Vilken dag!

Började med att jag o Jim gick upp vid 10. Duschade o gjorde oss i ordning. Han åkte till jobbet. Och jag gick ut med hundarna... Vilket jobb!! haha.. Sen fönade jag håret o allt va det va! sen skulle jag ta mig en sväng till stan för att byta gasen i våran soda streamer. När jag o Aslan satt oss på tåget märker jag att jag har glöööööömt gas flaskan!!!! GAAAAAH!!! Hur går det till?!?!?!!! Blev tookig! Så tog en sväng in till stan iaf, bara för o åka lite tåg.. Alltid bra. :)
När jag va på väg hem så smsa jag Henrik för o fråga vad vi skulle äta till middag... Vi bestämde oss för hemmagjorda hamburgare. :) o så bestämde vi att jag skulle åka med honom till jakan. Där kunde jag byta min gas flaska. Han skulle klippa sig så där satt jag o titta på. Blev så fint så:) Sen när vi gjort det så åkte vi till Väsby Centrum. Vi gick till New Yorker. SÅÅÅÅ MYCKET FINA KLL KLÄDER!!! Ville typ köpa allt till Jim!! haha.. Henrik köpte ett par jeans och två gööör-snygga tröjjor. Som jag valde!:) hihi.. o så köpte han en jacka oxå. Den va oxå fin:)
När vi va klara där så åt vi lite lunch. Blev en Ficcacca (eller va faan dom heter... ) och sen åkte vi till hemköp. Vi skulle köpa det som vi behövde till middan.
Klockan började närma sig 16, så vi va tvugna o skynda hem! Fanny slutade då så va ju tvungen o vara hemma när hon kom. Henrik åkte hem o duscha och kom tillbaka efter en stund. I sina nya kläder!:) Såå fiiin!! hihi..
Jim kom hem vid 17.30. Då hade jag o Fanny gjort pot.klyftor och fixat hamburgarna.
Maten blev sååå god!!:D

När vi hade ätit så drog jag fram massa gamla kort från förr.. GANSKA MYCKET ROLIGT!!:) PÅ massor av oss:) Jag, Fanny, Henrik, Jessie P, Nina.. Ja, you name it!;) haha... SÅå roligt!

När klockan va ungefär 20.30 så slängde vi oss i soffan och kolla de på nya Bond filmen. Den va sådär.. Tyckte Casino Royale va myyyycket bättre!! Hoppas att det inte blir så måånga fler Bond filmer nu.. Han kan väl typ dö eller nått.. Haha...

När filmen va slut så åkte Fanny hem. :( Jag o Henrik spelade GH:WT (men bara gitarr.) en stund. o nu har han oxå åkt hem.
Jim sitter o pratar med Åke i telefon....... Man vet ju hur det slutar... :P haha..

Ska snart titta på Life hoppas jag!

Och imorrn blir det barn kalas! Ossian firar 3år på Måndag. :) hihi..

Ojoj, gud va trött jag är känner jag nu...

Pratade med mamma idag oxå.. Valparna mår jätte bra! Mamman oxå. :) Vill ner sen när dom blir lite större! Hoppas på att jag har råd att åka ner i Januari!! Då är dom ju uuunderbart söta! och ulliga!:P hihi..
Måste ju bara hitta nå plan som tar hund.. Eftersom J*vla Sterling gick i KK..... =/ Grrr.....

Jaja, nu ska jag ta mig en madarin.:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0