SOLIGT!

Åh, gud så härligt! Solen skiner ute! Det är otroligt vackert ute idag!:)
Va tvungen o ha på mig solglasögon när jag va ute med hundarna förut. :P

Idag så jobbar Jim. Eller vettefan om jag vill kalla 13-17 för o jobba!;) haha.. Men ganska skönt att han får jobba lite!
Jag sitter just nu här o skriver och har ätit en god smörgås. Chica går runt o letar ett ben o tugga på. Det har hamnat under hennes filt, men hon har inte riktigt förstått det;) Hihi.. Såå söt!
I eftermiddag, när mamma slutat ska vi åka till Ikea och Jakan en snabbis. Sen ska vi hem och äta middag tillsammans allihopa. :) Undara vad det blir förnågot.. :P

Imorgon är det dax. Dopet. Har fått låna två par skor av Fanny, så hoppas på att något par av dom kan passa till mina kläder.:)
Måste typ gå upp runt 08.30 imorrn. Måste ju få till håret oxå! Åh, hur ska det gå till! hahaha.. Men ska låna en runf borste av mamma som jag hoppas på kan fungera.


Sen runt 11 så åker vi iväg mot Gävle. Får inte glömma kameran! Åh, antar att det kommer vara pissigt kallt! Och jag som ville ha min nya jacka. Kommer ju vara äckligt kallt med den! Men få se till o ha en skön kofta under!

När vi väl kommer hem från Gävle så åker vi nog hem till mamma tror jag. :) Bea o Hanna är ju där då!:D Underbaaart! Längtar toook mycket! Hihi..
Så söndagen blir myyys o gos:)



Jessie hade lagt upp en så söööt bild på Nattisen att jag va bara tvuuuungen o ta den jag med! Hihi..




Hihi, kolla så söt hon är! :D
Åh, längtar tills imorrn!


Kommentarer
Postat av: Jessie - Mamma till Natalie

jo jag förstod att du menade så ;)

Hihi.. hon blev bara för söt på bilden :)

2009-03-13 @ 14:30:22
URL: http://pessin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0