SOVA?!

Sitter nu här o väntar på mamma o Chica. Hon ska vara här resten av dagen. :) Hon blir lite väl rastlös på mammas jobb, gnäller i sin bur o sover föör mycket. :P Så då har jag sagt att sålänge jag är hemma så får hon vara här efter lunch.
 Hon har varit heeelt tokig på eftermiddagarna! "Sova, vad är det?!" Nänä, här leker vi i 4timmar! Haha..
Så igår va jag o mamma på Bromma zoomarknad. (bästa djuraffärn i stan, dom har allt du behöver!!)
 Vi va ute efter en leksak åt henne. Så blev ett sött gosedjur med pip i. (Hon älskar sin elefant som jag köpte till henne på IKEA, så nu måste hon ju ha en här hos oss oxå)
 Och vi köpte även en BoomerBall. Det är en boll (25cm) i hårdplast som dom kan leka med. Dom får inte in den i munnen och kan inte bita sönder den. Såå bra! Så den ska vi pröva idag! Skrållan tyckte den va intressant! Hon har en mindre som man lägger mat i. så när man rullar den så trillar det ut mat.. Så är hon fick syn på den här röda fina så började hon rulla och leta mat! Såå sött!!:D Haha.. Ska ta kort sen! :)

Idag så jobbar Jim. HELA DAGEN! =/ Lite skönt att han är borta lite, men inte heeela dagen! Kommer nog inte hem förens runt 21.. Suck! Men så blir det nä rman jobbar i butik.

Jag har börjat fundera lite på det här med arbetsträningen.. Allt tar sådan tiiid!! Kommer nog inte komma igång förens i slutet av Mars eller ngt sånt.. =/ LIte irriterande att det drar ut på tiden så...


Oj, måste springa!!! Mamma kommer med Busfröt nu!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0