FRUSTRATION

Hur gör man.. vart börjar man.. hur går man tillväga... Vad kan man göra...

suck...

Blir så ledsen och tycker så synd om dom två liven! Känns som att allt hopp är ute för dom och inget kan vi göra.. :(

förlåt det kryptiska.. men vill inte skriva ut allt, men känner ändå att jag måste skriva vad jag känner.. iaf lite av det.. Frustrationen är hög och jag känner mig hjälplös!

Vet att Sandra känner detsamma och vi vill nog båda göra saker som inte är lagligt..


.

Detta med Ozzy gör mig galen!! Inget verkar stämma och alla historier går om varandra... Jag blir tokig!! Ville ju bara lägga det bakom mig.. men det går inte! Jag behöver veta vad som hänt... Både jag och Marie är tokiga och försöker få fram svar... ♥

Aslan får mig på lite bättre humör. Det är som att han förstått att han är hel nu! Han har inte drickit ur vattenskålen på mer än 3 månader och igår, ja då var han där några ggr och drack!:D Sedan kom han med valpen (ett liiiitet gossedjur) och ville leka. Då röjde han runt som en gaaalning över golvet och upp i soffan:D

Just nu ligger han på en filt i fönstret och solar sig. :)

Idag fyller min underbara mamma år!!:D Ung som saaatan är hon oxå, tänk att hon bara blir 27! haha.. :P
Kommer nog åka dit en vända ikväll:) ♥

Snart kommer Mataffären hit och levererar våran mat. :) Beställde igår och det är så skönt att det kommer dagen efter!:D
Man slipper vänta på att Jims ka komma hem sent från jobbet och ta sig iväg för att handla.. Nu kan jag sitta och beställa hemma vid datorn. Toppen ju!! Och inte mycket dyrare heller ju. För det lilla som är dyrare, sparar man ju in på bensinen. :)
HAN ÄR ÄNTLIGEN HEL!

Har precis gått igenom alla Aslans papper från olyckans start till igår. tyvärr saknar jag några kvitton som är hemma hos mamma..

Jag och mamma åkte igår till Bagarmossen med Aslan. Lämnade in honom och gick därifrån oroliga.. Det var dax för den avgörande röntgen på käken. Hade den inte läkt var det operation som gällde (minst 20.000kr).

När mobilen sedan ringde på tidig eftermiddag blev jag orolig, det var från veterinären, för jag tyckte det var för tidigt för dom att ringa.. Tänkte att något hänt.
Men så var inte fallet! Det var våran ortoped som ringde från Albano, han hade fått plåtarna från Bagarmossen och hade redan hunnit se på dom.
Mitt hjärta bultade hårt!

Han säger att allt ser bra ut och att han äntligen kan äta ordentligt och leka igen! Jag blev så lättad! Mitt hjärta slog ännu hårdare, men av glädje istället! Ställde massor av frågor, för att verkligen vara säker och han skratta lite lätt till mig och sa att han mår bra.

MEN eftersom han har en metallbricka med skruvar i käken, så måste vi hålla koll. Vi ska då varannan vecka kolla honom i munnen så det inte känns nå sår eller liknande. Gör det de, så är det skruvarna som är på väg att lossna... Så då blir det operation igen.. Men det tar vi då!Här kommer Aslans kostnader, för allmän beskådning;

Aslan Rehabilitering

 

2011-06-04 – Förskottsbetalning på 7000 kr

 

2011-06-09 – Slutsumman för de 5 dagar på Albano 36.497 kr

 

2011-06-13 – Försäkringen dras på 25000 kr

 

2011-06-22 – Kontroll 650 kr

 

2011-06-27 – Röntgen 2460 kr

 

2011-06-28 – Utredning av skada på ben 2570 kr

 

2011-07-15 – Röntgen 2950 kr

 

2011-08-30 – Rehabilitering av skada på ben 860 kr

 

2011-09-26 – Röntgen 2020 kr

 

Slutsumman- 55.007 kr

 

Avdrag av försäkringen blir det 55.007-25.000= 30.007 kr

Det ska in två kvitton till på rehabiliteringen av skada på ben.


