"Är det någon skillnad?"

Ojoj, haha.. Jim har haft riktig säljar-tur här i veckan!
Han la ut sitt turbo-kit, som han köpte förra sommarn från USA, för han kände att det kommer bara kosta massa pengar för o fixa det. o lagom tills han är klar så kommer det av dax o köpa ny bil:P Haha.. Så han la ut det på blocket för en bra mer slant än va han köpte de för. Fick det sålt. Ska skickas till Borås.
Sen så hade han lagt ut våran reciver på nå forum. Frågat om någon har en svart och om man skulle kunna byta. Dom får en silver, vi en svart. Blir ju mer enhetligt här då. :)
Ja då är det en kille som ringer o frågar om han får köpa den! "Jaha, ja jo visst det går väl bra." Jim blev chockd men lycklig! För då kunde han köpa den han ville ha istället!:D Yeeeeeyj!:P
Så han fick den såld för en slant och gick o köpte en ny. Den han kollat på lite. (Harman/Kardon) Han ville ha en annan egentligen, men 10tusen va lite väääl mycket!
Så efter alla om o men med sladdar o kablar här hemma så är den äntligen på plats!! Såå fint det blev!!!

Sladdar för ett helt kompani fick han bort iaf!!


Och så här snyggt blev det!

Lite bättre än den där silvriga saken som lööös upp..:P

Så nä rhan hade kopplat in recivern med högtalarna så drar han upp ljudet ganska högt, skriker "VISST LÅTER DET BRAAA!!:D" Mitt svar va "Är det någon skillnad??" Och ser lite fundersam ut.. Haha.. Jim säger då" VA?!! Det hör du väl hur BRAA det låter!!! Det är ju skitstor skillnad från innan!!"
Haha.. Kände mig lite hemsk då.. :P haha..  Men det låter bättre (lite iaf) nu än innan. :) hihi..

-----------------------------------------

Igår va vi runt o fixade med sladdar o allt va det va. Vi va på Bromma Zoo oxå. Så Skrållan fick sig en fin bädd oxå. Så nu är båda glada.:)
Vi va även i Vällingby. Så va vi inne på Lagerhaus. Hittade såå fina kuddar!! Dom är i manchester, som våran soffa, i såå fin turkos färg!!! GUUUD va fina dom va!! --> http://www.lagerhaus.se/inreda.html#
Så vi köpte två, för o förgylla soffan hemma. När vi kommer hem, ja åh!! Då lägger vi kuddarna i soffan..... Dom är så turkosa att dom skär sig saaatan mot min vägg!!! FAAAN!! Jag som veeeerkligen ville ha dom där!!! =(
Så va bara o lämna tillbaka dom... Grr...:(
Men får hitta några andra kuddar!!

Vi va även inne på Folkhemmet. Där hittade vi en trägrej som man hänger över soff-arm-kanten! Så den köpte vi!

Super för o ha dricka eller godis skålen på;) hihi..

Måste bara visa hur snygg Aslan är mot in tapet! haha..


Snyging!;) hihi..

Nu ligger han o sover i sin snygga dräkt på soffkudden. Mysis!



Snuttis!:)



Shit, längtar så sjukt mycket till Lördag!! :) Då bär det iväg till Armani o hälsa på! Hoppas verkligen Skrållan gillar honom;) hihi.. Då blir det valpar lagon till mitten va April kanske. :) MYYYS!
Och Chica kommer ju hem nästa söndag(8feb) Ska bli såå roligt! Ville ju ha hem Clifford jag. Hade vi haft en hund mindre så hade jag tagit hem honom!
Han är sååå jävla söööt!!:D


Chica är ju såå söt oxå!:)


Hihi..


Neej, nu måste jag ner i tvättstugan! Får skriva mer sen! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0