HE IS ON HIS WAY HOME!

Nu är det bara 15 timmar kvar tills Jim är hemm:) Äntligen!!

Han sitter nu på flyget från SF till Frankfurth. Jag ska strax gå o lägga mig, känner mig egentligen inte trött. Men måste upp i lagom tid imorrn bitti.

Har vart hos mamma ikväll igen, inte gjort något alls.. Skulle ha slingat håret, men vi orkade verkligen inte! haha..

Juste, fick hämta Hanna idag på dagis. Bea ringde stressad som en tok kl 16. Hon hade glömt att hon skulle ha hämtat henne 15.45, plus att hon satt på tåget o l'äste en bok OCH åkte en station för långt!:D haha..
Så jag fick slänga på mig skorna o springa till dagis.
Väl där möttes jag av en äldre dam. Jag presenterade mig och sa att jag skulle hämta hanna. Då tittade hon på mig, lite granskande, och sa; "Ah, Stephanie! Dig har jag haft som barn när jag var dagmamma!!"
Innan jag sa något till henne så var min första tanke "jaha, så det var DU som tvingade i mig gröt så jag kräktes!! Tack du, kärring jävel!!!" Men sa inget, utan log bara och sa "jahaaa, men va roligt!!" haha..
Usch, denna människa tycker jag INTE om....
Men hon stod o pladdra på som tusan.. jag hade egentligen inte alls tid o prata, så rörde mig mer o mer mot dörren och hon gick med varje steg.. suck..
Kom iaf iväg till slut, då Hanna drog mig i tröjan och sa att "vi måååste hem till Aslan nu" . TACK MIN UNDERBARA FLICKA!!! :)

Nää, nu ska jag gå med hundarna och sedan krypa ner i sängen. :)

NATTIII!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0