Då och Nu! ♥

Is it just a dog for you..?

From time to time, people tell me, “lighten up, it’s just a dog”, or, “that’s a lot of money for just a dog”. They don’t understand the distance traveled, the time spent, or the costs involved for “just a dog”. Some of my proudest moments have come about with “just a dog”. Many hours have passed and my only company was “just a dog”, but I did not once feel slighted. Some of my saddest moments have been brought about by “just a dog” and in those days of darkness, the gentle touch of “just a dog” gave me comfort and reason to overcome the day. If you, too, think it’s “just a dog”, then you will probably understand phases like “just a friend”, “just a sunrise”, or “just a promise”. “Just a dog” brings into my life the very essence of friendship, trust, and pure unbridled joy. “Just a dog” brings out the compassion and patience that makes me a better person. Because of “just a dog” I will rise early, take long walks and look longingly to the future. So for me and folks like me, it’s not “just a dog” but an embodiment of all the hopes and dreams of the future, the fond memories of the past, and the pure joy of the moment. “Just a dog” brings out what’s good in me and diverts my thoughts away from myself and the worries of the day. I hope that someday they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a human.” So the next time you hear the phrase “just a dog”, just smile, because they “just don’t understand


MÄNNISKAN ÄR GRYM!

Känner mig fortfarande bedövad... Tycker händelsen igår är så grym och hemsk!

Vet att sånt här händer ofta, tyvärr, men det har aldrig hänt någon som va en bekant.. Någon som man påbörjat att hjälpa för att få hem sin hund.

Tittade på min Aslan imorse i sängen, men kände ändå att det var jobbigt.. Jag kan fortfarande inte glädjas åt nyheten om käken.. Var mest glad över att han lever och kan ligga tryggt i våran säng..

Har tagit mig en liten paus från fb och vi får se hur det blir här..

JAG ÄR SÅ ARG!

Såå arg, alltså jag menar så arg att jag skulle kunna göra någon illa just nu!!

Samtidigt är jag såå glad! Men jag kan inte glädjas åt det just nu..

Igår försvann en liten Chihuahua pojke mellan borås och gbg.. Vi var snabba med att starta upp ett evenemang och spred det land och rike. Dom hade vart på stranden och lekt med en annan hundkompis, sedan hade Ozzy bara försvunnit..

Det var planerat att en sökning skulle ske idag vid 16, det var många som skulle dyka upp!

för ca en timme sedan hittades Ozzy död... Han har nog utsatts för den värsta döden möjligt... Nämligen ett gäng som slagit ihjäl honom... Jag gråter så otroligt mycket och kan knappt andas..

Jag hatar människan!! Vi är det värsta rovdjur som existerar på denna jord!! Det är tur att det är så långt borta, annars hade både jag och Jim suttit häktade nu!

Denna lilla oskyldiga pojke har berövt sitt liv! Jag vill inte ens tänka på hur Emma mår.. För mår jag så här dåligt.. jaa då.. Nä usch!

Fick precis veta vad som hade hänt.. Tjejen som hade passat lille Ozzy hade blivit misshandlad av ett gäng och sedan hade dom dödat Ozzy.. När hon vaknade till liv så letade hon efter Ozzy och hittade honom död...
Stackars tjejen...

Jag vet inte vad mer jag ska skriva.. är stum och alldeles bedövad...

Jo juste, min glädje- Alsans käke är läkt! Fick veta detta 10 minuter innan jag såg detta om Ozzy. Jag kan inte glädjas åt det än.. Det går inte!THE WEEKEND

Ännu ett veckoslut.. Shit vad veckorna går fort!!

