En vanlig lördags kväll...

Jaa, nu sitter vi här. Leif kom hit vid 20. Då gick han o jag till Konsum. Där köpte vi äpplen, morötter, gurka, vimdruvor, chips och dipp:) Hela bordet här är nu fuuullt med godsaker som börjar ta slut:P Hihi..

Vi har kollat på The Ultimate Fighter, suttit o klagat på att dom inte är nå bra i denna säsong och att vissa av killarna blir man bara såååååå irriterad på! Och nu sitter vi och spelar Forza Motorsport på projektorn:P Såå roligt o se på o disskutera hur man ska göra osv... Skulle vilja spela, men är inte såå bra:P haha..


Det är ganska mysigt nu när det börjar bli så kallt ute. Iaf här inne:) Tända ljus, varmt o skönt och myyyys i soffan:)
Shit, snart är det jul oxå... Vill fixa lite mysiga jul pynts grejer! Lite änglar och söta tomtar!:)
Frågade Jim idag vart vi ska fira Julafton. Han visst inte riktigt.. Pappa lär ju vilja att vi ska vara där ute.. Det är gasnka trevligt där ute på Jul. Vet inte vad Jims mamma har för planer.. Och mamma vet jag inte heller. Men hon kan ju vara med vart vi än åker.. :) Min mamma, hon är så snäll:) hihi..


Åh! Idag är det exakt 1år sen vi flyttade till lägenheten!!!:D Jippiiii! Våran fiina mysiga o härliga lägenhet:) Trivs såå bra! Och det är så skönt o bo ihop! Man slipper schema lägga för hur man ska ses;) Haha.. Det är ju typ därför man flyttar ihop;)
Men va jag längtar tills den dagen vi har ett hus! Satt en stund innan Jim o Leif kom hem och kollade på lite hus häri barkarby. Hittade nå jätte fint, som jag typ blev kär i! Meeen va de kosta! 4.5miljoner!! "Ja, självklart! Vi tar det kontant!" haha.. Blir o vänta några år tror jag... :P

Nu dax för lite frisk kall luft!:) Skrållan står här o glor på oss.. :)

Kommentarer
Postat av: Jessie

han skulle på haloween party och vara Robinson Robban ;) Tyckte mer att han såg ut som Frankenstain :) puss

2008-11-02 @ 21:10:44
URL: http://pessin.blogg.se/
Postat av: Jessie

jo han var det under någon del av programmet

2008-11-03 @ 09:38:47
URL: http://pessin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0