REGN!

Vet ni, det regnar! Det känns fan helt okej alltså! Jag vill verkligen inte ha snö och det får gärna regna hela vintern istället!

Igår var vi hos veterinären med Zorri. Det skulle tas tandsten, fixa en sporre som växt konstigt och se över exem som hon har i mungiporna.
Dom vägde henne och lyssnade på hennes hjärta och det lät bra. Men då min Zorri börjar bli lite gammal, så drog dom ner på lugnande medlet. det var skönt att dom gjorde det! Hon somnade tillsluuut i min famn och vi åkte till Kattis så länge. Men jag kunde inte riktigt slappna av.. Var lite orolig!
Så när dom äntligen ringde och sa att hon mådde bra så skyndade vi dit!
Väl där, så går jag in och tänker att jag får väl ha henne i famnen, hon lär ju vara lite däckad fortfarande. HAHA- nää ni! Hon mötte mig ute i hallen, pigg och glad! Sprang som en liten tok! ;D

Men när vi kom hem blev hon trött och har sovit som en stock hela natten.. Även nu på morgonpromenaden var hon lite loj.. Men är väl vanligt.

Idag kommer Tusse och Pessin hit:) Vi har inte setts nu på flera veckor eftersom jag vart borta. Så vi har lite att catcha upp om:)

Nu ska jag försöka äta nå frukost.. Har inget hemma! :/ Ska beställa från mataffären sen!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0