Helgen har vart superbra! Fredagen var en lugn och skön kväll tillsammans med min Pim. Lite serier och sedan fastna vi båda framför datorn i soffan;D

Igår så hängde jag med Pim när han spela Paintball. Fan såå jävla roligt o titta på! :D Sen hämtade vi upp Pohan och åkte hem till oss. Johan lagade suuupergod middag till oss! Hel kyckling i ugn med kryddor och smör och sedan ungs rotfrukter. SÅÅÅ gott!!
Vid kvart i nio kom Pessin och hämtade mig. Vi hoppa in i bilen och åkte till Bowlinghallen för att fira våran fina Tusse:D Vi var ett gäng som bowlade och jag forlorade-stooooort! hahaha.. meeen har en stukad fot, så det var inte så lätt och nån måste ju förlora, så är det ju bara!;D Sedan satte vi oss ner vid ett långbord och snackade skit och drack (massa) sprit! Var sjuuuukt roligt!!
Min bästa Åbbe dök upp oxå! Så länge sedan vi träffades! Så han och Foppa (en annan polare samt granne till min mamma) satte sig ner med oss alla och vi snacka om gamla goda tiden och hade skit kul!:)

När klockan var halv tre hämtade min kära Pim mig:) Han skulle köra hem Pohan, så det var ju perfekt! :)
Somnade som ett lyckligt litet barn när vi kom hem sen. haha!Idag har jag vart hemma hos mamma hela dagen. Jim åkte o spela paintball idag med, men jag orkade inte åka med.. :P

Imorrn är det dax för veterinärbesök igen... Röntga käken igen. Jag hoppas, mer än nååågot annat, att käken har läkt nu! Vill att allt ska bli som vanligt igen! ♥

Senare på dagen ska jag till jobbcoachen och kartlägga lite. På Tisdag är det arbetsintervju hos Uniflex som gäller! :D


För exakt 3 månader och 9 dagar sedan♥


NU-sova! :) Nattinatti!!

KÄNSLOR

Det här gör mig glad!

Har ju hållt på med medlemmarna idag och här är en liten bild från våran karta och våra medlemmar. Vi behöver lite folk i norra Sverige bara! haha.. Tomt där uppe!Tyvärr får man inte upp hur många markeringar som är, men vi är ca 1090 medlemmar och jag älskar varenda människa där!!

Vi kämpar alla för en och samma sak; att få hem hundarna som är på rymmen! ♥

Vi har än så länge hjälpt mer 17 hundar hem till sin matte och husse igen, men sen har vi runt 20 hundar (runt om i sverige) som är borta fortfarande.. En del har vart borta ett tag, men man ger inte upp hoppet om dom! Deras evenemang och efterlysingar delas på FB och ligger även uppe på hemsidan.

Man får verkligen tårar i ögonen varje gång en hund kommer hem igen! Glädjen av att veta att hunden är hemma i värmen och får mat och en sovplats..


Ett lyckligt slut! Valpen Ove som kom hem igen♥

Jag vet ju inte hur det känns att bli av med en egen hund, men kan tänka mig och det är inget jag vill tänka på. Då skulle jag inte kunna gå ut med mina hundar alls! vad som helst kan hända!

Här är några av vovvarna som är borta just nu;


Lilla Anita


Sindy♥


Hija och Doffe


Nanook


Zero


Anouk


Soltan

Detta är alltså bara några av de vovvar som är borta och som vi varje dag hjälper på ett eller annat sätt. Ni är ständigt i våra tankar!♥ Lika så alla mattar och hussar!


BOSSES HUNDHJÄLP!

FREEEEDAG!

Idag ahr jag sett på dubbelavsnittet för Greys! Jäääklar va bra det var! För er som väntar tills det kommer på tvn, jag hoppas ni får dubbelavsnittet oxå! Har för mig att det börjar den 5 här hemma på kanal 5.

