Blött och tandvärk...

Bläääää vilket trist väder det är! Jag förstår inte varför kommunen inte tar bort alla äckliga löv!!!!
Man halkar ju typ på allt äckel!=/
Usch usch.....
Skrållan vill inte ens gå ut... hon går så fint "fot" ute. Haha.. Sen vid typ sista gräsmattan, innan vi ska gå in i poretn- dåååå ska hon kissa! hahaha.. såå söt!:P

Igår va vi hos pappa. Det va trevligt! Vi åt kyckling i sötsur sås med kornris. Va faktiskt gott! Va såå skeptisk till det först! Såg jätte äckligt ut! haha.. Men det va heelt okej i slutändan! Tog till o med två ggr.:)
När vi ätit så gick vi in i v-rummet. Åt kladdkaka och Jim hjälpte Carina med datorn. Haha, som vanligt;)
Åh, asså! Heeela deras hem just nu ser föööörjävligt ut! hahaha.. Typ 3/4 av farmors lägenhet är ju där oxå! Hela v-rummet är fullt med lampor, kartonger, krussidull grejer, kläder.. Ja, you name it! haha.. Förstår inte hur vi ska få plats i jul?!! Haha..
Men då lär väl allt förhoppningsvis vara borta.. :)

Jim han har haft ont i en tand ett tag nu.. Så igår vart det gaaalet ont! Han hade jätte svårt o köra hem. Så vi sa att "imorrn får vi ringa till tandläkarn!" Så han ställde kl på typ 8. Meeen, har han gått upp ÄN?! hmm.. "NEJ" Så ska köra upp honom starx. Blir så arg! Han skiter i skolan för att han tänkt gå till Tandis, o så har han inte ens ringt än!! =/ Inte bra!!

Men skulle veeerkligen sitta fint i ekonomin med en tandläkar räkning! =/ Är såå trött på att pengar är allt livet handlar om!! Skulle vilja bo på nån jävla ö, där det är varmt som tusan och man inte behöver mer el än belysning. Och man behöver inte gå i så mycket kläder. :) Toppen!;)



Drömma kan man ju alltid...... :)

Kommentarer
Postat av: Jessie, Natalies mamma

glöm inte att ta med oss till den ön då! :D

2008-11-10 @ 17:15:55
URL: http://pessin.blogg.se/
Postat av: Jessie, Natalies mamma

ja han köpte en från tradera. men tror att han kommer ångra sig snart. speciellt om hans kompis inte kan installera svenska på den.

2008-11-11 @ 09:50:30
URL: http://pessin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0