LÅNGT INLÄGG!

Helgen och påsken är över... Både skönt och väldigt tråkigt..

I lördags åkte jag och Jim till Linköping. Många tyckte jag va knäpp som ville åka med Jim dit. Men det var inte MED Jim jag åkte.. Jag åkte för att få träffa hans familj!

De senaste 4 åren har jag (vi) firat Påsken i Linköping och jag ville så gärna göra det en sista gång.. Det är så otroligt underbart att vara där över påsk!

Resan till Linköping gick bra, vi snacka på som vanligt, sjöng och skratta. När vi kom upp på hotellrummet så ser jag att vi fått en dubbelsäng, trots att Jim bokade två enkelsängar, mitt hjärta dunkade satan! :/ Usch.. Vi lämnade bara väskorna och sedan åkte vi till Jims mamma.
Där blev det middagsfix och massa prat. :) Lite fix inför söndagen vart det oxå:) När klockan var 20 åkte vi hem till rummet, kröp ner under täcket och kollade på Fringe och åt lite bulle och cocosboll. Kändes väl helt okej lixom, men ändå lite konstigt. Jag hade sjukt svårt att somna sen dock!
För det första- inte legat i en vanlig säng på 1 månad! haha
För det andra- att ligga brevid jim, som jag inte legat brevid på 1 månad..

Jag tror inte jag sov många timmar den natten.. Det var så jobbigt! Vi låg sååå nära varandra, men ändå var vi så otroooligt långt ifrån varandra! Det var så jäkla jobbigt!
Jag somnade väl tillslut, men vaknade upp hela tiden. Så klockan 06 var jag klarvaken! Men höll mig till 08.30 med att gå upp.

Vid 11 var vi hemma hos Jims mamma igen. Jim fixade med bilstereon ute på parkeringen och jag o Maria lagade massooooor av mat:D Det var så otroligt skönt att få massa annat att tänka på, samt att få prata med henne själv.. Det var riktigt tungt och jobbigt.. Så mellan vändningarna på potatisen i ugnen så torkade jag tårarna. Men hon är så otroligt stöttande och krama om mig, det kändes bra!
När klockan närmade sig 15 så vart jag bara mer och mer nervös... Tänkte att detta är sista gången och jag vill inte att dom ska komma än!

Dagen gick iaf riktigt bra och jag är så otroligt glad för att jag fick komma och att alla är så otroligt underbara!
Massor av kramar och mycket prat, om allt. Maaassor av mat och kärlek!:)

Jag är så otroligt glad för att jag har träffat alla fina människor i Jims familj och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna träffa dom då och då!
För dom är verkligen underbara och varma människor!♥

När alla gick så grät jag som en tok, speciellt när jag o Jim skulle åka.. Hela bilresan hem var jag typ tyst.. Jag orkade inte prata! Tror Jim förtod att jag tyckte det var jobbigt, så han sa inget heller..
Ibland har han lite känsla för timing iaf... iaf en liiiten stund..
För när vi kommer hem här på parkeringen så pratar vi lite, eftersom han åkte till SF imorse, om lägenheten osv.. Men när vi skulle kramas hejdå, alltså jisses männska! Va får jag för jävla kram?! Den mest tafatta kram jag någonsin fått av NÅN! Blev så jävla irriterad! Tror han att vi blir tillsammans för att han kramar mig eller?! Eller vad tänker han med? Nää, fjatig va han allt iaf! Men eftersom jag va så sjukt känslig då, så börja jag ju sjäääälvklart störtböla! Inte för att jag blev ledsen att han skulle gå, utan för att jag blev så jävla irriterad!
Så efter några sekunder så gick jag bara o sa hej då..

Men fan, känns som att vi aldrig har vart tillsammans! Som att vi inte kände varandra den där sekunden! Som att han var nån främmande människa som jag åkte med i hans bil..


Nu har jag skrivit sjukt mycket och ber om ursäkt! Men orkar ni inte läsa, är det ingens om tvingar er!

Pillan, om du läser detta vill jag att du ska veta att jag älskar er familj!! Ni är fantastiska!!♥

Kommentarer
Postat av: Pillan

VI älskar dej!!! Det var ssåå roligt att träffa dej i Linköping :) hade saknats nått utan dej! Och SJÄLVKLART ska vi ses många gånger mer.. Vi bor i samma stad och som min mamma sa till dej, är du alltid välkommen till norrpan :)



Du är underbar och jag är jätteglad att jag fått lära känna dej :)



Så vi hörs om fika ;)



KRAM!

2012-04-11 @ 00:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0