Annars idag så har jag suttit och hjälpt till på våran hundsida --> Bosses Hundhjälp . Vi håller på med en karta, där vi lägger in vart alla våra medlemmar bor. Det tar lite tid! haha.. Så har suttit mellan FB och Google Maps:P Har även gjort en steg för steg guide hur folk ska göra om dom lägger in sig själva. :)
Denna vecka är vi med i Härliga Hund och Året Runt, så gååå o köp! :D
Våran Underbara Marie och hennes Lexus!

Lexus blev räddad av Marie från en tjej som misskötte honom. Han har demodex, men behandlas för det- tack vare Marie! ♥

Jag ska strax börja göra en köttfärspaj, skulle ha gjort det igår men blev aldrig så. Så blir en mysig fredagsmiddag istället. :)

Imorrn fyller bästa Tusse år!:D Det blir bowling och gott o dricka. Har sån tur att jag har en chaffuör oxå;) haha, eftersom Pessin har en liten beeebis i magen så kör hon;D

Nää, nu ska jag göra pajdeg:)


HÖST= SERIESTART!

Hej hopp, gummi s****! hihi!

Torsdag redan! Shiiiit alltså!

Igår va jag o träna, trots mensvärk och stukad fot. har haft så ont i ryggen ett tag, så kände att jag var tvungen o träna lite! Tränade inge ben, me tanke på foten, så körde mage, armar och lite rygg. :)

Nu när det (äntligen) är höst, så har ju äntligen(!!!) alla serier kommit igång! Denna veckan är fullsmockad!:D Underbaaaart! Ikväll blir det bla Modern Family, sååå jävla roligt! :D På fredag blir det en spännande start på Greys och jag längtar sååå sjukt mycket! haha!
På söndag börjar Dexter i usa, så på måndag blir det ett efterlängtat Dexter! :P

Jag vet, jag är knäpp! Men ääälskar serier!:D

Strax ska jag ta mig en varm dusch, mjuka upp träningsvärken lite och sedan ska jag städa lite. :)

Hoppas alla har en bra dag!


HÅLLER TUMMARNA!

Måndag, en ny vecka! Shit, mitten på SEPTEMBER!! Heeelt galet!

Idag har jag vart hos min jobbcoach, det var rekryteringsträff där. Så nu hoppas jag!:)
Imorrn ska jag på en till rekryteringsträff som AMS håller i. NU JÄVLAR! ;D

Fotade mig häromdagen. En ny bild till mitt CV. Blev ganska nöjd faktiskt! Sen fick det mig att bli sugen på att fota nå snyggt porträtt på nån annan. Så är du sugen- säg till :) tyvärr har Lejph tagit tillbaka sin blixt nu (faaaan oxå!haha) men det var på tiden! Har ju haft den sedan i maj;) haha.. Blir o köpa en i vinter. :)

iaf, här kommer nån bild från häromdagen:)


Gillar mitt örhänge:)

Nu ska jag gosa med hundarna en stund och sedan fixa lite i köket.

DRÖMMAR..

Åh, jag vill så mycket just nu! Vill att drömmar ska slå in- nu!

Säger inte att jag vill ha allt nu, men en vacker dag.. :)


PAINTBALL!!

Igår var jag Paintballfru igen. Gillar det! Det känns socialt och trevligt! :)

En sån här familjesportsgrej som man ser i Amerikanska filmer:) Igår hade vi med oss hundarna oxå. Det är ju utomhus och det var ju strååålande sol igår, så självklart får dom följa med då:)
Det var bara det att dom tyckte ju att paintball-bollarna var jättegoda!! haha.. Dom är gjorda av gelatin, så det är inget farligt att äta. Även om man kanske inte ska fylla magen med sånt skit.. Så dom fick vara i bilen lite då o då. :)

När vi kom hem så stupade vi båda i soffan och kollade på en film. Det var skönt..

