ROSETTER & BLOMMOR

Dagen började bra.
När jag hade kommit hem från gruppen idag så åt jag lunch. Sen ringde mamma o sa att hon va påväg hit med avin för o hämta ut mitt paket!!! :D:D JIPPIII!!!
Jag sprang typ dit och skyyyyyndade hem! Hann inte ens öppna paketet innan jag hade tagit av mig alla mina kläder!
Började med den blommiga klänningen...... FINT!! FINTFINTFINTFINT!!! =/ HATAR o beställa från nätet!!!!!! Den va trång felsydd och allmänt fel bara!! Meeeeen så fin den va! *ARG!!!!LEDSEN!!!!!* Allt va bara fel!!
Drog av mig den... Satte på mig den blåa, den satt iaf jättebra!! Så den blir det. Men är iaf såå ledsen att jag inte kunde ha den blommiga..... Den är såå fin!! Men kommer aldrig kunna ha den! Även om jag går ner i vikt.. Den är gjord för dom som är spinkiga o inte har några former alls.... Tyvärr!
Den andra klänningen satt inte heller nå bra. Va väldigt fin! Men bysten vart inge snygg alls tyvärr! Men gjorde inget...



Nu ska jag hitta skor och så ska jag göra nå snyggt halsband till klänningen. Kommer bli super! Brun utan sol måste jag ha oxå. Ska rådfråga Sandi på lördag vilken som är bra. :)

Resten av dagen har varit BLÖT! Regn regn regn... Va på jobbet i 2 timmar och ritade teckningar.:)



Va på konsum oxå. Där hittade jag;




Jim har gått o lagt sig.. Ska jag oxå göra nu.. Imorgon blir det att åka med Fanny hem. Vi ska fixa mina naglar. :) Skönt! Dom ser förjävliga ut just nu!

NATTI på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0