JORDGUBBAR & VECKANS MAT

Idag är det underbart väder! :) Satt på balkongen i förmiddags, läste hund tidning drack smootie och njöt av solen.:)
När jag kom in va jag prickigkorv i ansiktet.
När mamma va påväg tillbaka till jobbet åkte jag med. Skulle till Komethallen o sola. Ja jag vet, strålande sol och jätte varmt ute! Men vill inte visa upp min blekfeta kropp;)
så låg i solariet i 25minuter. Underbart skönt, förutom att den lät som en moped!! Som en moped som gasar o släpper, gasar o släpper på gasen.. jätte irriterande!
Men, när jag va klar kollade jag mig i spegeln. Åh, ännu mer fräknar!!:D haha..

gick sedan till mamma på jobbet. Skulle hämta Chica. åt min sallad som jag hade kvar från igår och fick jordgubbar av Anneli.:) sååååå goda!! :D
Anneli är så söt, för hon sitter nämligen på jobbet o läser min blogg. :) Kul att nån gillar den och att jag kan göra nån lite gladare ibland:D

Den senaste timmen har jag suttit o letat recept... Måste komma på lite bra mat så man kan få matlåda oxå. Potatisklyftor är ju inte särskilt gott o värma dagen efter!=/
Så idag när Jim kommit hem ska vi åka o handla. Det behövs! Kylskåpet är typ tomt! =/ hmm..

åh, såå irriterande! Jim har haft kameran heela veckan! Och den som jag använder dagligen! många fina kort på hundarna och annat.. Som mina fräknar;) haha..

På söndag är det dax för hundkurs på riktigt! då är valpisarna med. DÅ ska jag ha kameran med mig!:D Hoppas på fint väder! Det jobbiga är bara att det börjar klockan 10!!! åh, såååå tidigt! hahaha.. Men men.
Jag har iaf hittat nån som har sommarkurser i lydnad. Ska ringa henne senare. :) Hoppas på att det är några som anmält sig! VillVillVill!!! :)

Nä, nu ska jag gosa med vovvarna:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0