Idag är Jim och spelar igen, men på en annan bana som inte är lika rolig för oss åskådare att vara på. Så jag och hundarna är hemma. Meen såå skönt! Har mensvärk och såå ont i min fot:(

Skrev jag att jag stukade den igen? haha! Ah, har ont iaf:P

I fredags hade vi besök av Pohan och Lejph. Sååå mysigt!! Är så underbart när det är vi fyra och lagar mat och har en toppen kväll! Kändes preciiiis som det alltid gjort! Familjemys på hög nivå:) Händer alldeles för sällan bara.. Men blir ju lätt så! Önskar man kunde ha det varje vecka, som tradition:)

Lite bilder från igår;


Min krigskempe;D haha!


En solig bana:D
Ser ni att han är gul i mungipan? haha
Aslan fick inte äta några bollar. Han lekte och kastade den och slickade sedan i sig lite färg. :P

Nu ska jag se Vampire Diaries, som äääääntligen har börjat igen!!:D


ATT KÄNNA SIG FIN ÄR INTE LÄTT JÄMT..

Har vart på en intervju idag. Gick bra, men inte en plats som jag vill jobba på tyvärr.. och lär garranterat INTE få jobbet. haha! Meeen ser det som övning.

Kände mig iaf jäkligt fräsch när jag gick dit! Tighta byxor, en snygg tröja och höga klackar. Förutom att jag har en vrickad/stukat fot så..:P haha! Men kan avslöja att jag hade inte dom höga klackarna på mig hela tiden. haha.. Satte på mig dom när jag närmade mig stället jag skulle till.:P

Föll i en trapp igår och landade på foten min, inte att rekomendera! Så den har vart lindad hela natten och Jim ska få linda när han kommer hem igen. Hoppas den blir bättre snart iaf.. Inge skönt.. :(


Gillar mitt fjädersmycke!Nu blir det o laga mat!!

SÅÅ SKÖNT!

Jisses vi har verkliogen fått stoooorm till stockholm!! Har noll koll på hur det är i resten av sverige. haha!

Idag har jag målat naglarna, plockat tvätt, slängt kläder (eller ska slänga i en sån container så det skickas till dom som behöver det) och dammsugat. Sen har jag kollat på lite serier oxå. :P Loooove att höstterminen börjat;D

Ikväll ska vi åka till Arlanda en sväng, Jim ska köpa en grej till sin Paintball pistol och sedan ska vi hem till en av hans kollegor.

Igår klippte jag ju håret! ÅH! såå nice!! Hon var tvungen att ta ca 5cm(!!!) och sedan lockade hon mitt hår i fina hollywood-lockar. Blev såå jävla snyggt!! :D Hoppas på att få till det själv imorrn;)


Tog en snabb bild igår innan sängdax. Inte lika fint då som när jag kom hem.

Nu ska jag börja laga maaat! :D

STORM!

Idag är det en riktig höstdag!! Det är storm och regnar liiite. Är ganska mysigt faktiskt!

Jag sitter och väntar på att våra matkassar från Mataffären.se ska dyka upp!:D Vi ska pröva det och se hur det känns. Det sägs att det är lite dyrare, men samtidigt spar man in på både tid och bensinpengar. Så hoppas på en Win/Win situation:D

Senare idag ska jag åka o klippa mig. Ska bli såååå skönt! Tappar såå mycket hår!=/

Nä, hungrig nu. Så måååste göra lunch! Hepp hepp!!


HÖSTEN ÄR HÄR NU!

Bläää, har ingen skrivarlust alls!!!

Har haft rullt upp i helgen iaf. I lördags blev det en sväng till Kista, jag köpte två nya bh:ar och två linnen. :) Skönt!
I söndags åkte jag, Jim och PF till Tullinge. Jim skulle spela paintball och vi tittade på. Det var en sjukt rolig dag! Trots att det vart lite kallt efter ett tag.. :P
Jim har fiiina blåmärken nu! haha!

