2009....

...ska det bli ett bra år? Känner mig nervös inför arbetsträningen.. Kommer allt gå som jag vill? Vad händer sen? Tänk om jag inte får nå jobb? Tänk om.. a såå mycket!!!

Kommer mamma få godkännande från Jordbruksverket snart?! Jag vill boka min biljett o åka ner nu!! Har fått massa bilder på valpisarna. Guuuud så söta dom är då!!:D hihi..
Här är våran lilla tjej:) Eller mammas:)



Lilla Chica!:) Såå söt så!

Jaa, som sagt nytt år. Undra om åren kommer gå fort nu. Tycker 2008 inte mer än hann börja innan det tog slut.. Hur går det till?


Imorrn ska jag o mamma åka till Colorama o kolla tapet-igen.. Ska ha med mig en tavla här hemmifrån. Så vi har lite färg o gå på. :) Sen ska vi åka ut till Hasse o kolla hus!:D hihi.. Hoppas han inte får det sålt o hyr ut det billigt till mamma;)
Sen på kvällen imorrn blir det lite kalas. Kattis fyller år. Så blir lite fika!:) hihi..

Idag har vi vart i Stinsen. Ville shoppa lite på mina presentkort. På MQ hittade jag inte ett skit! Finns ju inge värre än o handla när det är rea! haha.. Men på Gina så köpte jag två linnen, en stickad kofta och en tunika liknande kofta. Mycket fint! Sen köpte jag en kedja till mina fiskar som jag fick av kattis i födelsedagspresent. KOmmer kort sen. :) Blev coolt!:)
Vi såg ARN nu på kvällen. Mamma va här o vi kurade ner oss i soffan. Ska inte skriva hur det skutar för den som vill se den. Men säger bara ÅHH!!:(
Mycket bra film!:)
Längtar till Juli, då kommer nya Harry Potter!! Längtar maaassor!!:D hihi..

Såg ni förresten att det snöa idag?! :D Hur mysigt va inte det då! hihi.. Kan få komma maaaaaassor av snö o så kan de få ligga i 2veckor typ. Sen kan det försvinna o så kan det få bli sommar!:) eller varmt iaf;) hihi..

Nää, nu ska jag nog gå o lägga mig.. Klockan är fan mycke!

Nattiii!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0