PAIN

vilken jävla dag!! startade morgonen jävligt trött, men blev på bra humör och kände mig så fräsch och fin! köper mig en smörgås på stationen och missar tåget på minuten, men vad gjorde det? solen lyste så härligt, så satte mig ner och bara njöööt!
ser tåget komma, ställer mig upp och börjar gå mot tåget.. och vad händer då?! Jodå, Steph ramlar! rakt ner i backen! foten knakar och jag skriker rätt ut! skön flög av, ner på spåret och där ligger jag, i fruktansvärda smärtor! Får en otrolig massa hjälp och efter mycket om och men, så sitter jag iaf på en sån sandlåda. Gjorde så jävla ont och jag grät som ett litet barn! Usch!
Ambulansen kom och vi bestämde att jag skulle åka med dom till akuten. foten blev dessutom mer och mer svullen..
Kändes fan lite läskigt att åka Ambulans! Men nu kan man checka av det iaf!;)
väl på akuten gick tiden hyffsat fort. röntgades och det gjorde såååå ont! skulle ju vrida foten i alla möjliga vinklar och jag ville bara skrika!
bilderna visade iaf att inget var brutet, men att det var en rejäl stukning! Så fick ordinationen vila, men gå på foten. jo, kul! kunde inte ens ta mig till toan med ett gåbord.. Men visst! :/
blev lindad iaf och ett par kryckor.
Nästa problem blev-hur faan ska jag ta mig upp för mammas trapp?!
jodå, det gick...... tog bara 20 minuter..! Va genomsvettig och hela kroppen skakade!
under dagen och kvällen har jag fasat för varje gång jag måste resa mig för att gå på toa.. så jäkla ont och så svullen! Fy satan alltså..!
stukat foten många gånger, men aaaaldrig gjort så här ont förr!!

hoppas nu på att detta blir bättre fort! För just nu är jag "inlåst" hos mamma.. rör inte trappan innan jag kan stödja ordentligt!En glad tjej innan allt!

tur att jag hade denna myskorv här hemma! :D

INSIDE

Ni vet den där känslan som man kan få ibland, när man känner hur pirret startar vid hjärtat och spricker ut i resten av kroppen? Det känner jag idag!
Vet inte varför, men kan plötsligt bara känna det komma och man mår så bra!
 
Vet som sagt inte varför, för finns inte så mycket att känna så för just nu.. Men lever väl på minnen just nu.
Jag tror jag är expert på det!
 Att leva i det förflutna och typ inte släppa taget typ.. Hur gör man det lixom?? Har ju lärt mig att sluta fundera på saker för mycket, men kan ju inte sluta tänka heelt! Zombie-Steph! haha!
 
 
Oh, middag.. i värmen.. Ingen lust alls för varm mat! Men så får det bli! Köttfärssås och spagetti och en kall cola till det- tipptopp! :)
 

HOT!

HELT slut!!! Jisses va varmt det är och sitta på ett tåg då va inte skoj..! Men äntligen hemma..
Köpte massor av hallon på torget, så det ska jag mumsa på sen! :D
 
Helgen är åter förbi och vardagen ska terra oss i flera dagar till! Men hade en härlig helg iaf, förutom många funderingar och gråtattacker. Fortfarande chockad över vår väns bortgång..
Lördagen spenderades därför i lugnan ro hos min moster och hennes man. Slappade i solen och doppade fötterna i poolen, som va jävla kall än så länge! Framåt kvällen åkte vi hemåt och när jag väl kom hem så kom det över lite folk. Blev Skip-Bo och läsk- perfekt! Inga intriger eller fylla:P

Igår va det riktigt kvalmigt! Men vid 16 tiden så njöt jag, mamma och tusse av grillad mat ute på verandan. Sedan satt jag och tusse där till 20 typ. Peter kom oxå, så det blev kortspel och bara chill. Såååå härligt! Älskar dom där kvällarna, när man bara myser ute!
 
Min Hanna börjar bli så stor!! <3
 
<3
 
Min kära fru! ;)
 
Idag- en varm, men glad Steph! :D
 

<3

torsdagen var en hemsk dag! fick reda på att en vän gått bort.. alldeles för tidigt i livet! Hon lämnar sina två barn efter sig och det gör så ont!! 13 och 16 år och föräldralösa.. sonen har tagit någon form av vuxenroll och skrev igår att det nu blev mycket att fixa . huset måste dom sälja, djuren måste omplaceras.. bilar måste säljas.. och jag kände bara att fån va hemskt att det är det man måste tänka på som 16 åring, samma dag som ens mor gått bort.. Nä usch!!
Shirley var en fantastisk kvinna! hon har stöttat mig otroligt mycket de senaste två åren och vi har pratat om så otroligt mycket roliga saker!
Önskar så att jag hade träffat henne när hon och dottern var på besök i Sverige för några veckor sedan.. Men är glad att vi iaf hann kramas en stund i Maj.
hjärtat värker och själen känns evigt tom.. <3
Vila i frid vår vackra vän!

för att få lite annat att tänka på under kvällen, så träffade jag tusse, Björn och Jonas. kändes skönt! blev tacos, monopol, fotboll och kortspel.
ligger nu nerbäddad i mammas soffa och kan återigen inte sova.. tankarna snurrar och kroppen kliar..! Men har iaf mina fluffiga bredvid mig, så känns skönt!
SILENCIO

En sån där dag som man bara vill hoppa över..
 
 

RSS 2.0