TAGGIG, KVINNLIG KONDOM?



Senaste nytt från en läkare i Sydafrika. Hon hade, för 40år sedan, en kvinnlig patient som hade blivit våldtagen. Kvinnan hade då sagt att hon önskade att hon hade haft tänder där nere. Sagt och gjort-40 år senare- finns det nu en tampong liknande kondom, för kvinnor, som har taggar på insidan. När man då blir våldtagen så ska dessa taggar fasta i snoppen och kan bara tas bort av läkare.
Man tror med detta att det ska minska våldtäkter, men jag vet inte. Som det står i artikeln- kommer det inte leda till våld istället?? Eller kommer han få så jävla ont att hon hinner springa iväg till dess att han förstår vad som hänt?

Sen till nästa fråga, ska man alltid bära den här om man går ut då eller? Eller ska man hinna köra in denna tampongliknande kondom medans han drar ner gylfen??
(ursäkta om det låter groteskt och hemskt, men det är ju sanningen)

Tror du att detta skulle hjälpa??


Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/article7346173.ab

Kommentarer
Postat av: Mikkis

Hm intressant produkt. Hemskt å andra sidan om man ska ha en sån instpppad hela tiden, eftersom man aldrig vet när oturen kan vara framme. O om man går ut på dans eller krogen o har en sån uppstpppad o får ett ragg som man vill hoppa i säng me ska man ursäkta då att man ska ta ut en taggig kondom så han ej blir skadad? Bra idé men låter som de behöver finputsas på nått vis.

2010-06-25 @ 02:28:51
URL: http://mikkismusse.blogg.se/
Postat av: Stefan

Precis som både du och Mikkis poängterar så måste det "potentiella offret" bära kondomen överallt. Även i hemmet då en del våldtäkter genomförs av nära bekanta. Samtidigt löser kondomen inte problemet med våldtäkterna utan i mina ögon vore det bättre att fokusera på anledningen till varför någon bestämmer sig för att våldta en person.

2010-06-26 @ 02:52:03
URL: http://kondomakuten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0