Idag skulle jag tränat och klippa håret.. men tror jag får avboka det.. Ligger med sån huvudvärk, halsen är uppsvullen och är snorig..:( Måste åka till sollentuna imorrn, så ska kolla om det finns nån som kan klippa där istället. Slipper jag åka idag oxå.


Jag satte på mig Jims mask;D


Mmmm, mumsigt slutresultat! Ser ni färgen på kalsongerna oxå? haha!

EN HISTORIA...

Hej, jag heter Charity.


Mitt liv började för ungefär sex månader sedan - mitt och mina syskons - och jag visste ingenting om världen utanför, eller om människorna som bodde i den. Det enda jag kände till var min mor, hennes värme, och att jag åt när jag var hungrig. Jag förstog också att något var fel, den dagen jag och två av mina systrar plötsligt rycktes ifrån henne, hon som var vår trygghet....

Vi sårades och skadades av outgrundliga anledningar, och aldrig lyckades vi förstå, vad det var som förväntades av oss.

Du förstår - vi föddes som Amerikanska Pitbull terriers: och för er som inte vet, så är vi passionerat lojala hundar. Det enda vi vill, är att vara vår familj trogen och till lags - om ni bara tar hand om oss. Vi är så fullkomligt lysande: som eftersökshundar, räddningshundar, i besöksverksamhet inom vården, familjemedlemmar...

Men jag är en Amerikansk Pitbull terrier, och jag föddes in i en värld som inte förstår - eller inte vill förstå, oss.

Vi var USAs hjältar under andra Världskriget, men nu...Ja, nu ska vi utrotas, har jag förstått. Jag är inte helt säker på vad det är som gör att vi är så hatade, dock. Jag vet att vi utvecklas till kraftfulla hundar med järnbett, och visst kan vi orsaka stor skada - men det beror på att vi alltid blir bäst, på det NI vill att vi ska vara! Lär oss kärlek och respekt - och vi visar kärlek och respekt. Lär oss hat, vrede och våld - så visar vi hat, vrede och våld...

Vissa av oss är avlade på en instinkt som kan göra oss lite aggressiva mot andra djur, och det är förståss ingen bra egenskap om man ska samsas och komma överrens med alla i en familj. Men minns då, att dessa hundar inte valt sina egna gener.

Jag har aldrig visat aggressivitet, aldrig har jag heller skadat någon. Det har heller inte mina systrar, Faith och Hope. Men nu är vi pitbulls, och därmed utvalda av somliga till att tränas att utföra fruktansvärda saker. Och det är när vi gör som dessa somliga vill, som resten av mänskligheten hatar oss. Jag förstår inte hur jag ska kunna göra rätt - kan DU förklara för mig?

Vi hade oturen att födas hos just en av dessa somliga, med hänsynslösa avsikter. För ju mer ni andra hatar oss, desto mer gärna vill de ha oss, och desto sämre blir vi behandlade. Det tycks okej, vi är ju bara pitbulls, "korkade hundar". Ni tycks inte förstå att även vi känner smärta, att vi uppfattar när vi är hatade, att vi faktiskt inte vill skada eller bli skadade.

Så, detta är världen vi föddes in i - men det förstog vi ju inte då. Allt vi förstog var att vi rycktes bort från vår mor, och att vi var hungriga eftersom vi inte kunde äta - vi var för små för det.

Våran värld bestod också av en ung pojke som orsakade oss alla tre svår smärta. Jag vet nu, att det kallas sexuellt utnyttjande, eller sodomi, eller rätt och slätt bestialitet. Just då visste jag bara att det var smärtsamt, och jag kunde höra mina systrar skrika av samma smärta, när det var deras tur. Faith var så liten, och jag försökte verkligen skydda henne! Men också jag var liten.

Kanske var det inte många gånger det hände, det skulle ha tagit livet av oss. Nu var det bara tillräckligt för att skada oss.

