glitter & glamour

Idag så hade vi ställt klockan på o ringa kl 8. Vi gick upp halv10. Guuuud va skönt det va o sova! haha..
Åkte in till stan runt halv12. Skulle träffa Fanny. Vi hade planen att gå till Panduro o skaffa lite nya smyckes grejer. När jag kom in till hötorget så gick jag till Gina. Fanny sa att hon skulle komma dit. Så jag gick runt där. Hittade två långärmade t-shirts, en piké och en volangkjol som va jättefin till dom långärmade!:)
HIttade även ett par SKIT snygag örhängen! Det va ringar och så va det fjärilar som hängde på. Såååå fina!!:D Men köpte dom inte. Ska nog göra det! :)

När jag va klar så gick vi till Panduro. Guuud va mycket grejer dom har!! Jag plockade på min lite påfyllning. pärlor i rosa nyanser, örhänges-ringar, krokar, ringar till o färsta grejer i, snöre, kedja,  ett guldhjärta(medaljong) spännen i olika format. Ja lite andra grejer oxå. :) Men vill ha meeeeer grejer!! Faam att det ska vara såå dyrt!

Vi gick till STHLM (tror jag de heter va) Guuud va mycket fint dom har!! fint o roligt!:D ska ta med mig Jim dit;) hihi..
När vi sprungit runt en stund så kkände vi att det va dags o äta! McDonald blev det. Liööen i kassan va jätte söt o rolig!! haha.. Vi fick gamla pommes, så bad om nya. Fanny fick ny cola o jag fick good krydda till pommesen. Riktigt söt o trevlig o rolig kille! haha..

När jag kom hem så satte jag mig o gjorde klart örhänget jag börja på igår. Och sen ett fint halsband!:)
Runt halv7 så kom Jim hem och en klass kompis till honom. Vi åt från pizzerian. Och nu sitter dom o spelar lite. Jag har försökt hitta fjärilar på smyckes hemsidor. Men hittar inga som säljer några.... =/

Men så här fint vart det jag gjorde idag!





_________________________________________________________________________________________

Imorrn blir det nog en lugn hemam dag. Har inte vart hemma en enda dag denna vecka! Skulle vara skönt!
Nu behöver Jim datorn lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0