VARNING FÖR GNÄLL!

Dagarna och veckorna bara svischar förbi!!
 
Fick svar på mina prover häromdagen.. Ingen påvisad reumatism, men en ökad infektionsparameter. Ska fortsätta utredning, fler blodprover och skulle även vilja bli skickad till någon som är duktig på fibromyalgi, så man kan få en ordentlig utredning på den delen.
 
Har varit hos mamma sedan i torsdags, är ganska skönt att vara där.. för där finns inga måsten på samma sätt och jag får det sällskap jag vill ha- nämligen bara vara..
Har sovit, gosat, sovit, varit på en kort födelsedagsmiddag (vilket gjorde mig ännu tröttare), sovit, ätit och sovit.
Kul helg va? ;)
 
När jag kom hem igår kände jag mig bara matt.. Känns så trångt här hemma! och ljust.. känns som att det är saker ööööverallt och att jag inte får ordning, gör ju inte saken lättare att jag inte heller orkar något.
Måste komma på nå sätt att få undan saker.. Min jackhängare är det typ kaos på- skulle vilja ha nå skåp istället, så man bara får unan skiten! Vill få ett förråd, så jag kan ställa ner några kartonger och stolar..
Sen är problemet med att jag tycker det är för ljust.. jag har vita tapeter och vita gardiner i vardagsrummet och det är ju just för att få in ljus. men det är ju inte jag... Vill ha varmt och mysigt juuuue..
Suuuuck!!!
 
klagoinlägg- jajameeen!

.

Trött, tröttare, tröttast..
 
Helgen har susat förbi och söndagen har varit lugnare än lugnast.
Har dock varit liite duktig- diskade nyss undan helgens talrikar. Pluspoäng till mig! ;)
 
Orken som inte existerar är ett faktum! Känns skit faktiskt.. Men försöker, väldigt hårt, att inte tycka synd om mig själv. Att acceptera att det är såhär just nu. Jag kan inte tänka för mycket, för jag går ner mig totalt. Men ibland är det självklart svårt..
Försöker då intala mig att de korta promenaderna ute är fortfarande bättre än inga alls, eller att diska är jätteduktigt gjort, att boka tvättid är fantastiskt- om jag då även tvättar så är det ännu bättre! 
 
Nu är dock dagens alla erövringar gjorda, så äta mat och gosa med Aslan blir kvällens syssla.. :)
 
 
 

RAIN ON A THURSDAY

idag är en dag då jag inte gjort ett skit alls!! Känns skönt!

Igår kväll plockade jag ner mina julsaker, misteln kastades och de vanliga lamporna kom fram. Kändes lite tråkigt att plocka ner allt, tycker det är så mysigt med julbelysning. :) Men hemmet kändes större efteråt!

Jag fick ner allt utom min julstjärna i sovrummet, då benen är så opålitliga just nu så vågade jag inte riktigt hoppa upp på något:/
Meeen, har ju typ världens bästa fastighetsskötare! Så skrev till honom och fråga om han kunde hjälpa mig- och visst- idag va han här och tog ner den. Han är fin han!
Väääldigt fin! inte bra att ha ett intresse för sin fastighetsskötare alltså.. Haha! Speciellt inte om han redan är upptagen.. Fan.. Men men, titta får man ju göra! ;)

Nu har jag bäddat ner mig i sängen, har bullat upp ett täcke under benen (då dom gör ganska ont är det skönt med lite högläge), Aslan snarkar och regnet slår mot fönsterbrädan.. håll tummarna för att jag får somna fort! :)


DAGEN D!

Morgonen som jag inte längtat efter börjar övergå till sen eftermiddag.
 
Somnade tillslut inatt, men sömnen var orolig! Vaknat och kollat klockan flera gånger.. När väl klockan ringde flög jag upp och efter att ha gnuggat ögonen sådär hårt, så satte jag på mina plåster.
Men måste säga att jag va inte lugnare för att jag hade dom på! Blev nästan värre! "Tänk om dom inte hinner sitta tillräckligt länge?!"
Mitt illamående tog över och jag och toaletten var vänner en stund..
Mamma kom och hämtade mig och vi åkte till sjukhuset.
usch, känslan väl där.. alltså kan inte ens förklara de obehag som forsar genom kroppen!
 
Väl min tur och jag, panikartat, förklarar för sköterskan hur jag mår. Hon ler, ber mig andas och sätta mig ner.
Det gick bra iaf.. kändes inte- så plåstret fungerade! Men hade ju inte mindre panik för det, för kanylen är ju fortfarande där- i mig! hyperventilerande och hårt hållande i mammas hand.. stackars mamma! haha! Finns nog ingen gång jag är såå stark som dessa tillfällen!
 
Nu är det bara invänta svar.....
 
 
 
Ska strax gå en kisserunda med Aslan, sen blir det soffläge igen.

MESSY MIND

Länge sedan nu.. såg att jag inte skrivit sedan jag föll på perrongen.

Varför har jag inte skrivit något då? jo, för att jag helt enkelt inte orkat.. sommaren och hösten har bara vart skit! bruten fot, smärtor i kroppen, bortdomningar i rygg och ben..

Varför skriver jag nu då? Jo, för att jag i morgon startar utredning på fibromyalgi och reumatism. Ska kl 08 vara på labbet och ta blodprover, vilket jag inte ser fram emot! Sen får vi bara vänta och se..!

Jag är otroligt nojig över vad svaren är!! visar det inget, vad är det då? Vad gör vi då??
Jag försöker att inte tänka på det, men inte alltid lätt!

sömnen är runt hörnet, men retas med mig! Smärtorna i benen stör mig vaaarje natt och hindrar mig från att få sova ordentligt.. Vill bara ta nån stark jävla sömntablett och få sova!
RSS 2.0