DREAMS (COME TRUE)

Regnet öser ner!! Skulle precis gått en längre promenad med hundarna, men det är ju ingen idé nu! Så dom får vänta en stund till:)

Önskar att alla som är ute på gården kan gå in, så jag kan öppna balkongdörren och njuta av regnets droppar.. Men tror nog inte man kommer kunna njuta ordentligt förens man har hus:)

Guud va jag längtar tills den dagen! Dagen då man kan öppna dörren ut till ens bakgård och hundarna springer ut och leker. :) Man kan gå genom gräset-barfota och känna nattens dagg. ♥
Att kunna sitta på sin veranda och njuta av lugnet och ha skogen som närmsta granne, det är livet det:)

Jag har en låt som det ständigt nynnas på i huvudet när jag dagdrömmer:) "Dreams come true" med Westlife. Den har satt sig fas där inne och kommer nog alltid nynnas på;)



Idag har jag o mamma vart i Jakan en sväng. Jag jagade n¨ån som kunde plocka och färga mina bryn med skulle kosta från 220-450 kr för både och. Så jag skiter i o färga och ska imorrn till en salong här i centrum och få mina bryn plockade. Jag är så otroligt lat på det och hatar att göra det! Så då betalar jag hellre någon som kan;)

På onsdag är det dax för en intervju hos jobbcoachen! Ska bli så spännande!!:D Är sjukligt nervös! Men hoppas på att det går bra:)
Har köpt ett par till chinos (blåa) och en tröja som jag ska ha på mig. Känner mig redan fräch i det, trots att jag inte provat det tillsammans än;D

Är riktigt shoppingsugen och vill köpa allt jag ser!! Vill gå ner de sista kilona nu och få ett jobb-så man kan shoppa med gott samvete;D
Jim har köpt några mysiga hoodies till mig och jag längtar såå efter dom:D hihi..

Sitter här och funderar på om jag ska kolla på en film eller fortsätta kolla på en serie som jag påbörjat och nästan är ikapp på... "The Big C" heter den och handlar om en kvinna som får cancer och försöker leva in i det sista med roligheter:)
tror det blir den faktiskt!

Sov gott sen allihopa!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag kan noppa dom åt dig så slipper du slösa pengar och vi måste ses oftare :D

<3

2011-08-15 @ 22:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0