fredag igen.

Gud va lång den här dagen har vart! Har inte varit hemma en hel dag på hela den här veckan, så har varit såå skönt o bara vara hemma o inte göra nånting idag!
Eller har gjort lite smyckes grejer.
Och så har jag badat Skrållan. :) Shit va hår det lossnade! O så fick jag en vit hund igen;) haha.. När jag själv va genomblöt och Skrållan ren så va det dax o torka sig. Jag tog fram hårtorken och Skrållan la sig ner o njöt. :) Så söt så! Så nu är hon fluffig och fin!:)
Måste ju vara snygg när hon ska träffa Armani imorrn;) Ska ta lite kort då på dom, så ni får se hur snygga dom kommer o vara tilsammans och vilka fina valpar vi kommer få!:D Längtar!!
Har redan planerat vart vi ska ha valp lådan när dom väl kommer! :) Hihi.. Kommer bli suuuper!

Mamma åker ju snart ner oxå för o hämta Chica. Bara 6dagar till hon åker och 9dagar till hon kommer hem. Men vå rlilla vovve!:D Hihi.. Underbart ska det bli!!
Hade vi haft en mindre så hade vi tagit hem en av valparna. Min Clifford, guuud så söt han är!! Men nu är han iväg skickad till Madrid.. :( Hoppas han får det bra!!!

Ikväll kommer mamma hit. Vi ska äta kyckling curry med ris. Ska bli gott! Får se vad vi hittar på sen.
Imorrn blir det ju som sagt res till Eskilstuna/Västerås(strömsholm) och träffa Armani. Sen så kommer Leif hit. Han o Fanny har beställt BasilikaHamburgare med Frisco bröd. :) Så det blir trevligt!

Nu ska jag Fixa lite med smyckes bilderna o lägga in dom. :)



Kommentarer
Postat av: Fanny

De va väldigt god middag idag ;) Och smyckena va jätte fina! vill oxå kunna ta såna där fina bilder! Du är så duktig!

2009-01-30 @ 23:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0