En dag blev pojken avslöjad när han plågade oss, bland annat av sin far, som körde oss till vad som kallades "Animal County Shelter". Det var nog meningen att vi skulle avlivas då - utan att det någonsin hade blivit ifrågasatt av någon - eftersom de flesta pitbulls som hamnar på ett sånt ställe, aldrig tar sig ut levande igen. Men nu råkade vi ha tur, för vi hamnade på ett medkännande shelter med människor som brydde sig, som orkade engagera sig.

Mannen som tagit oss dit, försökte förklara bitskadorna på våra kroppar med att "den stora grannhunden hade fått tag i oss". Det gick nog inte att säga sanningen - att det var hans egna hundar som gjort oss detta.

Och vi, vi satt tysta, stilla, tryckte oss tätt intill varandra. Ingen av oss hade någon aptit och jag oroade mig för mina systrar, och de i sin tur verkade se mig som tryggheten.

Senare dök ett par upp, och de tog oss med till ett ställe som kallades "The Eagles Den", och sedan började saker förändras. De kallar det "att rädda", och jag är tacksam över att just vi blev räddade. Jag önskar, så innerligt, att alla av min sort fick denna ynnest - det är det enda som ger oss en chans.

Nå, hur som helst. Vi fick träffa en veterinär som snabbt räknade ut vad vi utsatts för. Dock är varken fadern eller sonen straffade, men jag har förstått att det pågår en "utredning" - mot honom och alla som honom.

Jag hoppas ju på rättvisa, jag - för mig och mina systrar, men det där överlåter jag åt människorna för vi, vi är ju bara hundar...

Och vår historia är inte över.

Nå - min är, åtminstone här, där jag känner smärta varje gång jag är tvungen att göra mina behov, men där livet ändå var så gott på slutet, att jag aldrig visade hur jag led. Du förstår - jag kände mig lite konstig en dag, och gick och lade mig att sova. Jag minns de våta tårar som paret fällde över mig, och jag visste att de skulle försöka rädda mig. Igen. Men jag var så förtvivlat trött, min kropp hade värkt så länge och min oro för mina systrar, som led av samma smärtor och rädslor som jag, blev för mycket. Så jag somnade, och reste vidare till Regnbågsbron.

Det här är en bra plats. Jag har gott om vänner, hundar av alla de slag, många som farit illa som jag, många som kallblodigt dödats. Och här, här kan jag också vaka över Faith och Hope.

Faith och Hope. De har blivit opererade nu. Det var deras räddning. Vi var tre svårhanterliga valpar, och rädda valpar - men kan du klandra oss? Efter allt vi tvingades igenom?

De fick som sagt sina operationer, det var nödvändigt.

Det finns många människor som är upprörda över det vi utsattes för, och det är jag glad över. Om det fanns något jag kunde säga för att hjälpa, så skulle det bli:

Få det att sluta.

Påverka lagstiftarna att skriva lagar som faktiskt skyddar oss. De som utsätter oss för detta lidande kommer undan, om och om igen. Vill du veta hur ofta det sker? Du har ett enkelt sökverktyg: slå på "Canine sexual molestation" och se efter - men betänk att det du finner här, bara är de rapporterade fallen. Och det får inte så stora efterräkningar - inte ens när de tar livet av oss.

Så, om Du vill hjälpa, om Du vill sätta stopp för det här, då finns det bara en väg att gå. Påverka lagstiftarna till att förbjuda sodomi, samt göra det straffbart.

Om ni som ber så innerligt för oss, och vars kärlek jag känner så djupt inom mig, verkligen vill hjälpa - så sluta be för oss. Res er upp, ta ett steg framåt och kräv en förändring. Se till att ni hörs - för de hörde aldrig oss.

Jag ber dig. Jag vakar, härifrån Regnbågsbron, och jag hoppas att ni vaknar upp nu, att ni börjar inse vad som drabbar oss när vi produceras av fel orsaker. Jag hoppas så innerligt, att ni vill sluta straffa min ras, pga att era lagar inte räcker för att komma åt människorna bakom oss.

