FINA VÄNNER

Riktig skitvecka!!
 
Ont överallt och kroppen vill inte alls... Fan alltså!
 
I lördags hjälpte vi min kära syster och vår vän att flytta till deras villa. Vi höll på heeela dagen och jag kände redan efter 3 timmar att jag ville lägga mig och dö, rätt upp o ner bara..! uuuääk..
Men det var oxå en otroooligt härlig dag. Vilket gäng vi är! Fantastiskt! Det var några stunder som jag va tvungen o bara stanna upp och titta mig runtomkring och jag kunde bara le. Vi är så jäkla tighta allihopa och ställer upp för varandra till 100%. Här var vi, allihopa (nästan) och hjälpte våra vänner göra en otroligt stor grej- flytta in i ett hus!
Det kommer bli en samlingsplats, garanterat. Där vi bara kommer komma varandra närmare och "leva ihop". Fantastiskt!! :D
 
 
Men som sagt, efter denna dag, så har ju såklart kroppen sagt upp sig. Bara att lyfta ett vattenglas gör ont. Fötterna och benen är isande kalla-på insidan- och värker satan. åh, jaa listan kan göras oändlig känns det som..
Men det sköna är att jag inte har några måsten alls denna vecka! :)
Så på tvn har Tv4s "Spring!" gått på liven och jag har legat nerbäddad. Promenaderna med hundarna har jag försökt att gå så långt som möjligt, den där promenaden som tar 15 minuter, den har tagit liiite längre tid. Men har då iaf kommit ut och fått "njuta" av hösten.
 
Imorgon kväll så är tvättstugan bokad, får hoppas jag orkar med den! :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0