TORSDAGSBABBEL

Kanske skulle ha gjort nån regnbild som header igår, istället för sol och blombild. hahahhaa.. Jisses alltså va det regnar!
Det var ju sjukt mysigt att ligga i sängen och lyssna på regnet! Hundarna ville inte gå ut när det väl var dax.... Aslan såg riktigt ynklig och eländig ut! haha..

Så nu ligger vi i soffan istället och lyssnar på regnet. Ska strax göra en lunch. Samma som igår, för det var såå gott!

Kallar den nog för sommarsallad:)
Köpte en påse med ekologisk småsallad, ekologisk gurka, rödlök, rökt skinka-gärna ekologisk där med, ost-vanlig ost (Åseda tror jag den heter) 38%fett.

Skär gurka i önskade bitar, gör samma med lök och skinkan. Osten skar jag i tärningar, oxå i önskad storlek. Men ta inte för stora, det blir inge gott. Lite mindre än färdigskuren fetaost bitar. :)

Lägg allt på en tallrik tillsammans med salladen, salta och peppra sedan lite, ta även timjankrydda. Häll sedan på olivolja (typ 1-2tsk) och liiiiiiite vinäger. Blir det för mycket vinägersmak så får du hälla på lite mer olja och lite mer kryddor:)

Sen när jag äter, kan jag ta en bild på denna goda sallad och lägga upp:)

Senare idag blir det gymmet med Jim och förhoppningsvis Leif:) Sedan kör vi honom till hans föräldrar ut på Lundby. SKa passa på att köpa kött till imorrn:)

Imorrn är det midsommarafton. Vi kan ju hoppas på liiiite sol iaf! haha.. Vi kommer ta det lungt på morgonen och dagen, sedan åker vi till mamma och grillar med henne och bea, mormor och Hanna:)

Fick preciiis ett sms från Posten, att ett paket har anlänt. Sååå nice!! Vi beställde häromkvällen bakingredienser för att baka LCHF. Så ikväll, eller imorrn på dagen ska jag göra KLADDKAKA!!!:D Det bästa är ju att vi får ju äta typ hur mycket vi vill!:D SÅåå nice!! Ska nog fixa så vi kan ha med imorrn till mamma:)


Jaja, slutbabblat.. Hoppas alla har en bra torsdag!:)

Kommentarer
Postat av: Chris

Hej hopp - skönt att det går så bra med Aslan!



Vill passa på och önska glad midsommar! Hoppas solen lyser lite i alla fall :)



kram

2011-06-23 @ 19:23:08
URL: http://www.prinsens.se/liten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0