kommer i November.
Trots att jag läst den tidigare och jag vet vad som händer, så är den naaagelbitande spännande och jag vill knappt lägga ifrån mig boken. :P hihi..



Har du läst Harry Potter böckerna??

Nä hörrni, god natt på er!!

LITE TJEJKVÄLL

Ska strax åka hem till underbara Ida. :)
Sandra kommer till mig vid tjugo i sex, sen är Jim så snäll att han kör oss till Kallhäll:D


My girls;) hihi..♥


KRÄKS!

Dessa två dagar har jag varit heeeeelt död!! Gått upp kvart över 5 och blivit upp plockad kl6.

Har precis ätit lunch och Bella sover...Igen.. :P Så söt! hihi.. När hon vaknat sen blir det en vända ute. :)

Har inte fått särskilt mycket matte gjord.. Och inte för att jag har Bella, utan för att det är så jäkla tråkigt nu!! Det är två veckor kvar på kursen och jag vill bara krääääkas!!!!=/ Blääääää..

Tänkte iaf sätta mig nu och räkna. Så jag får dagens matte gjord iaf..



FAN VA MÖRKT DET ÄR!!

Är uppe alldeles för tidigt känns det som!! Klockan ringde 05.15. Nu sitter jag hemma hos Bella:) Husse var snäll o kom o hämta mig. :) Så när matte har dragit vid 07 ska jag ringa till Leif och få matte hjälp. :)

Hoppas alla får en bra dag!!

SVIIISCH

Helgen har bara sviiischat förbi!

Vi har haft Gaston hela helgen. Så igår drog vi en vända till Viksjö för lek och stoj med Beas hundar. Hanna är ju så kär i Gaston, så när vi var klara i hundgården så gick vi hem till dom. Hon skulle nämligen läsa saga för honom. :P Så söt!

När vi hade kommer hem från en middagsbjudning på kvällen, så packade vi en resväska med kläder. Skönt att få en del kläder ur vägen. Har lite kläder kvar som ska packas ner. Ska väl göra det under veckan.

Idag har jag vart med mamma, Bea och Hanna i Jakan en sväng. Vi fikade och köpte lite små grejer.
När jag kom hem så kollade jag på Private Practice, somnade nästan..

Runt 16 tiden så smsade Bellas matte och frågade om jag kunde vara hundvakt i några timmar. Jamen visst!

Så hon har vart här några timmar och OJ va vi har busat! :P
Hon är ju så sjuuukt mysig! hihi..
Lagom tills matte sa att dom var påväg tillbaka somnade hon som en knockad säl:P

Varken jag eller Jim orkade laga någon middag, så vi har faktiskt beställt mat från Pizza Online. :) Så om en liten stund borde det plinga på dörren. :)

Imorrn är det upp runt 05.... Bellas husse hämtar mig 05.50. Jippi! haha.. Fyyfaaan va trött jag kommer vara!!













VECKAN ÄR REDAN SLUT?!

Fredagsmyset är redan framme! Shit va veckan har gått snabbt!

Igår hade vi PralinBella och hennes matte o husse här på kvällen. Vi fikade och lekte. :) Hon är så mysig! Ska bli roligt att få ha henne på dagarna. :) Börjar på måndag iaf. Husse kommer då o hämtar mig här hemma kl (håll i er) 06 på morgonen!! *GAAAAH* haha... Kommer vara heeeeelt borta!! Dom vill att mina två första dagar ska vara hemma hos dom, så jag o Bella binder lite. :)

Ikväll kommer Leif hit, vilket är bra! Jag behöver hjääälp med matten!! =/
Sen blir det god middag:)

Vi ska idag hämta mammas paket:) Hoppas verkligen att det är bra!!:D
Vi ska även hämta Gaston idag. :) Ska ha myshelg:) hihi..

Nu ska jag äta frukost och sedan räkna lite.

Hepp på er!

RSS 2.0