SJUKSTUGA-FÖRRA VECKAN

Var sjuk hela förra veckan.. Inge roligt alls!

Kräksjuka/influensa.. feber och huvudvärk.. Soffan och toan var mina "bästa" vänner!

Skulle ha gått på partaj i lördags, så hade ju kurerat mig heela veckan verkligen för att orka! Kände mig piggare på fredagen, men när det var sängdax hade jag feber igen.. Så det blev inge partaj i lördags.. :(

I söndags tog jag mig upp, trött och hängig.. Men då skulle vi åka till gärdet, där det var namninsamling för hårdare straff för djurmisshandel och en minnescermoni för Pitbullen som hittades dör av några dagisbarn i skogen.
När vi åkte så skrev jag även till dom som höll i det hela, vart dom befann sig. Gärdet är stort lixom! Men inget svar... Till slut hittar vi rätt och det är ett sånt litet event, folkt som höll i det kom inte ens fram o hälsade på de människor som kom.. Nää, dåligt!! Så dä kände jag att vi åkt lite i onödan! Jag kunde gott o väl ha legat kvar hemma!:/

När vi åkte hem sen så ville jag färga håret, har funderat på det sååå länge nu! Så vi stannade snabbt vid en kicks. Sen hem och fixa. :) Poff så är jag brunhårig!:)

Blev sjukt nöjd! :)

Idag mår jag lite bättre iaf.. Hoppas på att jag är frisk nu och att jag får hålla mig frisk tills början på januari:)


Nöjd flicka!:)

#¤%#!!

Det är inte ofta jag är arg, alltså arg på riktigt!!

Jag är arg på människor som inte förstår vad man menar! Blir så förbannad att allt bara är MITT fel! Männskan fattar inte för feeeem öre vad jag försöker förmedla och jag vill bara slänga datorn i backen!! Slänga den hårt från balkongen ner i asfalten!! USCH!!

Jag arbetar i en idiell organistation och jag är ett ansikte utåt! Vi kan inte stå bakom när någon hotar och smutskastar andra, vad den personen än gjort! Det drabbar inte mig personligen, (jag är lika frustrerad som hon är! Skulle kunna skriva både det ena och det andra..)  utan det drabbar våran organisation! Våran grundare!!
Men ÄNDÅ fattar inte folk!!! VAD ÄR PROBLEMET!!? Usch!!

Jag är som sagt inte ofta arg. När jag blir det så har det verkligen gått för långt! Jag har blivit det på en person tidigare och den personen finns inte kvar i mitt liv. Men den här människan, det är helt sjukt va hon tar min energi!! Hon slukar den som eld slukar luften i en byggnad som brinner!!




SOOOON!

Bloggtorka kallas det, ja när man inte skrivit på en vecka typ. :P

Vet ni hur mycket jag längtar till 24 Novemnber??! GAAALET mycket!! Då åker jag och Jim till San Fraan! Jag längtar så jag har ont i magen! :D

Längtar tills jag ska fota broarna, sjölejonen vid piren, den där branta backen, den kurviga lilla gatan och allt som kommer i min väg! :D

Ska bli sååå nice!

Kommer även att besöka SFPCA, alltså den idiella föreningen som tar hand om djur i San Fransisco. Det är dessa ställen som är med på Animal Planet´s "Animal Cops". Det är hit de vanvårdade och skadade hudar, katter och andra djur tas. Jag tänkte föröka lägga en vecka där, om det är okej för dom. Tror det kommer vara väldigt jobbigt, men det är något jag verkligen vill göra!

På deras sida finns en flik för adoption. Där finns en helt egen sida om information för att adoptera en pitbull. Tycker det är grymt bra!!
Usa är det land som har flest misskötta pitbulls, men oxå det land som faktiskt tar hand om dom riktigt bra när det hänt något!


TRÖTTHETEN TAR SNART ÖVER

Shit va dagarna flyger fram!

Helgen är förbi och den gick lika fort som den kom...

I fredags var jag o Jim på en trvlig middag med vänner:)

I söndags åkte jag o mamma iväg på ett hundärende. och jag blev oxå förälskad i några små små småååå valpar!
1½ vecka gammal chihuahuavalp, mindre än min hand!! Guud så söta dom var! Meeen inga fler chihuahuor i denna familj inte. :)
Men klart man blir sugen när man ser dom där små små småå liven! ♥

Idag har det vart en lång och seg dag.. Längtar tills det är läggdax! =/

Imorrn bitti, tidigt som sataaaan, ska jag o mamma åka till Gnesta. En lite pappis/chihuahua har sprungit bort och syns till lite då och då. Så vi tänkte hålla koll vid gryningen om vi ser honom. :)

Känns som att detta kommer bli en lååång vecka!


