FREDAG

SItter just nu o tittar på pirates of the caribbean vid världens ände på TV1000. Eller små tittar rättare sagt.. Har gjort en köttfärsås och den blir nog rikigt god!:)

Idag har jag legat på soffan hela dagen.. Har sprängande huvudvärk och små snorig.. Så snart blir det o ta nezeril!
Har sett Greys avslutet, o det va ju galet! O kan ju inget säga till mamma heller! haha..
På söndag är det ju säsongsavslut på Desperate oxå. Dubbelavsnitt där med. Ska bli spännande! :)
Och One Tree Hill på måndag... SÅÅ spännande! haha..
Shit vilken serie nörd man är!

Helgen blir iaf lugn.... Skulle åkt hem till Leif ikväll på Inflyttningsfest 2/2. Men varken jag eller Jim orkar... Tyvärr.. Hade vart roligt! Men ikväll blir det ingenting alls! Blir nog en film i soffan och något gott o tugga på. :)
Imorgon så jobbar Jim. Kanske åker med mamma till Morfar. Om det är soligt kan man ju sola!:) Vet inte vad kvällen har att erbjuda men nån lär väl komma hit. .:)
På söndag blir det kurs med alla valparna.. Det är så roligt! Men faan om det regna som det gjorde sist.... och då hade jag ingen jacka med mig.. Inte o rekomendera!



Snart är det bröllopdax oxå.. Ska bli så roligt!
Har inte vart på nå bröllop sen 2001 och då va jag brudtärna!:) Bästa dagen i mitt liv!! (hittills) Det va Bea o Sergio som gifte sig. En solig o varm dag i oktober, i Spanien. En härlig cermoni och en underbar fest!! Den bästa fest jag vart på!:)
Detta bröllop kommer ju inte vara likadant. Men komme bli roligt!! Får ju gå på bröllop med min fästman! ♥ Hoppas på att han vill dansa liiite iaf;) haha.. Annars få rjag dansa med Johan:) Han ska nämligen oxå dit. Så det är roligt! Hans tjej bor ju i Frankrike, så jag får nog två killar o gå med!:) Lyllo mig!:D
Har fortfarande inte hittat nå skor... Och håret, vad ska jag göra med det?! Hmm.. Fanny sa att jag skulel köpa rullar o lägga upp de på. Men får se.. Klurigt det här!


Nää, nu svamlar jag bara... Ska koka pasta nu:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0