SKIT DAG!

Dagen började så bra!! Vi åt mysig frukost i köket, rostade smörgåsar och oboy. Klädde på oss massa kläder föro åka med hundarna till Bruket och promenera.. När vi kommer dit har Laika spytt ner heela bagageluckan. kopplena va spyiga, dom va spyiga, jaa allt! Så Jim vart jävligt irriterad, det va bara o hoppa in i bilen igen och åka hem... Han gick o la sig o sov i typ 3timmar och nu duschar han..
Jag la mig i soffan här hemma efter att ha badar hundarna och kollade på P.S I LOVE YOU (underbaart bra) jag va lixom tvungen o kolla på nå romantiskt så jag glömde bort den där jävla spyan...
Jag ville verkligen gå på den där promenaden.. Komma bort hemmifrån och bara få nå annat o tänka på... Men nej, inte idag inte!

Så denna dag vill jag stryka ur kalendern!

Kommentarer
Postat av: mamma

Ja jag förstår inte varför ni skall ÅKA iväg när ni vet att hon inte klarar av att åka bil! Skyll er själva! Lär er någon gång. ILY :o)

2010-01-25 @ 07:57:07
Postat av: *SANDI*

Men ring mig vet ja!!! :) Idag är jag ledig.. har bara tvättis kl 19. Så är du sugen på långpromenix - så smsa mig. Jag har inga planer än så länge iaf. Kraaaam!

2010-01-25 @ 08:41:20
URL: http://sessansandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0