BLOGGTORKA....

Guud va torrt det vart här några dagar nu... Började skriva ett i måndags, men det gick sååå segt.. Så gav upp...

Vi grillade iaf i parken i måndags med Leif o johan. Va mycket trevligt!! :) Och såå varmt!!
Igår så va det jobba på förmiddagen. Sen åkte jag o Jim upp till mamma. Vi skulle tvätta bilen.. Jim började dammsuga och jag fick tvätta mattorna.. När jag hållt på i 10minuter så höll min rygg på o gå av! Den värkte upp i nacken och ut i armar... Fick så ont att jag va tvungen o gå upp o lägga mig i mammas säng.. Hade såå ont!
Värken har gått över lite idag, men åh... Hatar detta!!
Min mormor har fibromyalgi och jag har en tid nu gått i tankarna om att jag oxå har det...
Så blir o ringa läkarn!


Från Sjukvårdsrådgivningen
Fibromyalgi är en sjukdom som innebär att smärtimpulserna förstärks, vilket gör att man blir mycket känslig för smärta, att smärtan sprider sig till många ställen i kroppen och att den blir kvar länge.
Man har oftast värk i musklerna, men den kan också sitta i leder, ledband och skelett. Det är vanligast att få ont i nacken, axlarna, nedre delen av ryggen, händerna och fötterna. Smärtan kan vara ständig, eller med kortare uppehåll. Ofta har man ont olika mycket i olika delar av kroppen, och smärtan kan variera från en dag till en annan. En del blir bättre de första åren, medan andra har besvär längre.


Idag har jag och mamma vart i skolan hos Micke. Dom har denna vecka "Kvarnfestivalen" vilket innebär att dom har uppträdanden och får göra massa roliga grejer ute på gården. Och idag så skulle särskolan sjunga. Micke skulle sjääälvklart sjunga Eloise. :) Han va såå duktig så!
Vid halv 3 va jag på jobbet. Vi va inne en stund och jag fick rita massa teckningar.:) Jag fick ett självporträtt. Såå fint!! :D Liite väl orange hår, men blev super;) haha..

Just nu sitter jag o ser på Greys (som jag redan sett, men det är så bra!) Och så bloggar jag och tittar på hus. :) haha..
Jim åkte upp till Åke en sväng. Han skulle ha hjälp med något. Så får väl se när han kommer hem igen;)

Imorgon ska jag hem till Fanny efter jobbet. Hon ska fixa mina naglar.:) Och så ska vi prata massa skit!:P haha..
Sen ska jag o Jim åka till IKEA och jag hoppas på Stinsen oxå!!:) Måste köpa kläder!!
Har typ inget alls o ha på mig! Går i samma skit jämt... TRÖTSAMT!

Nää, nu ska jag kolla på Greys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0