DANS IKVÄLL!

Heeeej! :D

Igår va jag o Jim och Gaston hemma hos Sandi och Anders. Vi grillade super gott kött, det smälte i munnen!!:D hihi.. Sen däckade vi i soffan.. Jag var såå trött! haha.. Jag och Sandi tittade på förlovningsringar och pratade om otrevliga kassörskor, medans grabbarna snackade pengar och jaa, lyssnade inte;) haha..
Men en mycket trevlig kväll!! Alltid trevligt att umgås med dem! ♥

Jag o Gaston träffade ju Ida och Tuffe igår oxå. Vi hoppade in i bilen och drog till Bruket. Vi trotsade regnet!:D haha.. Hundarna förstod på en gång att det av lek på gång! Så det var bara att släppa dom så fort vi kom dit. :P Dom sprang över hela gräsmattan och lekte! Så roligt att se! Ju närmre vattnet vi kom destå mer spännande blev det att se om dom skulle flyga i.. Jaa, det gjorde dom! hahha.. Utan den minsta tvekan! Flööög i vattnet och lekte som tusan! :D Sedan va det lek konstant i en timme. :) Va mysigt att tröffa Ida igen, va några veckor sedan. Men det blir det ändring på!



Idag ska jag plugga i några timmar. Vid halv sex ska jag, mamma, bror, Bea, Therese och Hasse åka till Bowlinghallen. Det blir bowling, middag och sedan spelar Arvingarna. Ska bli mycket trevlig kväll!! :D Hoppas bara jag kan hålla mig pigg hela kvällen! Har varit sjuuuukt trött denna vecka! Inge roligt alls.. :(

Nä, nu ska jag sätta igång. Hoppas alla har en super fredag!!


Kommentarer
Postat av: Mikkis

ha de så kul tjejen! :D Bowling o Arvingarna på samma kväll, låter hur kul som helst! Har alsrig bowlat på riktigt, bara via Nintendo Wii. Knappast samma sak gissar ja på.

2010-05-14 @ 18:39:50
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0