EN COOL DAG SOM DENNA

Ja, inte för att dagen har varit särskilt cool. Men kände att vädret är ju faktiskt lite coolt idag. haha.. eller nått..

idag har jag vart hos psyko. Underbart skönt väder imorse! Skinnjacka, tights och solbrillor. Ja, de va ju inte allt jag hade på mig;)


När vi va klara så gick jag till centrum. Gick in på MQ och kollade lite. Hittade 2jättefina klänningar. Den ena 300 och den andra 600. Inte så svårt val... Gick o provade den i svart och en lila. Den lila va riktigt snygg!! Men jag som är rödhårig passar inte alltid i lila. så blev den svarta. Blev nöjd med det o betalade. Tur att jag hade 300kr i presentkort!:) Så en gratis klänning gick jag därifrån med;)



Tycker om uringningen:P


köpte även en ring på Glitter. Jag är lite anti o gå o handla oåkta grejer.. Men idag blev det faktiskt en flaschig ring!:)


När jag kom till jobbet så flög det fram 3 barn o satte sig runt midjan på mig! Blir lika glad varje gång det händer!!:D
Vi har vart ute i 2timmar o lekt. Solen försvann ett tag och det blev riktigt kallt! Men nu är den framme igen och det är varmt o skönt:)
Jag är helt slut, så ska ärligt talat lägga mig i soffan o vila lite!!
Imorrn börjar jag med 3tim/dag. så 9-12. Känns bra!!:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0