JOBBELIJOBB!

heeeej alla solstrålar och även åskmoln;)

Igår var jag och provjobbade på inomhusbanan i Farsta Strand. Så jävla roligt!!:D

Fick använda lövblåsen för att blåsa upp hindren och sedan fick vi kratta ihop all boll när eventet var över. :P
Ett härligt gäng var det som kom och skulle spela!
Tio "gubbar" från ett byggföretag. Dom skulle jobba på hem o villa mässan, jag sa då att jag skulle dit och då fick jag biljetter!:D

Kvällen var iaf lyckad! Jag kände att jag gjorde ett bra intryck:) Så nu hoppas jag veeerkligen att jag får mig ett jobb:)

Snart ska jag åka till Hem&villa mässan och gå runt o fantisera och drömma. :) Sen ikväll ska jag hem till Tusse och krama henne försiktigt:P hihi..


KYLIGA SOLSTRÅLAR

Hej alla glada och trogna!:)

Vilket underbaaart väder vi har idag!! Tyvärr hade jag hoppats på regn, då jag har tvättdag idag.. Men men.. Har använt solens strålar till o fota några bilder till min underbara Tusse!:)

Förra veckan va jag på en intervju, som faktiskt lett till att jag ska provjobba där imorrn. :)
Det är på Paintball butiken/inomhushallen och även utomhusbanorna. Ska bli jävligt roligt och jag hoppas verkligen!! Mer än nått av dom andra jobben jag sökt och vart på intervju på!! Vet ni varför? Tror detta är en plats där jag verkligen kan ha roligt på jobbet! Ni vet, den där känslan man veeerkligen vill ha! Sen ett extra plus- jag kan ta med min Aslan och Skrållan!! :D

Veckan känns fullspäckad! Trots att det egentligen inte är så mycket planerat.. På torsdag eller fredag blir det Villa-mässan för min del. Då jag o Jim inte hinner det i helgen, så åker jag på den själv. Har väntat i flera månader nu! :D

På fredagkväll blir det middag med en barnkompis till Jim, vi ska få träffa hans fästmö och det ska bli trevligt!:)
Lördagen eller söndagen vill jag ha öppet ifall jag kanske ska få jobba;)

Jag håller även på o laddar som tuuusan inför San Fraan resan! Ska bli såå jävla roligt!! Längtar så jäkla mycket!! Och det bästa av allt är att vi slipper vintern- en heeeel månad!! Sååå nice!! :D Inga vinterjackor eller vinterskor... mmmm, härligt! ;D

Nu ska jag ner i tvättstugan igen! hoppas på att mina jeans inte har färgat av sig allt för mycket i maskinen;)

KOBAJS

Jag skulle idag ha åkt till paintballhallen, men han hade så fullt upp så ska dit imorrn. :)

Så istället blev det en långpromenad med hundarna. Eller så var iaf tanken... Vi gick ut på fältet som ligger här brevid.. Skrållan upptäckte nå jätteroligt!! Nämligen maaaaaaaaaaaaassor va kobajs!!
Det var jättegott tyckte hon och mumsigt att rulla sig i oxå...

Tillslut orkade jag inte säga till längre.. Så jag fick en kobajs-hund:) Meeen hon hade roligt och sprang omkring.. och hon var ju redan skitig och var tvungen o bada nu, så bara låta henne fortsätta. :P

Men blir ju inga fler promenader där ute inte. hahaha!

Så nu har jag iaf en vit hund igen, som sover som en stooock i soffan! haha!:D


TRAFIK

Blir ärligt talat arg när jag tittar på NYHETERNA och dom ska prata om IPHONE??! WTF!!? Är det de som nyheterna ska handla om??! Jisses!!

Idag har jag vart hos Jobbcoachen. Men blev stressigt hem sen då jag och min JC gääärna pratar lite föör länge med varann! hahaha.. Men hade det inte vart såna jävla köer hade jag hunnit hem iaf... Som tur är har jag en sån snäll mamma som kunde plocka upp mig:)

Imorrn ska jag kanske till en Paintball hall och ha en liten jobbintervju, såå spännande!:D

Måste även ta mig till Polisen och fixa ett nytt pass! Så jag har ett när vi åker till Saaan Fraaaaan i slutet på November. :)

Strax kommer min karl hem från jobbet och då ska vi se på Dexter:) Sen sova gott... :)

FIRA!

Vacker solig lördag!!

Idag ska jag o mamma åka till viksjö och fira mammas födelsedag med resten av familjen. :)
Ja, jim och alla hundar kommer ju oxå. :P

Vet ni, för några månader sedan slutade jag bita på naglarna... Men efter den här veckan är alla avbitna igen! =/ försöker hålla mig borta så dom växer ut igen, men det tar ju tiiid!

Nu är mamma på väg, en timme för tidigt!! :P


RSS 2.0