PRICKIGT!

Härlig solig onsdag!:D Jag har precis suttit ute på balkongen en stund. Upptäckte då att jag har fan så mycket mer fräknar på mitt vänstra ben än mitt högra.. Skumt! Mamma sa att dom hade glömt det vid födseln;) Det ser lite roligt ut! Ett "brunt" ben och ett vitt ben. :P


Inte nån superbild, men man ser prick-skillnaden;)

Igårkväll fyllde jag upp badkaret med vatten, stoppade ner Aslan och skulle precis börja träna då Jim sticker in huvudet och frågar vad jag håller på med.. "Ja, tränar Aslan såklart" men då påminde han ju mig att det var högst varannan dag! haha.. Hoppsan!! Så han fick vara i vattnet en stund, så han vänjer sig. Det gick riktigt bra denna gång!:D Han gick glatt några steg i hopp om att få ostbiten jag höll i;)


Så ikväll(!) dåå kör vi igen! Men kommer bli svårt att få honom att gå på bra! Är ju inte som ett gångband, där dom måste gå och jag vill ju inte dra honom framåt... Så det blir sakta med säkert:)

Imorrn ska jag träffa pappa och syster. Vi ska åka till Eskilstuna zoo. Ska bli roligt! Har inte vart där sedan jag var liten. Så nu ligger batteriet till kameran på laddning:)
Vi skulle egentligen åkt till Trosa, men dom tyckte det verkade tråkigt.. Så jag ska dra med mig min karl dit i helgen:) Verkar helt underbart där!:D



Nu ska jag äta min ääääckliga feta maaaat! Som egentligen är heeelt vanlig mat, deee ni! Idag blir det lax i ugnen med grädd,- och örtsås:)

Ang mina "gula" tänder, jag har en tunn emalj, vilket i sin tur då leder till att dentinen (alltså tandbenet) blir mer synligt. Det är även genetiskt att man kan få gulare tänder, vilket även min pappa har.
Alla får gulare tänder förr eller senare;)

Hepp på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0