EN LITEN UPDATE

Igår opererades min lilla plutt.

Det hade gått bra (tack och lov!!) och han har fått en metallplatta i käken. Kommer vara lugn o ro i minst 8 veckor för honom! Kommer nog bli längre med tanke på benet.
Dom hade röntgat det igen, när han var nedsövd, och det visade inget brott. Så måste bero på smärta som han inte vill gå på det. Verkar vara lite blandat, ibland går han och ibland går han inte... Men kirurgen sa att vi måste ge det tid. Och ha tålamod! Så bara ställa in sig på att det kommer ta tid helt enkelt.. Det är skönt att det är sommar iaf, han behöver inte gå ut i snö och kyla!
När jag pratade med dom igår kväll så sa dom att han hade haft lite feber efter operationen. Det var inget som var jättevanligt, men det oroade dom inte heller. Så litar på dom!

Känns iaf skönt att det gått bra, så här i slutändan. Han kommer hem imorrn, kommer då få åka hem till mormor tills på fredagen. Hade gärna velat ta hem honom själv imorrn, men på fredagen på dagen så tar brorsan Studenten så han får vara hemma då o ta det lugnt och sedan komma:)

Har aldrig längtat så mycket efter någon av mina hundar som jag gör nu!! Men det är väl för att man vet att han inte är hemma hos varken mamma eller mormor... Tror nog han har det bra där borta oxå, men han sitter ju ändå själv i en bur säkert mer än hela dagen.. :( Gör ont i mamma-hjärtat!♥

Idag blir det jobb, har verkligen ingen lust alls! :( Skulle vilja ta det lungt hela dagen och göra ingenting!

Nu ska jag äta frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0