Träning...och inge socker... ?!

Igår så satt jag o prata med Leif på msn. Vi pratade träning och mat...
Har nu bestämt mig, ska dra ner på allt socker o onödigt fett!!!
Vi slog vad om att... jaa, jag vet inte riktigt vad vadet är. Men vi sa iaf att jag skulle träna idag, imorrn, vila tors o sen träna fredag igen. O klaradejag det skulle jag få en stor belöning! (Är såå nyfiken!!!)
Och jag har iaf klarat första dagen! Jag menar, jag har typ ALL tid i världen!! "GÅ O TRÄÄÄNA!!!!!" haha.. Jag kan fan skita i o städa o plocka.. Träna träna träna!! haha.. Nu jääävlar!!!!

Ställde klockan på kvart i nio. Nio kom jag upp.. Drack lite blåbärssoppa och sen gick jag till träningen. Körde lite lätt idag, är fan inte van o vara där "så tidigt". Men det sägs att man förbränner bra på morgonen! o jag orkar INTE vara där kl8 på morgonen..... Ojoj, dit är det en bit! haha.. Men fan, går Jim upp tidigt nån morgon så kan man ju göra det. :P

Men guuud så svårt de där med mat o allt! Jim är ju den som har "gjort mig så här". Det ä rju han som köper bullar o ska göra sockerkakor!! DET GÅÅÅR INTE!! Jag har sagt att eftersom jag har så svårt o inte säga "Nej" (för det är ju gott med en liten bit...) så har jag sagta tt det blir inge gosaker under veckorna... GUUUUD SÅÅ BRA DET GÅÅÅR.........-INTE!!! Igår köpte han ett paket med bullar OCH två lussebullar!!! GRRR!!! Nu har ju jag sådan tur att jag inte är så förtjust i bullar! Men klaaart jag blir sugen när han sitter där o äter... Så då tar jag ju en, men åt inte upp den.. Va såå äckligt!! haha.. Men det är ju såå svårt o inte ta något när han gör det..... Men nu ska jag köpa massa frukt istället! Visst, fortfarade socker, men liite bättre socker! :)
Såå, vi får väl se....


Idag åker mamma..... Vi ska köra henne om ca 1 timme... =/ Kommer sakna henne!!
Men hon får en välbehövd semester!:)
Sen ska Jim o jag åka till CSN o prata med dom lite.. Sen blir det nog ICA o handla.. Leif kommer nog hit ikväll oxå! Trevligt!! Vi ska äta frukt o snacka skit;) haha..

Nu duschen!!!

Kommentarer
Postat av: Jessie, Natalies mamma

nej ingen bebis

2008-11-26 @ 10:55:24
URL: http://pessin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0