NEW-NOSE-HARBOR

Igår va det Folkets Hus i Nynäshamn som gällde. Faan va långt det tog o åka! haha.. liite mer än en timme. Så jäklamörkt o halt! Meen-väl framme då betalade vi biljetter och begav oss in. Jag o mamma tog snabbt ett bord och Micke spraaang fram till scenen och kollade. Dom hade inte börjat spela än, så det va tomt på dansgolvet. Micke sprang mellan oss och scenen, han visste inte alls vart han skulle hålla till:P Erik (deras ljudtekniker) sprang oxå runt, fixade sina grejer. Men han va schysst ochstod o snacka med brorsan en stund. :) Han blev glad!:D
Strax innan 21 så kom Kim ut, han gav micke en stor kram och så stod dom o prata lite. Lasse kom oxå o sa hej till honom:) Så snälla mot honom!:)
Han letade rätt på oss och vinkade oxå. Så han vet vart vi är lixom. haha..
Det va ett bra drag hela kvällen! Men jag o mamma satt vid vårt bord o sjöng;) haha.. Jag hade ju ingen o shejka loss med så.. Provade med Micke lite, men han ville hellre spela luft keyboard/elgura. haha.. "Jaja, jag får sitta där borta". tänkte jag. Blir mer ös på FUB ;) haha..
När dom hade paus så köpte Micke en tröja. Ska ta kort på den sen. :P Jag pratade lite med Kim oxå, sa det att "du är ju skyldig mig, så jag kan ju få en gratis t-shirt!":P Jodå, det skulle jag ju få.:D haha.. Men vi skulle precis åka hem. Så får bli nästa gång vi ses. :) hihi.. klockan va tolv när vi åkte vi hem, hade ju en bit hem lixom. Så 10 över ett va jag hemma och låg i soffan med Jim. Frös som en tok! Så vi kröp ner i söngen och somnade gott båda två:)

Bilder kommer imorrn när jag är hemma

Idag har jag vart i Jakan och träffat Pessin och Nattisen. :) Vi åt på BK och gick runt i alla affärer. :) Mycket trevligt och maaaaasssoooooor av snack!!:D Nattisen åt pommes på BK, och hon ville bara ha mer och mer!:P hihi.. Sötisen! Vi träffade även vår älskade vän Stefan! Vi satt o snacka en stund. Mysigt! Kändes lite som förr. :) hihi.. Sen så sa vi hej då till Pessin och Nattis. Dom skulle hem till Nattis kusin o leka lite. Så jag o Stefan gick till bussen. Han skulle till en kompis, så vi åkte tillsammans. Trevligt o träffa honom! Sker alldeles för lite.. Men det får man ju ändra på!
Ska se till o åka till Gävle oxå någon helg! Men får vänta ett tag. Men sååå myisgt o kul att ses!!!
Me♥Pessin!

På kvällen nu har jag vart (är) hos mamma. Viksjö gänget va här oxå. Vi har ätit god middag och kollat melodifestivalen. Ganska bra.. Missade ju min favvo förra veckan! Salem!! Åh, snygging! hihi..

Imorrn blir det mysdag! inget planerat alls, bara lugn o ro. :) Och Jordgubbar med smält choklad. :P hihi.. ♥

Nu ska jag röra mig hemåt. Börjar bli trött...

Hoppas alla haft och har en super lördaaag!

Kommentarer
Postat av: linn

Jag önskar er världens mysigaste alla <3 dag!

PUSS Linn

2010-02-14 @ 15:46:11
URL: http://linsys.blogg.se/
Postat av: Jessie - mamma till underbara Natalie

melovesteffin! ;)

2010-02-14 @ 21:53:09
URL: http://tvasmabla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0