FOTMASSAGE, FLINGOR & SOLEN

Gårdagen va lång! Gick upp kl 6 med Jim. Vi duschade, åt frukost och fixade oss.. Jim åkte till skolan runt halv 8, då satte jag mig i soffan... somnade dock! haha.. Så när jag vaknade lite senare så va jag tvungen o ringa till mamma så hon fick köra mig till gruppen.. Jag kom dit runt 9.45 och satte mig o målade våra högtalare. Jag hade även tagit med mig stenar (från stranden i spanien) tog fram massa färger och satte mig o målade lite. :)
När klockan va 11.35 så kom mamma, Bea o Hanna o hämtade mig. Vi åkte till Centrum och mamma vidare till jobbet. Medans vi gick runt i Jakan och kollade lite. Jag åt en pasta sallad från tastys. Såååå god!! :D Hihi..
Va hos mamma resten av dasgen. blev mys i solen med hundarna och Hanna. :)
Kvällen bestod av ungsfalukorv med potatis o senapsås. Såå gott! Och sen fick jag uuuuundebar fotmassage av Christer! Guud va skönt det va! Det va verkligen länge sedan nu! :)
Hoppas verkligen han flyttar upp hit snart så kan han massera mig en gång i veckan! :)
Vi tittade på "Rent hus" oxå.. Fyy i helvete va det kan se ut hemma hos folk!! =/ BLÄÄ!

Idag så skulle jag till skolan och få se hur det ser ut inne på avdelningarna. Det gick jätte bra! Dom är såå trevliga allihopa! :D Så ska bli roligt o komam dit på måndag o få träffa alla barnen! :)
Snart ska jag åka o handla med Bea o Hanna. Dom åker ju hem på söndag, så nu måste jag passa på maaassor! =/ Kommer sakna min Hanna såå mycket! ♥

Häromdagen bestämde jag mig för att jag ska äta bra frukost. Nu när man börjar jobba igen så måste jag ju få i mig mer så jag får energi!
Så gick till konsum, köpte Special K classic. Och har nu ätit det i tre dagar typ. Och kan säga att magen har typ snurrat lite! haha.. Får lätt ont i magen när jag ätit något men blir mätt fort! Vilket jag tycker är skönt! Måste lära mig att inte äta så mycket! För nu jääävlar ska jag börja träna!! (ja , jag vet.. Man säger så.. Men jag måste!!!!)

Bea hade iaf klarat det sista testet. (med lägst poäng av dom som är kvar) Så imorrn blir det väl intervju antar jag!! :D Hihi.. Lovar att så fort allt verkar klart så komme rjag berätat vart det är nånstans. (egentligen inget speciellt, men få rinte säga ngt.)

Just nu här hemma;

Aslan Njuter av vårsolen!!

Hittade jättefina tabletter till bordet igår, tror jag ska köpa såna idag! För blev käääär! Ska visa sen;)

Nu måste jag rusa!:)

Ha en toppen dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0