BakKväll

Ikväll har vi bakat!:)
Började med att jag lagade köttfärssås o pasta. Johan o Leif kom runt 6tiden. Så när vi ätit så diskade pojkarna undan lite kastruller och sen drog vi igång ugnen och brjade baka pepparkakor. :) Blev ganska mycket fjantande och lite brända kakor...=/ hmm.. Men men, blev nog bra iaf! Har fakltiskt inte smakat ngn än.. haha..
När vi va klara med pepparkakorna så drog vi igång med lussebullarna. Det tog verkligen en braaa stund! haha.. Men gott blev det! :)

Johan o Jim va lite halvdana på o hjälpa till.. dom va med en stund i köket o sen plötsligt så är dom borta! haha.. Då sitter dom i vardagsrummet o latar! haha.. Grisar!

       

  


Nu sitter vi i soffan allihopa och kollar på UFC Gala. Jag kollar när pojkarna verkligen skriker, annars så lyssnar jag mest.. haha..

Imorrn tänktejag dra med Jim till HC-huset. Vill kolla på en grej där. :)
Sen på söndag ska jag hem till mamma o Jim ska jobba. :)

Jag har blivit förkyld nu oxå förresten!=/ SÅ nu går jag o min neceril iiiingenstans utan varann;) haha.. Förjävligt! Men känns bättre i halsen iaf. :)

Åh, måste ut med hundarna....=/ SKiiiit väder!! SÅ tröttsamt!=/

Kommentarer
Postat av: *Sandi*

Hello girly!



Testade ni luss'isar me pärlsocker också??? syndigt gott kan jag meddela!!! Hahaha=)



På torsdag så ska jag göra "du-vet-vad" till min älskling ;) Hoppas att han blir glad då han ser.. hihhiihhii!!



(för er andra som läser.. detta är inget snuskigt!! men måste vara liiite hemlig eftersom de är en överraskning o min karl kanske läser denna blogg ler)



//Puss o kram gum's!! Ha en skön helg =)

2008-12-12 @ 23:55:52
URL: http://sandi81eriksson.blogg.se/
Postat av: *Sandi*

Hihhii ja visst är de lite spännande!! Nu börjar jag få lite fjärilar i magen... Tänkte ta kort på allt, då jag har fixat hela grejen =) Så ni får se sen på bloggen - hur de blev.. OM jag kommer ihåg att ta me kameran.. haha =)



Kramelikram! <3

2008-12-13 @ 18:23:04
URL: http://sandi81eriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0