!

Nu är jag "själv" i vårat hem. Jim är i Alperna och åker snowboard, han åkte tidigt som fan igår morse.
Jag hjälpte honom med det sista och gick med honom till bilen. Sen skyndade jag och hundarna upp och in igen och kröp ner i sängen!:D Varmt och skönt var det fortfarande!:D hihi..

Sov ganska så länge, det var superskönt! Sen när jag gick upp så fixade jag mig och tog mina två vovvar och åkte till Sandra:) Vi catchade upp och sedan kom Emelie oxå. Då lagade vi tacos och sen hade vi bääästa kvällen! :D hahahaha.. Såå jävla bra! Vi spelade ord-spel och jaa.. vissa ord blev ju sjuuuuka!! hahahaa!
Vid 02 somnade jag gott i Sandras soffa!

Men när jag vakna imorse asså- jiiiisses! Kändes som om vi hade druckit både det ena och det andra! haaha!! Mådde sååå dåligt! Ögonen och huvudet värkte och kroppen "öm"! haha.. Sandra, Ellie och hundarna hennes skulle träffa några tollarkompisar, så jag vände mig om och somnade om:P

Mamma var snäll och hämtade mig vid 13 tiden och så åkte vi hem till henne. Käkade god middag (tidigt) och sedan somnade jag på soffan!:P hahahaha

Nu har jag vart hemma några timmar. Har Fiffi och Chica här hemma oxå. (Mamma ska ju opereras imorrn, så hon är inte hemma på två dagar.. Känns jobbigt att ite kunna vara med på plats! Men men.. )
Har pratat med Jim en sväng och kollat på en film. Ska väl lägga mig snart!

Nää, nu gör jag tusen saker samtidigt! Hepp på er!! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0