KISSNÖDIG!

Plugg plugg plugg... Det är vad min dag har varit fylld av, och massor av toalett besök!
har börjat dricka ett kost tillskott som ska rensa ur kroppen på slaggprodukter. Method Drain Detox heter den. Man ska dricka den i 20 dagar.
Man ska blanda 1liter vatten med 12ml och drcka det under dagen. Jag kan säga att jag har kissat ungefär 20 ggr idag! haha.. Jag var nervös att drycken skulle smaka äckligt, men den smakade som svag svag saft. Ni vet sådär att man vill ha i massor med saft för att det smakar typ vatten med en droppe saft i. haha.. SÅ det var skönt! Gick ju utmärkt att dricka ett glas(1.8 dl) och sedan ta en liiiten mun med vanligt vatten bara för att få bort den tråkiga smaken ur munnen. :)

Så nu hoppas jag på att gå ner något kilo iaf med hjälp av denna. SKa snart gå på en promenad. Tog nyss en vända med hundarna. Tar nog bara Skrållan med mig sen när jag ska gå. Orkar inte stanna varje 5meter för att ropa in och vänta på dom andra. :P

Jim sitter i skolan och pluggar fortfarande. Han har tenta imorrn som jag verkligen verkligen vill att han klarar!! (Så han inte behöver tänka på skola under sommaren när han jobbar!) SÅ han blir nog sen ikväll..

Faan va trist det är när serierna haft säsongsavslutning... Finns ju inte ett skiiit att titta på! Blir ett Miami Medical och sedan promenixar jag iväg en stund. :)

Slänger in ett kort på när jag var kooort hårig!
Nä, det gör jag inte tydligen... Blgg.se är ju knäppa!! SUCK!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0