Jag önskar att vi alla kunde räddas. Jag önskar att det inte fanns någon att rädda.

Det finns en sak till jag sett, sen jag kom hit till Regnbågsbron: alla ni som bryr er om, engagerar er och strider för vår sak. Mina systrar lever och fick sina operationer tack vare er. De har lång väg kvar att gå - tack för att ni hjälper dem. Jag kommer ständigt att vaka över er alla, och om Du är en av de som bryr sig, ja då kommer vi att mötas, en gång i framtiden.

Tack. //Charity


BLACK OUT!

Sitter här och försöker komma unedrfund med vad vi gjort i helgen.. Har nån tillfällig black out! haha..

Iaf, igår så åkte jag och Chris till Sandra och överraskade henne:) Vi hade med oss godis, läsk, cocosbollar och vi hade riktigt mysigt!:D Emelie var där oxå, så det blev ett riktigt tjejmys på söndagskvällen. Perfeeeekt!:D
Ellie ville äta allt godis! Många fina färger:P hihi..

Idag så kommer Sandra, ellie och vovvarna hit. Ska bli mysigt!

Vi har Laika här nu, hon löper. Så blev Laika-Zorri byte:P Får se hur glad Laika blir när Z kommer;D
Det är ju lite synd att Z bara har en kula, annars hade det kunnat bli vääääldigt söta valpar tror jag;D haha!

Nä nu ska jag kiss-säkra mitt hem, innan Z kommer!

hepp på er!


Fina Z:)

DET ÄR OKEJ ATT KÄNNADet är år 1999, 16 Januari.. Mamma får ett samtal om att en nära vän nu gått bort i Cancer..

Det är år 1999, 23 Januari.. Mamma får ett samtal om att min morfar nu gått bort.. i cancer..

Det är år 1999, 23 Februari.. Jag är på plats när min farfar går bort... i cencer..

På en månad, av heela mitt liv, går 3 nära bort i cancer!

Jag gick i 5an och det var skönt att jag var så pass liten! Jag minns inte så mycket från den sjuka tiden! Det är skönt.. Men saknaden är inte skön..

Varje gång jag träffar sönerna till den nära vän som gick bort så ser jag honom. Dom är så otroligt lika sin far att man kan tro att det är han som kommer gående..

Varje gång jag ser på min förlovningsring, eller mina smycken tänker jag på min morfar. Jag hann aldrig få något som bara var till mig. Så jag tog min morfars guld och gjorde min o Jims ringar, jag ville ha något som var hans på mig. Som bara var till mig.

Varje gång jag träffar min pappa så ser jag farfar.. Varje gång jag ser solnedgången eller hör fiskmåsarna så ser jag farfar och farmor..

Att se cancer tar någons liv är hemskt! Jag önskar alla att slippa det!

Men tycker att videon ovan är väldigt bra! Det är okej att känna!! Kom ihåg det. ♥

EN SNABB

bild på min nya orkidé! Gillar den skarpt! Den är cool!:D


SJUKLING...

Usch, är förkyld.. trött, svider i ögonen och lite ont i halsen.. Så idag är det soffläge, men tvättar oxå.

Igår var jag o jim OCH Aslan på Pizza Hut och åt lunch. SATAAAN va gott det var!:D Man vill ju bara äta mer, men tur att man känner när det är dax att sluta;D
Aslan låg i sin lilla bur och fick då o då en bit pizza:P Han var jätteglad:)

Ikväll blir det en grillad köttbit och en film. Frågan är bara vilken! Vi har Xmen: First Class och Pirates!

Köpte en ny orkidé igår, ska prova fota den nu tror jag. Solen skiner och jag vill se hur snygg den kan bli;D

Blää, har inget roligt o skriva... Vi hörs! Hepp hepp!

RSS 2.0